mi smo 7,5mj ,7kg,69cm.Curica.Kaze pedica da je to ok....?Neznam,kada čitam vaše mi bi bile neuhranjene ali beba sve papa,mislim što smije.Voli puno toga jesti i rijetko odbija hranu.Jedino sada kada nam idu zubići zna se dogoditi dan da štrajka malo.Inače sada uvodimo treći kruti obrok.
mi smo 7,5mj ,7kg,69cm.Curica.Kaze pedica da je to ok....?Neznam,kada čitam vaše mi bi bile neuhranjene ali beba sve papa,mislim što smije.Voli puno toga jesti i rijetko odbija hranu.Jedino sada kada nam idu zubići zna se dogoditi dan da štrajka malo.Inače sada uvodimo treći kruti obrok.
Mekica, bez brige. Znala bi da ne papa koliko treba I da nesto nije u redu. Svaka beba je individualna kao sto je I svaki covjek odrasli individualan. :)))
14.06.2014. L ♥
Moj bebac je sa mjesec dana bio 5450g i 58cm, za tjedan dana cemo biti dva mjeseca i jedva cekamo novo mjerenje!!
Moja je rodjena sa 2700g i 46 cm. Sad na pregledu sa 3 mj. Je imala 5550g i 59 cm
22.07.2014. <3
Moja beba nikad nije bio klasična beba,jer je uvijek bio velik...eto i sad sa 3 godine i 4 mjeseca je visok 106 cm i težak 16 kg...
Sortiraj odgovore
Najstariji