Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    28. Kolovoz 2014. 09:03

I meni je tako bilo na testu,jedna tamnija crta,jedna svjetlija,isto sam radila 2 i trudna sam,a to smeđe krvarenje može biti (ne daj bože) hematom,zato hitno dr.i za svaki slučaj do onda miruj

Nalah
    04. Rujan 2014. 14:58

Jako mi je žao draga...nemoj odustati i sve najbolje za novu bebicu

Mum of four
    04. Rujan 2014. 15:04

Jako mi žao lola,ako te mogu utješit tako sam i ja imala spontani u 8 tt...poslje toga nakon 6 mjeseci ponovno ostala trudna i dobila predivnu curicu

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

• lola4
    04. Rujan 2014. 15:05

Hvala puno… Radi takvih iskustava mi je lakše i to me definitivno tješi 

beag
    04. Rujan 2014. 15:53

nazalost takve se stvari dogadaju, zato ne gubi nadu jer nakon kise dolazi sunce!! tako ce i vama doci vase!!! drzimo fige da uskoro bude pravi plusic i uspjesno zacece!!!

Tejuska♡
    04. Rujan 2014. 16:26

Lola samo hrabro drzi se ovdje smo svi uz tebe sigurna sam da ce sljedeci put biti sve super

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Sanjarica
    20. Siječanj 2015. 09:45

Ovako,menstruacija mi kasni 2 dana…al inace je tocna… jako sam nestrpljiva pa bi najradije odmah danas napravila test… zanima me vase savjet one koje su nakon tako malo dana radile test, koji ste kupile,jel pokazao tocno i kolika mu je bila cjena otp? Nisam jos nikad kupovala test pa… hvala puno zene… 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.