Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pticica2
    27. Studeni 2015. 18:46

Imam jedno pitanje za vas forumasice moje iako nema veze sa ovim forumom. 
    Imate li jetrvu i u kakvom ste odnosu s njom? 
    Imam neke nedoumice oko tog odnosa pa da vidim kako to kod vas funkcionira. 
    Kod nas smo svi u jednoj kuci uključujući i svekra i svekrvu ali svako ima svoj sprat,ja sam prva stigla od snaha pa je svaki moj postupak pet puta preispitivan dok u drugom slucaju se to naravno nije desilo. Jos nešto sto me tišti jeste da kada je suprugova rodbina na okupu jetrva se prema meni odnosi odlično ali kada smo nas dvije same to nije slučaj. Cak nekada nece ni da se pozdravi. 
    Suprugu sam to pominjala ali on mi bas i ne vjerujejer upravo vidi ovu drugu ljepšu stranu njenog ponašanja.

Rozica2810
    27. Studeni 2015. 19:00

Vecer prijateljice 
    Hvala Vam svima na rijecima potpore i hvala Vam sto ste uz mene !  da malo je situacija komplicirana, ali stvar je u tome sto zivim na otoku i u malom mjestu gdje je puno ljudi, a premalo radnih mjesta ... eto danas doznala da mi je tatina firma propala  ali ako sam dobro razumjela netko ju je preuzeo i preimenovao, tako da je to jedino pozitivno  ... i nadam se da ce on i ljudi poput njega dobiti svoje place (vec im 4 duguju) ... stvarno ste nevjerovatne i silno sam zahvalna sto Vas imam, sve Vas ! Toliko sam danas zamisljena da sam u trgovinu usla i uzela pastu za zube i izasla, a da ju nisam ni platila hahahhah ali naravno vratila se i platila aimeee sramote  uz Vas sam i idemo po plusiceee 

• Pticica2
    27. Studeni 2015. 20:39

Ma i kod mene je svekrva ok ali me nekako pogađa to dvolicno ponasanje jetrve, nekada i sama sebi kazem pa možda je do mene pokušam malo da se zblizimo ali to uspjeva tek kada je publika u blizini inace vrlo teško
    Nekada kažem da me to ne treba pogađati ali...

• Pticica2
    27. Studeni 2015. 21:23

I kod mene je djever starji od muza i oženio se skoro u 40-toj uz to je i dosta pio ali kad se ozenio dosta se smirio i mislim da je i to djelomično razlog što je mnogo više uvažavaju iako se udala sa trideset i kusur a nije znala ama bas nista  a kod mene su dolazili na dorucak jer ona kako kaže njen suprug ni jaja ne može napraviti i bilo bi dobro da jedu kod nas.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.