Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tamara30
    18. Ožujak 2024. 19:45

pomagajte molim vas.  imam grceve u stomakuu bas onako nisu bas bas jaki ali su jaki dali je to mozda ovulacija ili nije  jer danas je dvanesti dan od menstruacije kako je bila

• Tamara30
    18. Ožujak 2024. 19:46

neznam kako da objasnim probacanje neko cak i kad hodam ???

Mareeeee3112
    18. Ožujak 2024. 20:27

Tamara30

Pq jeste kupili lh trakice? Ako i niste imajte odnose od danas pa barem 4 dana svaki dan ...sretno

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Tamara30
    18. Ožujak 2024. 21:51

Mareeeee3112

Tamara30

Pq jeste kupili lh trakice? Ako i niste imajte odnose od danas pa barem 4 dana svaki dan …sretno

ne ja to ne koristim te lh trakice niti umem stime  hvala ti puno stvarno si dobra osoba zelim ti sve najbolje i lepu trudnocu ..... videcemo sta ce biti ... pa cucemo se :))

• nina2499
    20. Ožujak 2024. 15:03

Pozdrav svima,nova sam ovdje😀
    Bila sam na folikulometriji posto imam PCOS i inz.rezistenciju , gin.nam je rekla da  bi ovulacija bila 9.3. i savjetovala da taj vikend imamo odnos,od onda je proslo 11 dana i uzasno sam nestrpljiva,kad bi bilo najbolje napraviti test,posto imam neredovite cikluse
    Pomagajte🥹

nora3001
    20. Ožujak 2024. 16:22

nina2499

Bila sam na folikulometriji posto imam PCOS i inz.rezistenciju , gin.nam je rekla da bi ovulacija bila 9.3. i savjetovala da taj vikend imamo odnos,od onda je proslo 11 dana i uzasno sam nestrpljiva,kad bi bilo najbolje napraviti test,posto imam neredovite cikluse
    Pomagajte🥹

Ako su Vam ciklusi na 28 dana nekih 14 dana od ovulacije.
    Posto kazete da nisu redovite tesko je reci koliko tanije nego sto treba doci menstruacija.
    Ja sam se testirala dva dana prije pocetka m navecer sa digital clear blue testom i bio je pozitivan.
    23.-25.3.bi vam vec trebalo pokazati🙂sretno

👩🏻34🧔🏻‍♂️31
    🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻‍❤️‍👨🏻
    🏥prvi pregled 31.1.24.
    Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
    🩸25.12.2023.
    ➕18.01.2024.
    💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
    🩷🩷it’s a girl🩷🩷
    🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
    url=https://www.tickerfactory.com]

• nina2499
    20. Ožujak 2024. 16:29

nora3001

nina2499

Bila sam na folikulometriji posto imam PCOS i inz.rezistenciju , gin.nam je rekla da bi ovulacija bila 9.3. i savjetovala da taj vikend imamo odnos,od onda je proslo 11 dana i uzasno sam nestrpljiva,kad bi bilo najbolje napraviti test,posto imam neredovite cikluse
    Pomagajte🥹

Posto kazete da nisu redovite tesko je reci koliko tanije nego sto treba doci menstruacija.
    Ja sam se testirala dva dana prije pocetka m navecer sa digital clear blue testom i bio je pozitivan.

Napravit ću test u tom periodu, hvala puno❤️

• maja26
    21. Ožujak 2024. 19:43

nora3001

nina2499

Pomagajte🥹

Pozdrav!
    Nova sam ovdje, vidim da ste u 19.tt 
    Kakve simptome imate sad?

nora3001
    21. Ožujak 2024. 20:44

Pozdrav
    Ja sam sada 13tt ako ste mislili na mene.
    Imam mucnine od kad krenem ujutro jesti dok nacecer ne zaspim.
    Kao neku cudnu slinu u ustima koja se stvara cijeli dan a najvise nakon obroka.Osim toga nateknute bolne grudi i zatvor.Tu i tamo znam da me probode kao jajnik ali nista strasno.Nadam se da ce mucnina proci jer sam vec lagano nervozna da kroz cijeli dan ni u jednom trenutku nisam dobro osim kada spavam.

👩🏻34🧔🏻‍♂️31
    🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻‍❤️‍👨🏻
    🏥prvi pregled 31.1.24.
    Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
    🩸25.12.2023.
    ➕18.01.2024.
    💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
    🩷🩷it’s a girl🩷🩷
    🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
    url=https://www.tickerfactory.com]

• nina2499
    22. Ožujak 2024. 08:07

nina2499

nora3001

nina2499

Pomagajte🥹

Napravit ću test u tom periodu, hvala puno❤️

Danas sam uradila test jer nisam izdrzala,i nazalost nista🥺mislite li da je prerano?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.