Ja i mm radili smo na bebi 9mj. Meni je to bila vječnost al eto uspjeli smo i sada sam trudna 2 mj. :)
Kaže ginko nemoj razmišljat o tome, al ne možeš. eto ja razmišljala o tome stalno i došlo.
Sretno cure!
Draga, čestitam! da, čini se kao cijela viječnost, ali i tome jednom dođe kraj....
Joj drage moje, neznam ni sama kaj se desava samnom ....Kasni uobičajeno danas 21 dan, kriza me ubitacno bole, nikad me tak nisu rasturala, sve ono mislim budem dobila i nista, pa nista, pa sam odlucila sutra ujutro bum napravila test
pa budemo vidli jel ima ista il nista Iskreno ne vjerujem, al ko zna
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
hvala hvala, al iskreno bojim se razocarenja ponovo, al nebum razmisljala o tome najbolje
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Ja razmisljam o tom uvijek al sad sam sama sebi rekla nema vise,opustit cu se i necu razmisljati o tom i ako mi je sudeno da imam bebu onda ce i biti kad bog odluci….nabavila sam si peseka i sad mi je puno lakse sa njom provodim vrijeme opustena sam cini me drugacijom
Nemozes skroz prestati al bar ti skrene misli da nerazmisljas 24h o tom…
Mare27 mi ćemo opet skupa ovaj mjesec navijat da vještica ne dođe, ako se ne varam prošli mjesec smo trebale dobit na isti dan?? E ovaj mjesec ćemo ju sje....t vidjet ćeš :)))) Marincica i Nina želim vam svu sreću da i vi ugledate plusiće
Sortiraj odgovore
Najstariji