https://ibb.co/8bWqmbD
S time da se prva 2 sata rezultata vidlo u desnom donjem kutu 2-33+, a sad više nema brojkica, samo taj neki čudni plus/minus
Test je negativan, nažalost 😘
Da negativan je ali joj je pokazalo broje ispod pa se izbrisalo mozda je nevazeci…
Jesu brojke bile ovak nest?
https://ibb.co/pPkCkTF
Nisu... bio je taj minus kao na slici, sa okvirom plusića i u donjem desnom kutu 2-33+(tocno je tako pisalo)
Nezaštićeni odnosi s ejakulacijom u rodnicu bili su 6.,7. i 10.11., ovulacija izračunata 9.11., krajem prošlog tjedna počeli su kao neki grčevi ko pred menstruaciju, bušica napuhnuta ii sve me nešto bocka, grči, iscjedak pojačan, cicke ko da malo punije (dečko potvrdio), a grčeve fakat nemreš umislit. Test sam napravila ono APP jer je dosta rano još i sad ne znam što da očekujem… menstruaciju trebam dobit tek za 8 dana, a nikad me tak ne grči, a ako i ima nekih sitnijih grčenja to je najranije 3 dana pred menstruaciju…
Neznam zasto ste isli uopce radit taj test on vam je tek od 25 mlu il 50 nisam sigurna ukoliko zelite ranije napravit test kupite si onaj od 10 mlu osjetljivoscu u ljekarni il negdje i ponovite ili pricekajte barem jos 5 dana pa probajte ponovo s clear blue
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Dobila sam savjete da kupim digitalni jer ti lijepo izbaci trudna ili ne, a ne ono traženje crtice pod raznim osvjetljenjima, ali mi se čini da nisam dobila neš pre kvalitetan savjet...
Dobila sam savjete da kupim digitalni jer ti lijepo izbaci trudna ili ne, a ne ono traženje crtice pod raznim osvjetljenjima, ali mi se čini da nisam dobila neš pre kvalitetan savjet…
Ako vam treba doći za 8 dana, svakako nijedan test nebi pokazao, pogotovo digitalni. Ponovite ga na dan očekivane M 😊
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Dobila sam savjete da kupim digitalni jer ti lijepo izbaci trudna ili ne, a ne ono traženje crtice pod raznim osvjetljenjima, ali mi se čini da nisam dobila neš pre kvalitetan savjet…
Ako vam treba doći za 8 dana, svakako nijedan test nebi pokazao, pogotovo digitalni. Ponovite ga na dan očekivane M 😊
Hvala puno na savjetima 😘😘
https://ibb.co/yNghdJq
Primjetila sam kad ga gledam odozdola da i dalje ima te brojke o kojoj sam vam pričala, al se prva dva sata vidlo iz aviona na bilo kakvoj svjetlosti. Mislim da je ili pogreška u testiranju ili neko testira moje strpljenje😋
https://ibb.co/yNghdJq
Primjetila sam kad ga gledam odozdola da i dalje ima te brojke o kojoj sam vam pričala, al se prva dva sata vidlo iz aviona na bilo kakvoj svjetlosti. Mislim da je ili pogreška u testiranju ili neko testira moje strpljenje😋
Ovo je neispravan test onda.. 🤷♀️ svakako mislim da vam još nijedan nebi pokazao ako je T u pitanju, pa sačekajte još koji dan pa ponovite ako simptomi budu i dalje tu 😊
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Hejjj... javljam se da su grčevi od prije cca 2 tjedna i dalje tu, znalo me koji put baš lijepo probost što mi se nikad prije nije dešavalo niti imam baš neke grčeve u vrijeme PMS-a i menstruacije... iscjedak je cijelo vrijeme prisutan, ali nekako naizmjence malo manje pa malo više, ali opet ništa preobilno. U principu bijele boje, a danas mi se učinilo kao da ima i nešto malo žučkasto-roze bez ikakvog mirisa. Imam baš veliki apetiti, a pod to mislim da sam ranije jela možda jedanput dnevno jer sam baš u nekom razdoblju di mi se zgadila hrana i želja za hranom mi je bila 0. Sad jedem po par puta dnevno i to sa takvom velikom željom i takvim osmjehom na licu da mi je malo i smješno... ali ne ono umislila sam, nego mi baš kruli želudac i to do te razine da moraaam neš pojest. Dečko je uvjeren da sam trudna ponaša se kao da ne sumnja, ali baš ni najmanje. Mengu ne(očekujem) sutra. Radila sam nakon onog testa još dva testa, jedan prije 4 dana(ujutro) i jedan danas(popodne) i oba su negativna. Da nastavim s testićima za koji dan ak se prijateljica ne pojavi?
Btw jesam li spomenula da me opizdila takva prehladica, temp. nejde iznad 37.3, nos zaštopan, kašalj onak baš lijepo šlajmasto mokri, ali ima i nešto neobično za mene 🫠(ja prehlađena, a ne boli me grlo?!?Od kad to?)
Btw jesam li spomenula da me opizdila takva prehladica, temp. nejde iznad 37.3, nos zaštopan, kašalj onak baš lijepo šlajmasto mokri, ali ima i nešto neobično za mene 🫠(ja prehlađena, a ne boli me grlo?!?Od kad to?)
Znaci ponovis test i to je to... nisam.babica vanga... 😂svakako ponovi test i javi... sad vec bi kogla nesto vidjet s onim 5 dana ranije...neznam koji si dpo ni kad bi trebala dobit zadnji puta si pisala prije tjedan a ne dva
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji