Samo me jos zanima koja je razlika izmedu tih testova od 10mlu i 25? Ovaj koji sam ja radila je 10mlu, zanima me jesam li krivo napravila test? Ili sam trebala ovaj drugi?
Samo me jos zanima koja je razlika izmedu tih testova od 10mlu i 25? Ovaj koji sam ja radila je 10mlu, zanima me jesam li krivo napravila test? Ili sam trebala ovaj drugi?
10 mlu vam je osjetljivost ako vam je on negativan nakon dva mjeseca😁sigurno niste trudni
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav drage žene
Nova sam ovdje. Suprug i ja smo od nedavno u braku i odlučili smo da poradimo na potomstvu. Drugi mjesec pokusavamo i ja sam pod stalnim stresom. Za dva dana trebam dobiti menstruaciju. Kako ste se vi borile ili borite sa tim iscekivanjem?
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Pozdrav drage žene
Nova sam ovdje. Suprug i ja smo od nedavno u braku i odlučili smo da poradimo na potomstvu. Drugi mjesec pokusavamo i ja sam pod stalnim stresom. Za dva dana trebam dobiti menstruaciju. Kako ste se vi borile ili borite sa tim iscekivanjem?
Pozdrav. Možeš sad već napraviti testic, trebao bi pokazati ako si sigurna kad je bila O :)
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Pozdrav, nova sam ovdje. Naime početkom plodnih dana mi se pojavio smeđi iscjedak misleći da su to ostatci menstruacije. Za svaki slučaj sam obavila 2 testa za trudnoću, jedan dnevni koji se pokazao negativnim i jedan jutarnji na kojemu se blago nazire druga crta. Što da radim
Pozdrav, nova sam ovdje. Naime početkom plodnih dana mi se pojavio smeđi iscjedak misleći da su to ostatci menstruacije. Za svaki slučaj sam obavila 2 testa za trudnoću, jedan dnevni koji se pokazao negativnim i jedan jutarnji na kojemu se blago nazire druga crta. Što da radim
Mislim da sam vam odg vec...ponovite test ujutro i ako je pozitivan cestitam trudni ste... javite se svom ginekologu
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav,
Molila bi pomoć borim se s endiometriozom i trebala sam na operaciju po drugi puta uskoro..međutim čudno se osjecam zadnjih nekoliko dana i radila sam u ponedjeljak digitalni test (prije dva dana) koji je bio negativan barem mislim. Te sam danas u srijedu radila drugi normalni koji je istu sekundu pokazao crticu. Kako da stavim slikice? napominjem da mi menstruacija treba biti tek u nedjelju znači za 3 dana.
https://imgbb.com/upload tu stavite slikicu i zalijepite onda
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji