Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Minimi
    21. Kolovoz 2023. 15:48

Minimi

Pozdrav svima!
    Inace imam redovne cikluse i od prve trudnoce koja je nazalost zavrsila kiretazom, nije mi niti jednom kasnila. Sada mi kasni 4 dana i svaki cas imam osjecaj da cu dobiti. Radila sam test 2 dana nakon izostanka menge i jutros i oba su negativna. Imam prozirni iscjedak bez mirisa. Da li ima jos nade za pozitivan test ili je u pitanju nesto drugo?
    Gin se vraca s godisnjeg tek iduci tjedan….
    U prvoj trudnoci mi je test imao blagu crticu dan nakon izostanka. Svako iskustvo ili savjet je dobrodosao.

Martina1931
    21. Kolovoz 2023. 16:01

Minimi

Pozdrav svima!
    Inace imam redovne cikluse i od prve trudnoce koja je nazalost zavrsila kiretazom, nije mi niti jednom kasnila. Sada mi kasni 4 dana i svaki cas imam osjecaj da cu dobiti. Radila sam test 2 dana nakon izostanka menge i jutros i oba su negativna. Imam prozirni iscjedak bez mirisa. Da li ima jos nade za pozitivan test ili je u pitanju nesto drugo?
    U prvoj trudnoci mi je test imao blagu crticu dan nakon izostanka. Svako iskustvo ili savjet je dobrodosao.

Ak imate redovite cikluse, a sad kasni 4 dana msm da bi test trebao bit vec pozitivan. Mozda da odete izvadit betu negdje privatno da znate sta se dogadja🤷‍♀️

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• bina
    21. Kolovoz 2023. 16:10

Pozz zene moje jako sam zabrinuta jer mi je mj trajala samo 2 dana I onda sam uradila test Koji je Dr potvrdio pozitivan na ult se ne vidi tr al Dr pretpostavlja da je vanmaTericna ili je tr jos jako mala . 

• BlackRose
    21. Kolovoz 2023. 16:34

bina

Pozz zene moje jako sam zabrinuta jer mi je mj trajala samo 2 dana I onda sam uradila test Koji je Dr potvrdio pozitivan na ult se ne vidi tr al Dr pretpostavlja da je vanmaTericna ili je tr jos jako mala .

A kad je bila zadnja mjesečnica? Meni je gin kod prve trudnoće rekao da se sa 5 do 6 tjedana trudnoća možda još ne vidi. Ako ste imali ovulaciju nešto kasnije, moguće da je trudnoća još mala i da se ne vidi na uzv.

• Minimi
    21. Kolovoz 2023. 19:26

Martina1931

Minimi

Pozdrav svima!

Ak imate redovite cikluse, a sad kasni 4 dana msm da bi test trebao bit vec pozitivan. Mozda da odete izvadit betu negdje privatno da znate sta se dogadja🤷‍♀️

Hvala na vasem komentaru. Budem jos sutra ponovila test, ako bude negativan idem izvaditi betu. A iduci tjedan kod gina da vidimo sto se poremetilo.

Lolitaa
    24. Kolovoz 2023. 16:09

Misljenje 🤔
    https://ibb.co/n7phc2s

2014 ab 😔

2019 biokemijska trudnoca

2020 biokemijska trudnoca

2021 +

2022 stiglo nase blago ❤️

2025 + ❤️

• BlackRose
    24. Kolovoz 2023. 17:11

Ninica6

Misljenje 🤔

Ponovite za 2 dana da vidite da li linija tamni

Lolitaa
    24. Kolovoz 2023. 17:39

BlackRose

Ninica6

Misljenje 🤔

Ocu svakako,nego sam isla vidjeti vidi li jos netko nesto osim mene same. 😅

2014 ab 😔

2019 biokemijska trudnoca

2020 biokemijska trudnoca

2021 +

2022 stiglo nase blago ❤️

2025 + ❤️

• BlackRose
    24. Kolovoz 2023. 18:13

Lolitaa

BlackRose

Ninica6

Misljenje 🤔

Ocu svakako,nego sam isla vidjeti vidi li jos netko nesto osim mene same. 😅

Linija se vidi, ali za svaki slucaj ponoviti za 2 dana pa da bude 100% 😀 s digitalnim nema dileme

• mica.maca
    24. Kolovoz 2023. 20:30

Zene drage, molim vas misljenje, da li je ovo neka sjena? 🤯
    https://ibb.co/DGbqzbw

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.