Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tonina1219
    15. Veljača 2024. 10:38

Cao žene, evo me nova ovdje
    Zadnja menstruacija je bila od 09.01 pa do 13.01, spolni odnos smo imali samo 26.01. ( menstruacijskog ciklusi mi variraju od 30-35 dana nekad duže nekad kraće od toga) 
     trebala dobiti 10.01 menstruaciju, ali sam se čudno osjećala i napravila test 7.02 i došao pozitivan, potom na dan ocekivane menstruacije opet sam napravila test digitalni clearblu koji je pokazao opet plus i 2-3 tjedna 
    Bila kod ginekologice koja nije nista vidila na ultrazvuku kaže da je 5tt i da dođem ponovo za 2 t,, ako prokrvarim odma u bolnicu 
    Poslala me na samo jedno vađenje krvi
    Danas sam opet napravila test koji je u sekundi pokazao opet plus, i danas zovem u vezi rezultata krvi 
    Sad mi je samo čekati dalje? 

Mareeeee3112
    15. Veljača 2024. 10:57

tonina1219

Zadnja menstruacija je bila od 09.01 pa do 13.01, spolni odnos smo imali samo 26.01. ( menstruacijskog ciklusi mi variraju od 30-35 dana nekad duže nekad kraće od toga)
    trebala dobiti 10.01 menstruaciju, ali sam se čudno osjećala i napravila test 7.02 i došao pozitivan, potom na dan ocekivane menstruacije opet sam napravila test digitalni clearblu koji je pokazao opet plus i 2-3 tjedna
    Bila kod ginekologice koja nije nista vidila na ultrazvuku kaže da je 5tt i da dođem ponovo za 2 t,, ako prokrvarim odma u bolnicu
    Danas sam opet napravila test koji je u sekundi pokazao opet plus, i danas zovem u vezi rezultata krvi

Minimalno mora bit beta oko 1000 ako ne i više da s eplod vidi .... zato se kod ginekologa neide prije 7 tj pogotovo ako vam ovulacije i menstruacije secu... sad čekate tih 2 tj i čekate nalaz bete i to je to...s 5 tj se fakat rijetko kaj vidi tak da pričekajte 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Lol2008
    15. Veljača 2024. 15:50

tonina1219

Zadnja M 12.1., LH trakica potvrdila ovulaciju, ciklusi 28 dana. 2 testa pozitivna, za pregled moram zvat 1.3. da me naruci (kaze ne trebam dolazit prije 8TT - ako ne krvarim, naravno i ako nista ne boli)...
    Znaci...tu smo negdje ja i Vi.
    Ako Vam ista znaci, imam osjećaj da dani prolaze sporije nego ikad, da sam test radila prije godinu a ne prije tjedan dana... Al pokusavam vjerovat da sam trudna, da je sve u redu i da ce se sve promijenit i da cu dobit osjecaj da sam stvarno stvarno trudna tek nakon 1.3. na pregledu 🙈
    A opet racunam, ako prerano odem na pregled pa me naruci za tjedan, imam osjećaj da ce taj tjedan trajat duze od godine, a samo bit neizvjesniji nego sad.... 
    Drzim fige da bude sve u redu i kod vas 🙏🙏

7.2. + 💙
    Termin 13.10.2024.

• tonina1219
    22. Veljača 2024. 09:43

Lol2008

tonina1219

Zadnja M 12.1., LH trakica potvrdila ovulaciju, ciklusi 28 dana. 2 testa pozitivna, za pregled moram zvat 1.3. da me naruci (kaze ne trebam dolazit prije 8TT - ako ne krvarim, naravno i ako nista ne boli)…
    Znaci…tu smo negdje ja i Vi.
    Ako Vam ista znaci, imam osjećaj da dani prolaze sporije nego ikad, da sam test radila prije godinu a ne prije tjedan dana… Al pokusavam vjerovat da sam trudna, da je sve u redu i da ce se sve promijenit i da cu dobit osjecaj da sam stvarno stvarno trudna tek nakon 1.3. na pregledu 🙈
    A opet racunam, ako prerano odem na pregled pa me naruci za tjedan, imam osjećaj da ce taj tjedan trajat duze od godine, a samo bit neizvjesniji nego sad….
    Drzim fige da bude sve u redu i kod vas 🙏🙏

Mene ginekologica nazvala 16,02 na još jedan ultrazvuk kada je dobila nalaz krvi, kaže Beta je tu željela bih pogledat još jednom, na tom ultrazvuku se već vidjela GV. 
    Rekla da termin ostaje 27.02 i da se vidimo tada, ako ne prokrvarim odma na hitnu. Naravno i meni vrijeme sporo ide da vidimo jel  sve u redu, posto je meni od kad sam dobila pozitivan test zabranjeno Radit, pa ne znam šta ću sa sobom…
    Drzim fige i ja vamaa🥰 

• Plavusa2501
    22. Veljača 2024. 09:54

Pozdrav cure, ne znam kome bi se obratila pa sam se evo ovdje registrirala. 
    Zadnju ovulaciju sam imala 5.2.-12.2., dečko i ja smo imali odnose i tokom plodnih dana i ovako; nije da se čuvamo previše - ali opet pazimo (izvadi na vrijeme, valjda😅).  Imam sve moguće simptome ili sam si ja zabrijala u glavi - izrazito bolne grudi koje inače 2-3 dana prije menge prestanu boljeti, konstantno idem piškiti (npr na poslu u periodu od 6-9 odem po 5-6 puta, a ne pijem znatno više tekućine), bolove u donjem dijelu imam kao PMS, i nevjerojatno mi se jedu jabuke kojih btw. nisam ljubitelj i nisam ih jela 5godina - a sada sam u periodu 4 dana pojela 10komada……M sam trebala dobiti 19.02. - da napomenem da su mi inače ful redovne, dan dva prije zna doći, ciklus mi traje 28/30dana. 
    Ovih dana sam imala roskasto-smećkasti iscjedak koji inače rezultira odmah mengom, ali ja i dalje stojim.. osim jutros na poslu prilikom brisanja nisam vidjela popriličan ugrušak.. nisam pametna, jel menga ili ne? Trebam li možda za svaki slučaj napraviti test (clearblue mi je u pripravnosti kući..?) pliz pomagajte!

• Plavusa2501
    22. Veljača 2024. 09:56

Plavusa2501

Zadnju ovulaciju sam imala 5.2.-12.2., dečko i ja smo imali odnose i tokom plodnih dana i ovako; nije da se čuvamo previše - ali opet pazimo (izvadi na vrijeme, valjda😅).Imam sve moguće simptome ili sam si ja zabrijala u glavi - izrazito bolne grudi koje inače 2-3 dana prije menge prestanu boljeti, konstantno idem piškiti (npr na poslu u periodu od 6-9 odem po 5-6 puta, a ne pijem znatno više tekućine), bolove u donjem dijelu imam kao PMS, i nevjerojatno mi se jedu jabuke kojih btw. nisam ljubitelj i nisam ih jela 5godina - a sada sam u periodu 4 dana pojela 10komada……M sam trebala dobiti 19.02. - da napomenem da su mi inače ful redovne, dan dva prije zna doći, ciklus mi traje 28/30dana.
    Ovih dana sam imala roskasto-smećkasti iscjedak koji inače rezultira odmah mengom, ali ja i dalje stojim.. osim jutros na poslu prilikom brisanja nisam vidjela popriličan ugrušak.. nisam pametna, jel menga ili ne? Trebam li možda za svaki slučaj napraviti test (clearblue mi je u pripravnosti kući..?) pliz pomagajte!

*prilikom brisanja sam vidjela poprilicni tamniji ugrušak.. 

• maki0
    22. Veljača 2024. 10:04

Pozdrav, moji ciklusi obicno traju 28 dana.
    Obzirom da sam slucajno bila kod ginekola 12.02 i rekla mi je da imam folikul. To vece sam imala bol kao i svaki put kada je ovulacija ( bolne ovulacije) imala sam odnose i tu noc i sutra dan. Menstruacija mi kasni jedan dan trebala sam dobiti 21.02 ali je i ovulacija kasnila. Na testu za trudnocu samo ja vidim neku sjenu

Mareeeee3112
    22. Veljača 2024. 11:36

Plavusa2501

Plavusa2501

Zadnju ovulaciju sam imala 5.2.-12.2., dečko i ja smo imali odnose i tokom plodnih dana i ovako; nije da se čuvamo previše - ali opet pazimo (izvadi na vrijeme, valjda😅).Imam sve moguće simptome ili sam si ja zabrijala u glavi - izrazito bolne grudi koje inače 2-3 dana prije menge prestanu boljeti, konstantno idem piškiti (npr na poslu u periodu od 6-9 odem po 5-6 puta, a ne pijem znatno više tekućine), bolove u donjem dijelu imam kao PMS, i nevjerojatno mi se jedu jabuke kojih btw. nisam ljubitelj i nisam ih jela 5godina - a sada sam u periodu 4 dana pojela 10komada……M sam trebala dobiti 19.02. - da napomenem da su mi inače ful redovne, dan dva prije zna doći, ciklus mi traje 28/30dana.

*prilikom brisanja sam vidjela poprilicni tamniji ugrušak..

Pa napravite test 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    22. Veljača 2024. 11:38

maki0

Obzirom da sam slucajno bila kod ginekola 12.02 i rekla mi je da imam folikul. To vece sam imala bol kao i svaki put kada je ovulacija ( bolne ovulacije) imala sam odnose i tu noc i sutra dan. Menstruacija mi kasni jedan dan trebala sam dobiti 21.02 ali je i ovulacija kasnila. Na testu za trudnocu samo ja vidim neku sjenu

Pošaljite slikicu preko linka ucitajte fotografiju I copirajte link koji dobite 
    https://imgbb.com/

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• maki0
    22. Veljača 2024. 11:57

Mareeeee3112

maki0

Pošaljite slikicu preko linka ucitajte fotografiju I copirajte link koji dobite
    https://imgbb.com/

Na fotografiji se nista ne vidi, najvjerovatnije je to umisljena linija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.