Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • martyyy
    25. Rujan 2023. 21:21

Drage žene imam problem, zapravo nije problem ali ne kuzim sta se bas desava ovdje… naime menstruacije su mi uredne, par dana prije menstruacije dobila sam lagano pozitivan test… par dana nakon prokrvarila sam i to je trajalo 3 dana (identicno kao moja menstruacija no krace)… nakon toga dobila sam lagane simptome i napravila sam opet test na trudnocu koji je bio pozitivan… stavljam vam link na sliku testa pa mi molim vas recite sto mislite… jako sam zbunjena i nije mi jasno sta se desava… do sada je taj plus trebao biti vec jako taman (7 dana nakon “menstruacije”)… ali opet tamniji je od onoga sto sam napravila prije pa mi nista nije jasno…. 

https://ibb.co/7tZCw8P

Garawa¤
    26. Rujan 2023. 08:14

Možete kupiti još neki test, da nisu plave crte, ako pokaze pozitivno, onda betu izvadite, ako i ona bude pozitivna javite se ginekologu.. sretno!

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• malaBubamara123
    04. Listopad 2023. 14:34

Bokić  Pitanjce za vas. 2 dana prije izostale menge napravljen test, već neko vrijeme radimo na bebici, pozitivan. Napravila sam digitalni clearblue, 1-2 tjedna mi je izbacilo. Pitanje je, javljam li se odmah ginekologu ili da pričekam za svaki slučaj izostanak menge? 

Mareeeee3112
    04. Listopad 2023. 15:01

malaBubamara123

BokićPitanjce za vas. 2 dana prije izostale menge napravljen test, već neko vrijeme radimo na bebici, pozitivan. Napravila sam digitalni clearblue, 1-2 tjedna mi je izbacilo. Pitanje je, javljam li se odmah ginekologu ili da pričekam za svaki slučaj izostanak menge?

Odgovorila sam vam na zadnjem postu 😁

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Dambo
    05. Listopad 2023. 22:29

https://i.postimg.cc/kX22CyP8/IMG-20231005-222337.jpg
    Cao, jel ima neko iskustva sa testovima sa ali expresa, moze li ovo biti linija, al nesto mi puno udaljena?

Mareeeee3112
    05. Listopad 2023. 23:07

Dambo

https://i.postimg.cc/kX22CyP8/IMG-20231005-222337.jpg
    Cao, jel ima neko iskustva sa testovima sa ali expresa, moze li ovo biti linija, al nesto mi puno udaljena?

Nije vam to linija nazalost... probajte s drugin testom

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• ancianci02
    05. Listopad 2023. 23:34

Caoo svima :) htjela bih vas pitati za misljenje... ovako rizican odnos sam imala krajem sedmog mjeseca, tacnije 28.7, to mi je ujedno i bio 11. dan ciklusa, dobila 18.07 kasno navcer a zavrsio se 23.07. Ciklusi mi variraju 32-33 dana, i prema kalendaru plodnih dana taj dan mi je bio neplodan, a citala sam da vec od tog dana pocinju plodni dani. Uglavnom menstruaciju sam dobila uredno na vrijeme 19.08, koja je bila pracena predmenstrualnim simptomima, grudi su mi bile otecene i boljele su kao i uvijek, i prestale su kada je nastupila menstruacija. E sad, ta menstruacija je bila jako obilna i bolna 2 dana, a 3 dan tek onako, 4 skoro pa nista, s tim da mi obicno 3 dan i bude krvi... zadnju menstruaciju sam dobila 23.09, i kasnila je 3 dana... moram da napomenem da od rizicnog odnosa nismo imali nijedan odnos bez zastite. Mozda mi je kasnila od stresa jer sam citavih mjsec ipo pod stresom  na pomisli o trudnoci. Ova menstruacija je trajla takodje puna 2 dana, s tim da sam sad 3 dan imala malo krvarenje a 4 skoro pa nista... takodje sam i tad imala bolne i otecene  grudi koje su se vratile u normalu pri nastupanju menst.  Nikakve klasicne simptome trudnoce nisam do sada uocila kao i uvijek, ne znam da li umisljam, bojim se da je to bila lazna menstruacija, imam trip da mi je stomak narastao... takodje sam u ponedjeljak radila test za trudnocu Gravignost ultra 2x osjetljiv, prvi jutarnji urin, i bio je negativan, razmisljam da ponovim. Recite mi sta vi mislite o ovome? i oprostite sto sam ovoliko opsirno pisala, nisam mogla skratiti.

• ancianci02
    06. Listopad 2023. 01:20

I da samo još da se nadovezem.., sta znaci ovo 10 I 25 mlU, sto se tice testa za trudnocu?  Čitala sam da je 10 mlu beta hcg izuzetno niska razina hormona, a ja sam uradila test za trudnocu Gravignost ultra 10 mlu tako pise... da li to igra neku ulogu? Ili ipak moram ponavljati test? Izvinite, nova sam u svemu ovome ...

Mareeeee3112
    06. Listopad 2023. 05:57

ancianci02

I da samo još da se nadovezem.., sta znaci ovo 10 I 25 mlU, sto se tice testa za trudnocu? Čitala sam da je 10 mlu beta hcg izuzetno niska razina hormona, a ja sam uradila test za trudnocu Gravignost ultra 10 mlu tako pise… da li to igra neku ulogu? Ili ipak moram ponavljati test? Izvinite, nova sam u svemu ovome …

Nisi trudna.. 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    06. Listopad 2023. 05:59

ancianci02

I da samo još da se nadovezem.., sta znaci ovo 10 I 25 mlU, sto se tice testa za trudnocu? Čitala sam da je 10 mlu beta hcg izuzetno niska razina hormona, a ja sam uradila test za trudnocu Gravignost ultra 10 mlu tako pise… da li to igra neku ulogu? Ili ipak moram ponavljati test? Izvinite, nova sam u svemu ovome …

Koliko Vi imate godina ...nemojte se ljutiti ali kao da na sate biologije niste isli ...jeste li maloljetni ili? 2x dobili mentsruaciju i negativne testove ...jel Vi trolate ili ste zbilja postavili takva pitanja... 
    NISTE trudni

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani