Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0110
    27. Studeni 2015. 16:15

Draga, odeš na gore navedenu stranicu, samo sljediš upute i onda kad je uploadaš kopiraš link i ovdje normalno ubaciš.. ja sam označila tamo dimenziju slike pod forum mislim tako nekako...

Obama2009
    27. Studeni 2015. 16:16

Hvala Tina

Tina0110

Tina0110
    27. Studeni 2015. 16:32

Drage žene, hvala od srca svima na podršci i savjetima :) Čekam još barem vikend  pa ću vidjet sljedeći tjedan :)

Uspila sam se umirit i dobro se osjećam... i ne razmišljam non stop o novom testu.. to je napredak za mene :)

Segy
    27. Studeni 2015. 18:02

Tina, ja isto tu vidim nesto, slabije, al mislim da tu bude jedan +, podeblji..

Rozica, bit ce bolje, virujem, naci ces nesto, mozda dok trazis i ostanes trudna onda ces imati razlog uopce ne misliti na posao 😉😉😉

Tina0110

zabica25
    27. Studeni 2015. 18:05

Tina, ja vidim ovu drugu sjenu...
    po meni si ti trudna!!!  

Ja sam se udala prije 4 mjeseca i gore smo si kod mojih sredili tavanski tako da smo sami na svome..ulaz nam je zajednički, ali super sve funkcionira..međusobno si pomažemo, a to dobro dođe kad će biti beba...baka će svako malo uskakati 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Pticica2
    27. Studeni 2015. 18:46

Imam jedno pitanje za vas forumasice moje iako nema veze sa ovim forumom. 
    Imate li jetrvu i u kakvom ste odnosu s njom? 
    Imam neke nedoumice oko tog odnosa pa da vidim kako to kod vas funkcionira. 
    Kod nas smo svi u jednoj kuci uključujući i svekra i svekrvu ali svako ima svoj sprat,ja sam prva stigla od snaha pa je svaki moj postupak pet puta preispitivan dok u drugom slucaju se to naravno nije desilo. Jos nešto sto me tišti jeste da kada je suprugova rodbina na okupu jetrva se prema meni odnosi odlično ali kada smo nas dvije same to nije slučaj. Cak nekada nece ni da se pozdravi. 
    Suprugu sam to pominjala ali on mi bas i ne vjerujejer upravo vidi ovu drugu ljepšu stranu njenog ponašanja.

sjuskica30
    27. Studeni 2015. 20:21

Pticica2

Kod nas smo svi u jednoj kuci uključujući i svekra i svekrvu ali svako ima svoj sprat,ja sam prva stigla od snaha pa je svaki moj postupak pet puta preispitivan dok u drugom slucaju se to naravno nije desilo. Jos nešto sto me tišti jeste da kada je suprugova rodbina na okupu jetrva se prema meni odnosi odlično ali kada smo nas dvije same to nije slučaj. Cak nekada nece ni da se pozdravi. 
    Suprugu sam to pominjala ali on mi bas i ne vjerujejer upravo vidi ovu drugu ljepšu stranu njenog ponašanja.

MOJA SVEKRVA I SVEKAR SU DIVNI...DOSLOVCE MOJI DRUGI RODITELJI.... ŽIVIMO U ISTOJ KUĆI SA TRI STANA...ONI PRIZEMLJE,ŠOGOR PRVI,A MI DRUGI KAT. NIKAD NE VISI KOD NAS...ČESTO RUČAMO SKUPA...IMAMO I MALU TAVERNU(KONOBU) U SKLOPU KUĆE PA SE ČESTO TAMO DRUŽIMO,JEDEMO,KARTAMO.... I BTW. MOJA SVEKRVA JE UJEDNO I MOJA ŠEFICA!!! HIHIHI
    MA JA JU OBOŽAVAM!!! ONA JE JEDNO PREDIVNO STVORENJE!!!!!!!

mimica24
    27. Studeni 2015. 20:36

Pticica2

Imam jetrvu i imamo ok odnos.Živimo udaljeno 10-ak km i nismo sad jako bliske,ali odnos nam je solidan. Imam i zaove,jedna užas,druga ko rođena sestra. Svekrva i svekar su mi odlični,na prvu sam mislila da su čudni,ali sad ih znam 6 godina i zaista mogu reći da su divni.

Rozica2810
    27. Studeni 2015. 19:00

Vecer prijateljice 
    Hvala Vam svima na rijecima potpore i hvala Vam sto ste uz mene !  da malo je situacija komplicirana, ali stvar je u tome sto zivim na otoku i u malom mjestu gdje je puno ljudi, a premalo radnih mjesta ... eto danas doznala da mi je tatina firma propala  ali ako sam dobro razumjela netko ju je preuzeo i preimenovao, tako da je to jedino pozitivno  ... i nadam se da ce on i ljudi poput njega dobiti svoje place (vec im 4 duguju) ... stvarno ste nevjerovatne i silno sam zahvalna sto Vas imam, sve Vas ! Toliko sam danas zamisljena da sam u trgovinu usla i uzela pastu za zube i izasla, a da ju nisam ni platila hahahhah ali naravno vratila se i platila aimeee sramote  uz Vas sam i idemo po plusiceee 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI