Pozdrav curke,
Ovako jutros sam napravila teat za trudnoću i pokazala se jedna slabija crtica :) međutim znam imati grčeve koji traju po par sekundi kao da ću svaki tren dobiti.Pa me zanima je li to normalno? Da li se kojoj događalo da ima takve grčeve,ako je test dobar ovo mi je onda prva trudnoća i ne razumijem se ama baš ništa 🫨
Pozdrav curke,
Ovako jutros sam napravila teat za trudnoću i pokazala se jedna slabija crtica :) međutim znam imati grčeve koji traju po par sekundi kao da ću svaki tren dobiti.Pa me zanima je li to normalno? Da li se kojoj događalo da ima takve grčeve,ako je test dobar ovo mi je onda prva trudnoća i ne razumijem se ama baš ništa 🫨
Sve je to normalno zna trajat do 2 tj takvi bolovi i da cestitam ti dodi nam na ljetne bebice😍
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav, maloprije sam napravila test, ocekivala sam negativan rezultat, no nešto mi se čini da vidim, ako može mišljenje. Kako postaviti sliku?
Pozdrav, maloprije sam napravila test, ocekivala sam negativan rezultat, no nešto mi se čini da vidim, ako može mišljenje. Kako postaviti sliku?
Preko ovog linka ucitajte fotografiju i copirajte link
Ovdje.Kad vam tr3ba menstruacija stic
https://imgbb.com/upload
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
M bi trebala doći za 3 dana, al zbog nekih simptoma sam napravila ranije, a i imam dosta testova pa eto 🤣
M bi trebala doći za 3 dana, al zbog nekih simptoma sam napravila ranije, a i imam dosta testova pa eto 🤣
Vidim i ja nesto blago jel to osjetljivost od 25 il 10 mlu test? Napravite ga s prvim jutarnjim urinom
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
25ml, da ponovit ću ujutro. Hvalaaaaa
Da ... da svakako ja nesto sitno vidim...kakvi su vam simptomi? Obavezno postavite slikicu ujutro 😊😍
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Lagana mučnina jutros, ima 2 dana bolne grudi, i jako čudan osjećaj u maternici i jajnicima, iskreno nisam mislila ce biti pozitivan, al ovo mi nije ni čisto negativan 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji