Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    26. Rujan 2023. 08:14

Možete kupiti još neki test, da nisu plave crte, ako pokaze pozitivno, onda betu izvadite, ako i ona bude pozitivna javite se ginekologu.. sretno!

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• malaBubamara123
    04. Listopad 2023. 14:34

Bokić  Pitanjce za vas. 2 dana prije izostale menge napravljen test, već neko vrijeme radimo na bebici, pozitivan. Napravila sam digitalni clearblue, 1-2 tjedna mi je izbacilo. Pitanje je, javljam li se odmah ginekologu ili da pričekam za svaki slučaj izostanak menge? 

Mareeeee3112
    04. Listopad 2023. 15:01

malaBubamara123

BokićPitanjce za vas. 2 dana prije izostale menge napravljen test, već neko vrijeme radimo na bebici, pozitivan. Napravila sam digitalni clearblue, 1-2 tjedna mi je izbacilo. Pitanje je, javljam li se odmah ginekologu ili da pričekam za svaki slučaj izostanak menge?

Odgovorila sam vam na zadnjem postu 😁

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Dambo
    05. Listopad 2023. 22:29

https://i.postimg.cc/kX22CyP8/IMG-20231005-222337.jpg
    Cao, jel ima neko iskustva sa testovima sa ali expresa, moze li ovo biti linija, al nesto mi puno udaljena?

Mareeeee3112
    05. Listopad 2023. 23:07

Dambo

https://i.postimg.cc/kX22CyP8/IMG-20231005-222337.jpg
    Cao, jel ima neko iskustva sa testovima sa ali expresa, moze li ovo biti linija, al nesto mi puno udaljena?

Nije vam to linija nazalost... probajte s drugin testom

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• ancianci02
    05. Listopad 2023. 23:34

Caoo svima :) htjela bih vas pitati za misljenje... ovako rizican odnos sam imala krajem sedmog mjeseca, tacnije 28.7, to mi je ujedno i bio 11. dan ciklusa, dobila 18.07 kasno navcer a zavrsio se 23.07. Ciklusi mi variraju 32-33 dana, i prema kalendaru plodnih dana taj dan mi je bio neplodan, a citala sam da vec od tog dana pocinju plodni dani. Uglavnom menstruaciju sam dobila uredno na vrijeme 19.08, koja je bila pracena predmenstrualnim simptomima, grudi su mi bile otecene i boljele su kao i uvijek, i prestale su kada je nastupila menstruacija. E sad, ta menstruacija je bila jako obilna i bolna 2 dana, a 3 dan tek onako, 4 skoro pa nista, s tim da mi obicno 3 dan i bude krvi... zadnju menstruaciju sam dobila 23.09, i kasnila je 3 dana... moram da napomenem da od rizicnog odnosa nismo imali nijedan odnos bez zastite. Mozda mi je kasnila od stresa jer sam citavih mjsec ipo pod stresom  na pomisli o trudnoci. Ova menstruacija je trajla takodje puna 2 dana, s tim da sam sad 3 dan imala malo krvarenje a 4 skoro pa nista... takodje sam i tad imala bolne i otecene  grudi koje su se vratile u normalu pri nastupanju menst.  Nikakve klasicne simptome trudnoce nisam do sada uocila kao i uvijek, ne znam da li umisljam, bojim se da je to bila lazna menstruacija, imam trip da mi je stomak narastao... takodje sam u ponedjeljak radila test za trudnocu Gravignost ultra 2x osjetljiv, prvi jutarnji urin, i bio je negativan, razmisljam da ponovim. Recite mi sta vi mislite o ovome? i oprostite sto sam ovoliko opsirno pisala, nisam mogla skratiti.

• ancianci02
    06. Listopad 2023. 01:20

I da samo još da se nadovezem.., sta znaci ovo 10 I 25 mlU, sto se tice testa za trudnocu?  Čitala sam da je 10 mlu beta hcg izuzetno niska razina hormona, a ja sam uradila test za trudnocu Gravignost ultra 10 mlu tako pise... da li to igra neku ulogu? Ili ipak moram ponavljati test? Izvinite, nova sam u svemu ovome ...

Mareeeee3112
    06. Listopad 2023. 05:57

ancianci02

I da samo još da se nadovezem.., sta znaci ovo 10 I 25 mlU, sto se tice testa za trudnocu? Čitala sam da je 10 mlu beta hcg izuzetno niska razina hormona, a ja sam uradila test za trudnocu Gravignost ultra 10 mlu tako pise… da li to igra neku ulogu? Ili ipak moram ponavljati test? Izvinite, nova sam u svemu ovome …

Nisi trudna.. 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    06. Listopad 2023. 05:59

ancianci02

I da samo još da se nadovezem.., sta znaci ovo 10 I 25 mlU, sto se tice testa za trudnocu? Čitala sam da je 10 mlu beta hcg izuzetno niska razina hormona, a ja sam uradila test za trudnocu Gravignost ultra 10 mlu tako pise… da li to igra neku ulogu? Ili ipak moram ponavljati test? Izvinite, nova sam u svemu ovome …

Koliko Vi imate godina ...nemojte se ljutiti ali kao da na sate biologije niste isli ...jeste li maloljetni ili? 2x dobili mentsruaciju i negativne testove ...jel Vi trolate ili ste zbilja postavili takva pitanja... 
    NISTE trudni

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• ancianci02
    06. Listopad 2023. 13:19

19 godina imam.. oprostite, morala sam pitati za mišljenje, sve ovo je novo za mene 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.