Negativno je sve ovo , zao mi je…
Hvala, nije da bi svakako bilo planirano, nego mi samo malo čudan test bio pa sam išla viditi mišljenje 😊😊😊
Žene ja sam pod tolikim stresom i znam da sebi smanjujem šansu da zatrudnim. Da li je neka korostila clear blue test prije ocekivane menstruacije i da je dobila pozitivan test?
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Žene ja sam pod tolikim stresom i znam da sebi smanjujem šansu da zatrudnim.Da li je neka korostila clear blue test prije ocekivane menstruacije i da je dobila pozitivan test?
Naravno oni su do cak 4 dana prije... stavite sliku..
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Preko ovog linka ucitajte fotografiju i copirajte link
Ovdje.Kad vam tr3ba menstruacija stic
https://imgbb.com/upload [imgbb.com]
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cekacu nedelju da uradim, u srijedu bih trebala dobiti. Nadam se da ce biti pozitivno
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Cekacu nedelju da uradim, u srijedu bih trebala dobiti. Nadam se da ce biti pozitivno
Aha ja misla da ste vec uradili
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav mame, 10.10.bila mi je posljednja mjesecnoca. Ciklusa mi varira od 28 do 35 dana. 28.10. imala sam nezasticen odnos (trebao bi biti zavrsetak plodnih dana). Kad sam to shvatila uhvatila me panika da sam ostala trudna. 08.11. napravila sam dva testa - jedan clear blue običan- negativan i jedan clear blue kojim se može detektirati trudnoca do 6 dana prije mjesecnice. Negativan, ali nakon sat vremena pokazao se mali rub linija koja bi bila kao pozitivna. Jučer i danas nakon wca sam dva puta vidjela mali trag svjeze krvi. 08.11. grudi su mi bile oznimno teške i imala sam menstralne grceve. Od jučer popodne više ih nemam. Ima li tko iskustvo?
Pozdrav mame, 10.10.bila mi je posljednja mjesecnoca. Ciklusa mi varira od 28 do 35 dana. 28.10. imala sam nezasticen odnos (trebao bi biti zavrsetak plodnih dana). Kad sam to shvatila uhvatila me panika da sam ostala trudna. 08.11. napravila sam dva testa - jedan clear blue običan- negativan i jedan clear blue kojim se može detektirati trudnoca do 6 dana prije mjesecnice. Negativan, ali nakon sat vremena pokazao se mali rub linija koja bi bila kao pozitivna. Jučer i danas nakon wca sam dva puta vidjela mali trag svjeze krvi. 08.11. grudi su mi bile oznimno teške i imala sam menstralne grceve. Od jučer popodne više ih nemam. Ima li tko iskustvo?
Negativno je test se ne ocitava poslije 5 min..tto je evaproaciska linija
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Negativno je test se ne ocitava poslije 5 min..tto je evaproaciska linija
A da li mogu biti sigurna da je test bio pouzdan, obzir na broj dana?
Sortiraj odgovore
Najstariji