Ma i kod mene je svekrva ok ali me nekako pogađa to dvolicno ponasanje jetrve, nekada i sama sebi kazem pa možda je do mene pokušam malo da se zblizimo ali to uspjeva tek kada je publika u blizini inace vrlo teško.
Nekada kažem da me to ne treba pogađati ali...
Ma i kod mene je svekrva ok ali me nekako pogađa to dvolicno ponasanje jetrve, nekada i sama sebi kazem pa možda je do mene pokušam malo da se zblizimo ali to uspjeva tek kada je publika u blizini inace vrlo teško.
Nekada kažem da me to ne treba pogađati ali…
Takva je moja prva zaova.Pred ljudima savršena,ne samo prema meni,nego i prema drugima,a kad smo nasamo najpametnija je,mene ne doživljava,smatra me balavicom,a samo godinu je starija od mene. Osobno me ne pogađa,boli me briga za nju,trudila sam se uspostaviti kontakt,ali koliko vidim ne uspjeva pa se više i ne trudim. Ako te jetrva ne dira posebno ne brini se

Nekada kažem da me to ne treba pogađati ali…
DA VJERUJEM DA NIJE LAKO....JA SAM ZASAD JEDINA SNAHA...ŠOGOR NEMA NI CURU,A 35g. MU JE.MOJ MUŽ JE MLAĐI (31.g)... NO TKO ZNA JEDNOG DANA KAD DOVEDE ŽENU DOMA...
I kod mene je djever starji od muza i oženio se skoro u 40-toj uz to je i dosta pio ali kad se ozenio dosta se smirio i mislim da je i to djelomično razlog što je mnogo više uvažavaju iako se udala sa trideset i kusur a nije znala ama bas nista a kod mene su dolazili na dorucak jer ona kako kaže njen suprug ni jaja ne može napraviti i bilo bi dobro da jedu kod nas.
Znam da zvuči pomalo ružno s moje strane ali nekako me nepravda boli...
Bas mi se nešto sve skupilo
Pticica ja mislim da ona tebe gleda kao konkurenciju, pogotovo ako si mlada i kao sto kazes nezna nista ni skuhati, jos ako joj muz to koji put i spomene
Nemoj si to previse uzimati srcu, ako nemate nekih problema vjerojatno ce to s vremenom biti bolji odnos

Stigla na red tema o svekrvama..moja je super, odlično se slažemo. I sogor i njegova žena su super. Sestra je zarucena ali i njezin budući suprug je prva liga.
Meni vam tak nije dobro. Ja ću svakog trena procuriti. Glava me jako boli, u zlicici me tiska, trbuh svrbi, imam grceve, bradavice ne smijem ni pogledati. Baš sam nekva čudna.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Moj muz je jedinac (sreca moja) hahah ili ne, al pase nam oboma! Svekar i svekrva super, slazemo se iako necemo se lagat nekad oni meni dizu zivce nekad ja njima....nekad ih ne mogu u stampi a nekad bi s njima i na mars. Sta da kazem volila bi imat svoja vrata, svoju intimu nije uvijek jednostavno tako u zajednici...npr. nemas opustenost toliku jos kad dodje pitanje di cemo ic kad cemo se vratit, ili kad mi udju u moju sobu dok mene nema ili mi zakljucaju vrata od sobe koja sam ja ostavila otkljucana iz nekih svojih paranoja....mislim ima svega tu, vecinom cvjeta cvijece ali ne uvijek! Al nemam se sta bunit da pozelim sta god svekrva bi se potrudila to mi ostvatit i nabavit!
Hej Zabice bas si nam cudna....da to nije implatacija!

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji