Znam da zvuči pomalo ružno s moje strane ali nekako me nepravda boli...
Bas mi se nešto sve skupilo
Stigla na red tema o svekrvama..moja je super, odlično se slažemo. I sogor i njegova žena su super. Sestra je zarucena ali i njezin budući suprug je prva liga.
Meni vam tak nije dobro. Ja ću svakog trena procuriti. Glava me jako boli, u zlicici me tiska, trbuh svrbi, imam grceve, bradavice ne smijem ni pogledati. Baš sam nekva čudna.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Moj muz je jedinac (sreca moja) hahah ili ne, al pase nam oboma! Svekar i svekrva super, slazemo se iako necemo se lagat nekad oni meni dizu zivce nekad ja njima....nekad ih ne mogu u stampi a nekad bi s njima i na mars. Sta da kazem volila bi imat svoja vrata, svoju intimu nije uvijek jednostavno tako u zajednici...npr. nemas opustenost toliku jos kad dodje pitanje di cemo ic kad cemo se vratit, ili kad mi udju u moju sobu dok mene nema ili mi zakljucaju vrata od sobe koja sam ja ostavila otkljucana iz nekih svojih paranoja....mislim ima svega tu, vecinom cvjeta cvijece ali ne uvijek! Al nemam se sta bunit da pozelim sta god svekrva bi se potrudila to mi ostvatit i nabavit!
Hej Zabice bas si nam cudna....da to nije implatacija!
url=https://lilypie.com]
Ma ne znam Majo kaj da to velim. Ovaj mi je ciklus jako čudan. Trbuh je tvrd ko kamen..prije sam se keksala, baš mi došla volja, poza: ja lezim na trbuhu i toliko me tiskalo da sam mu rekla nek prestane koliko me boli trbuh. Napuhana sam ko balon. Prijava me muči. Svašta...
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Kakva ti je temperatura, jel i dalje visoka! Mnoge trudnice su se zalile na napuhanost i bolickanja, bol u donjem djelu leđa dok nisu znale da su T! Ja ti drzim velike fige da to bude to...da ne dođe M.
Meni je prosli ciklus bio jako cudan stalno me stipkalo ispod pupka i na kraju dobila kad sam i trebala....a sada nista nista (Mozda je vrkuta sve ublazila) jedino eto sto me sise bas bole, cijele...nema mjesta na njima koji ne boli i bez grudnjaka su kao da sam u grudnjaku! Al svaki ciklus mi bude nesto novo pa ne polazem bas nade u to!
Ja jos nemam sluzbene svekrve i svekra haha, ali dolazim vec 5-6 godina kod njih i kako nismo u hr, kad stignemo na godisnji ili vikend smo s njima. Odnosi s njom su super, cujemo se skoro svaki dan i divna je zena. Iako me stvarno koji put zivcira jer toliko trci oko svih nas (a pogotovo oko svekra) da bi je ja koji put prolila hladnom vodom da dode k sebi, i plus toga jos ima i dva sina (srecom pa ovaj moj nije od malena cesto bio doma pa nije pokupio te gluposti o zenskim i muskim poslovima, al zato brat!?!) Svekar je onako, ok.. nit smrdi ni mirise sto bi se reklo. U nekom svom svijetu, meni ponekad ne shvatljivom, ali ne mjesam se. Njegov brat prica za sebe. To je najcudnija osoba koju sam vidjela i upoznala i evo vec se 7 godina trudim shvatit ga ali mi ne ide. Njegova cura je ok, ali totalno osoba bez karaktera, ono dalje bis je bacio nego poslao. Flegmaticna skroz. Oni su stariji od nas, imaju 30 god, ali ja im nebi dala nacrtanu ovcu cuvat (a kamo li dijete) koliko imam povjerenja u njih haha.
Sve u svemu sretna sam da su okolnosti takve pa ne zivi nitko s nikim, jer da je tako tesko da bi ja izdrzala. Ali svatko je drugaciji i prihvatis ga takvog, kazem opet iz onog kuta da ne zivimo skupa i stvarno se divim osobama koje to mogu, jer kako god da okrenes razlike postoje i navike su drugacije i kad tad se ti odnosi poljuljaju, jer kad me vlastiti roditelji nazivciraju posvadam se i kazem im svasta i oni meni pa zaboravimo, a s svekrvom i svekrom to tako sigurno nebi islo.
Miska post ti je takav da zakljucak ubpotpunosti potpisujem. Ne prolazi kod mene prica o savrsenstvu i sl....pa pobogu i s muzem se pocackam oko navika koje su nam potpuno razlicite!
Ali onako globalno se svi super slazemo kakvih sve ima!
Sortiraj odgovore
Najstariji