Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Rinaaaaaa
    06. Veljača 2024. 07:06

Yeles

Evo nikako da se javim. Hvala na savjetima. Kupila sam CLEARBLUE nakon 4 dana i crtica se pojavila istog trena. Sada smo u trećem mjesecu i sve je ok. Pozdrav!

Poz kod mene se isto pojavila crtica u drugom prozorcicu tamo ju upustvima e prikazano da mora biti plus .Zanima  me dali je mozda prerano za test posto je kod mene druga crtica u vecem prozorcicu vodoravna a u manjem okomita radi se isto o Clearblue

melas
    06. Veljača 2024. 07:56

Rinaaaaaa

Yeles

Evo nikako da se javim. Hvala na savjetima. Kupila sam CLEARBLUE nakon 4 dana i crtica se pojavila istog trena. Sada smo u trećem mjesecu i sve je ok. Pozdrav!

Poz kod mene se isto pojavila crtica u drugom prozorcicu tamo ju upustvima e prikazano da mora biti plus .Zanima me dali je mozda prerano za test posto je kod mene druga crtica u vecem prozorcicu vodoravna a u manjem okomita radi se isto o Clearblue

Ako u uputstvu piše plus onda mora biti plus, clearblue ima različite testove. Najbolje stavite sliku 

• Lol2008
    07. Veljača 2024. 08:34

Pozdrav, nova sam ovdje pa cu pokusat bit sto kraca, al puknut cu ako s nekim ne podijelim 🙈
    Zadnja M 12.1., sljedeca bi (NE)trebala doc 9.2., ciklusi 28-29 dana. LH trakica pokazala poprilicno jasan pik i bili smo vrijedni 😅 naravno da nisam mogla izdržati i sinoć sam napravila test sa One step trakicom na 10mlU pa cu prilozit sliku: https://ibb.co/37KfSFg
    Btw.imam od jucer ujutro smećkasti točkasti iscjedak, nema ga puno, ali primjetim na dnevnom ulošku i probadanja u desnom jajniku. Ne mogu rec da je bol, ali lagana povremena kao zatezanja... 
    Sta mislite, je li jos rano da se barem nadam? 🙊

7.2. + 💙
    Termin 13.10.2024.

laurell
    07. Veljača 2024. 08:42

Lol2008

Pozdrav, nova sam ovdje pa cu pokusat bit sto kraca, al puknut cu ako s nekim ne podijelim 🙈
    Zadnja M 12.1., sljedeca bi (NE)trebala doc 9.2., ciklusi 28-29 dana. LH trakica pokazala poprilicno jasan pik i bili smo vrijedni 😅 naravno da nisam mogla izdržati i sinoć sam napravila test sa One step trakicom na 10mlU pa cu prilozit sliku:https://ibb.co/37KfSFg
    Btw.imam od jucer ujutro smećkasti točkasti iscjedak, nema ga puno, ali primjetim na dnevnom ulošku i probadanja u desnom jajniku. Ne mogu rec da je bol, ali lagana povremena kao zatezanja…

Ovo je bez dvojbe pozitivan test!!!☺️ A smedarenje je moguće, dosta zena ga ima. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Lol2008
    07. Veljača 2024. 08:49

laurell

Lol2008

Zadnja M 12.1., sljedeca bi (NE)trebala doc 9.2., ciklusi 28-29 dana. LH trakica pokazala poprilicno jasan pik i bili smo vrijedni 😅 naravno da nisam mogla izdržati i sinoć sam napravila test sa One step trakicom na 10mlU pa cu prilozit sliku:https://ibb.co/37KfSFg
    Btw.imam od jucer ujutro smećkasti točkasti iscjedak, nema ga puno, ali primjetim na dnevnom ulošku i probadanja u desnom jajniku. Ne mogu rec da je bol, ali lagana povremena kao zatezanja…

Ovo je bez dvojbe pozitivan test!!!☺️ A smedarenje je moguće, dosta zena ga ima.

Po ovim nekim app pise da sam onda 3+5 ali iskreno, to mi tako malo i nestvarno zvuci pa sam mozda zato oprezna da se ne radujem previse unaprijed... 
    Prva T, 30god, poceli sa nezastićenim odnosima u 10.mj i odma kašnjenje i drama, na kraju ispala cista koja je Bogu hvala otišla nakon uzimanja Duphastone-a. Prije toga apsolutno nikakvih gin.problema, ciklusi uvijek ko švicarski sat, ali s obzirom na sva ova iskustva koja čitam na forumima i s obzirom koliko se sve vise ljudi oko nas sve vise muči, nekako ne zelim bit sebična i mislit sad ce to meni odjednom se sve olako posložit, zato pušem i na hladno ...

7.2. + 💙
    Termin 13.10.2024.

laurell
    07. Veljača 2024. 08:54

Lol2008

laurell

Lol2008

Po ovim nekim app pise da sam onda 3+5 ali iskreno, to mi tako malo i nestvarno zvuci pa sam mozda zato oprezna da se ne radujem previse unaprijed…
    Prva T, 30god, poceli sa nezastićenim odnosima u 10.mj i odma kašnjenje i drama, na kraju ispala cista koja je Bogu hvala otišla nakon uzimanja Duphastone-a. Prije toga apsolutno nikakvih gin.problema, ciklusi uvijek ko švicarski sat, ali s obzirom na sva ova iskustva koja čitam na forumima i s obzirom koliko se sve vise ljudi oko nas sve vise muči, nekako ne zelim bit sebična i mislit sad ce to meni odjednom se sve olako posložit, zato pušem i na hladno …

Polako, samo opušteno. I bit će kako treba biti! Samo vjeruj 🙏🏼 ako si nestrpljiva, odi si izvaditi betu ako će tr to umiriti,  jer za pregled je fkt pre rano. Koji dan ciklusa ti je bio pik? 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Lol2008
    07. Veljača 2024. 09:07

3.put vec pisem odgovor, al nikako hahaha... Ugl.pik je bio 13.dan i to bas jasan, poprilično tamnija testna crta od kontrolne... Ma, razmisljam o tome da ne vadim betu nego da se probam opustit sto vise, radit sta inace radim, zadrzat neke dobre navike i u prehrani pripazit da jedem sto kvalitetnije, svakako mislim da na nista posebno sad ne mogu utjecat... Na dan ocekivane napravit Clearblue digitalni pa ako i tu bude jasan +, dogovorit termin kod gin.za par tjedana (tj.kad mi kaze) i pokusat uzivat i nadat se da ce nam bit lijepo na ovom putovanju od samog pocetka 🙏

7.2. + 💙
    Termin 13.10.2024.

• Rinaaaaaa
    07. Veljača 2024. 14:37

melas

Rinaaaaaa

Yeles

Poz kod mene se isto pojavila crtica u drugom prozorcicu tamo ju upustvima e prikazano da mora biti plus .Zanima me dali je mozda prerano za test posto je kod mene druga crtica u vecem prozorcicu vodoravna a u manjem okomita radi se isto o Clearblue

Ako u uputstvu piše plus onda mora biti plus, clearblue ima različite testove. Najbolje stavite sliku

Nazalost neznam kako podjeliti fotografiju al sam negdje procitala da ako je u prvim tjednoma pokaze crtu a poslije plus i da treba ponoviti za nekoliko dana

• Rinaaaaaa
    07. Veljača 2024. 14:41

melas

Rinaaaaaa

Yeles

Neznam nazalost ubaciti fotografiju i kako je objaviti

• eni233
    07. Veljača 2024. 15:13

Rinaaaaaa

melas

Rinaaaaaa

Yeles

Neznam nazalost ubaciti fotografiju i kako je objaviti

https://imgbb.com/ Ubacite ovdje i poslje kopirate link 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.