Možete kupiti još neki test, da nisu plave crte, ako pokaze pozitivno, onda betu izvadite, ako i ona bude pozitivna javite se ginekologu.. sretno!
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Bokić Pitanjce za vas. 2 dana prije izostale menge napravljen test, već neko vrijeme radimo na bebici, pozitivan. Napravila sam digitalni clearblue, 1-2 tjedna mi je izbacilo. Pitanje je, javljam li se odmah ginekologu ili da pričekam za svaki slučaj izostanak menge?
BokićPitanjce za vas. 2 dana prije izostale menge napravljen test, već neko vrijeme radimo na bebici, pozitivan. Napravila sam digitalni clearblue, 1-2 tjedna mi je izbacilo. Pitanje je, javljam li se odmah ginekologu ili da pričekam za svaki slučaj izostanak menge?
Odgovorila sam vam na zadnjem postu 😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
https://i.postimg.cc/kX22CyP8/IMG-20231005-222337.jpg
Cao, jel ima neko iskustva sa testovima sa ali expresa, moze li ovo biti linija, al nesto mi puno udaljena?
https://i.postimg.cc/kX22CyP8/IMG-20231005-222337.jpg
Cao, jel ima neko iskustva sa testovima sa ali expresa, moze li ovo biti linija, al nesto mi puno udaljena?
Nije vam to linija nazalost... probajte s drugin testom
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Caoo svima :) htjela bih vas pitati za misljenje... ovako rizican odnos sam imala krajem sedmog mjeseca, tacnije 28.7, to mi je ujedno i bio 11. dan ciklusa, dobila 18.07 kasno navcer a zavrsio se 23.07. Ciklusi mi variraju 32-33 dana, i prema kalendaru plodnih dana taj dan mi je bio neplodan, a citala sam da vec od tog dana pocinju plodni dani. Uglavnom menstruaciju sam dobila uredno na vrijeme 19.08, koja je bila pracena predmenstrualnim simptomima, grudi su mi bile otecene i boljele su kao i uvijek, i prestale su kada je nastupila menstruacija. E sad, ta menstruacija je bila jako obilna i bolna 2 dana, a 3 dan tek onako, 4 skoro pa nista, s tim da mi obicno 3 dan i bude krvi... zadnju menstruaciju sam dobila 23.09, i kasnila je 3 dana... moram da napomenem da od rizicnog odnosa nismo imali nijedan odnos bez zastite. Mozda mi je kasnila od stresa jer sam citavih mjsec ipo pod stresom na pomisli o trudnoci. Ova menstruacija je trajla takodje puna 2 dana, s tim da sam sad 3 dan imala malo krvarenje a 4 skoro pa nista... takodje sam i tad imala bolne i otecene grudi koje su se vratile u normalu pri nastupanju menst. Nikakve klasicne simptome trudnoce nisam do sada uocila kao i uvijek, ne znam da li umisljam, bojim se da je to bila lazna menstruacija, imam trip da mi je stomak narastao... takodje sam u ponedjeljak radila test za trudnocu Gravignost ultra 2x osjetljiv, prvi jutarnji urin, i bio je negativan, razmisljam da ponovim. Recite mi sta vi mislite o ovome? i oprostite sto sam ovoliko opsirno pisala, nisam mogla skratiti.
I da samo još da se nadovezem.., sta znaci ovo 10 I 25 mlU, sto se tice testa za trudnocu? Čitala sam da je 10 mlu beta hcg izuzetno niska razina hormona, a ja sam uradila test za trudnocu Gravignost ultra 10 mlu tako pise... da li to igra neku ulogu? Ili ipak moram ponavljati test? Izvinite, nova sam u svemu ovome ...
I da samo još da se nadovezem.., sta znaci ovo 10 I 25 mlU, sto se tice testa za trudnocu? Čitala sam da je 10 mlu beta hcg izuzetno niska razina hormona, a ja sam uradila test za trudnocu Gravignost ultra 10 mlu tako pise… da li to igra neku ulogu? Ili ipak moram ponavljati test? Izvinite, nova sam u svemu ovome …
Nisi trudna..
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
I da samo još da se nadovezem.., sta znaci ovo 10 I 25 mlU, sto se tice testa za trudnocu? Čitala sam da je 10 mlu beta hcg izuzetno niska razina hormona, a ja sam uradila test za trudnocu Gravignost ultra 10 mlu tako pise… da li to igra neku ulogu? Ili ipak moram ponavljati test? Izvinite, nova sam u svemu ovome …
Koliko Vi imate godina ...nemojte se ljutiti ali kao da na sate biologije niste isli ...jeste li maloljetni ili? 2x dobili mentsruaciju i negativne testove ...jel Vi trolate ili ste zbilja postavili takva pitanja...
NISTE trudni
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
19 godina imam.. oprostite, morala sam pitati za mišljenje, sve ovo je novo za mene
Sortiraj odgovore
Najstariji