Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ancianci02
    06. Listopad 2023. 14:05

Samo me jos zanima koja je razlika izmedu tih testova od 10mlu i 25? Ovaj koji sam ja radila je 10mlu, zanima me jesam li krivo napravila test? Ili sam trebala ovaj drugi?

Mareeeee3112
    06. Listopad 2023. 15:08

ancianci02

Samo me jos zanima koja je razlika izmedu tih testova od 10mlu i 25? Ovaj koji sam ja radila je 10mlu, zanima me jesam li krivo napravila test? Ili sam trebala ovaj drugi?

10 mlu vam je osjetljivost ako vam je on negativan nakon dva mjeseca😁sigurno niste trudni

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• ancianci02
    06. Listopad 2023. 15:29

Negativan je. Hvala vam puno na odgovoru! 😁

Jeleenaa
    10. Listopad 2023. 15:12

Pozdrav drage žene
    Nova sam ovdje. Suprug i ja smo od nedavno u braku i odlučili smo da poradimo na potomstvu. Drugi mjesec pokusavamo i ja sam pod stalnim stresom. Za dva dana trebam dobiti menstruaciju. Kako ste se vi borile ili borite sa tim iscekivanjem?

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

laurell
    10. Listopad 2023. 15:26

Jeleeena

Pozdrav drage žene
    Nova sam ovdje. Suprug i ja smo od nedavno u braku i odlučili smo da poradimo na potomstvu. Drugi mjesec pokusavamo i ja sam pod stalnim stresom. Za dva dana trebam dobiti menstruaciju. Kako ste se vi borile ili borite sa tim iscekivanjem?

Pozdrav. Možeš sad već napraviti testic, trebao bi pokazati ako si sigurna kad je bila O :) 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• lea1304
    11. Listopad 2023. 09:40

Pozdrav, nova sam ovdje. Naime početkom plodnih dana mi se pojavio smeđi iscjedak misleći da su to ostatci menstruacije. Za svaki slučaj sam obavila 2 testa za trudnoću, jedan dnevni koji se pokazao negativnim i jedan jutarnji na kojemu se blago nazire druga crta. Što da radim

Mareeeee3112
    11. Listopad 2023. 15:22

lea1304

Pozdrav, nova sam ovdje. Naime početkom plodnih dana mi se pojavio smeđi iscjedak misleći da su to ostatci menstruacije. Za svaki slučaj sam obavila 2 testa za trudnoću, jedan dnevni koji se pokazao negativnim i jedan jutarnji na kojemu se blago nazire druga crta. Što da radim

Mislim da sam vam odg vec...ponovite test ujutro i ako je pozitivan cestitam trudni ste... javite se svom ginekologu

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• AnimeT
    12. Listopad 2023. 09:02

Pozdrav,
    Molila bi pomoć borim se s endiometriozom i trebala sam na operaciju po drugi puta uskoro..međutim čudno se osjecam zadnjih nekoliko dana i radila sam u ponedjeljak digitalni test (prije dva dana) koji je bio negativan barem mislim. Te sam danas u srijedu radila drugi normalni koji je istu sekundu pokazao crticu. Kako da stavim slikice? napominjem da mi menstruacija treba biti tek u nedjelju znači za 3 dana.

Martina1931
    12. Listopad 2023. 09:16

https://imgbb.com/upload tu stavite slikicu i zalijepite onda

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• AnimeT
    12. Listopad 2023. 10:30

Hvala, evo slikica.

https://ibb.co/4tSFK5B

https://ibb.co/py8TD9j

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.