Pozdrav svima! Molila bih ako je netko imao slično iskustvo da podijeli.. Danas mi je 11 dpo, ne(očekivana) menstrucija bi trebala biti za 5 dana. Implantacija (po meni) je bila u nedjelju, dakle prije dva dana, na 9 dpo. Pretpostavljam da se radilo o implantaciji radi vremenskog raspona i radi roskastog traga nakon brisanja, koji se pojavio sam jednom i poslije više ne, a nikada do sada mi se nije dogodio. Osim toga, osjećam povremene grčeve i zatezanje u trbuhu i desnom jajniku. E sad..nije mi dalo mira i napravila sam danas ujutro s prvom mokraćom Gravignost mini test. U zadanom vremenu nije pokazao nikakvu liniju, no nakon cca. 15 min, kao da se nazirala iznimno slaba druga linija. Nije mi dalo mira, pa sam poslijepodne napravila Cyclo test, osjetljiviji, i sa njime ista priča. U zadanom vremenu ništa, a nakon cca sat vremena vidljiva slaba linija.
Znam da se testovi nebi trebali očitavati nakon preporučenog vremena, no, je li netko imao istu situaciju a koja je završila sa skroz pozitivnim testom za par dana? Užasno sam nestrpljiva :D
Cure, da li je tko kao simptom trudnoce imao basbas jace bolove, kao pred M?
*rani spontani- 01.24
Cao svima interesujeme kad voj mogla uraditi test stop da mije menstruacija bila 7.3.2024
Ja se izvinjavam zeza me tastatura moje pitanje kad bi mogla da radim test menstruacija mije bila 7.3
Uradi test 07.07.2025 sretno
7.7 .2025. ja sam imala menstruaciju 7 .03.2024 a ne 2025
🤣🤣🤣🤣🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
7.7 .2025. ja sam imala menstruaciju 7 .03.2024 a ne 2025
Napravite test 2 dana prije sljedece menstruacije ili na dan kad bi trebali dobiti...
Neznam koliki su vam ciklusi ali ako je 7.3 bila menstruacija racunamo ako je sve po ps negdje oko 21. 3 bibtek trebala biti ovulacija ...i s obzirom da jos niste trudni jer nije prosla ni ovulacija i tek sad bi trwbali imati odnose ...poslije ovulacije neki 12 dan mpzete napravit8 test
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
hvala puno na odgovoruuu pa to pitam imam odnosi od 11 pa zato pitam inace narucila sam preko interneta mommed testovi sutra bih trebalk da stignu ovaj mesec sam tacno dobila menst na 28 dan a ovako su mi bile neuredne menst od 22 pa do 28 dana ovaj msec tacno u dan
Pozdrav,sutra mi treba doći menstruacija međutim danas sam napravila test ne sa prvim mokrenjem već drugim.Na testu sam odmah na prvu vidjela kao da se pojavljuje jakooo svijetla crtica.Međutim nisam više sigurna jesam li je vidjela ili nisam jer jedan tren bi bila tu drugi nisam sigurna je li tu.Uglavnom na testu je ostalo onog ljubičastog kada se puni kontrolni prozorčić.Sada sat vremena kasnije na prozorčiću mogu sigurno vidjeti crticu koja je dosta svijetlija ali se vidi i jednake je debljine kao i druga.Sada ne razumijem zašto mi se skroz nije maknulo to ljubičasto sa prozorčića odnosno ostalo je gdje je C a gdje je T bijelo je.Je li postoji mogućnost da je ipak došlo do trudnoće 🥹
Tako vam ide mokraca putuje po testu ...ukoliko nema na T crtice nrma nazalost trudnoce ...lp
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji