Pozdrav radila sam opet clearblue prije 2dana rezultat u roku 3minute saljem slike.
https://postimg.cc/gallery/qpvHThB/07ec9785
I danas ujutro sam napravila muller test trakicu ona negativna. 🤷🏻♀️
Ginekolog mi na godisnjem tek se vraca za 10dana.
Od simptoma teze grudi I svako malo zna bolit koda cu dobit.
Upratila sam vasu situaciju zadnjih par dana, trebala bi vam tamniti linija. Ne znam sta se dogadja, mozda biokemijska..da betu izvadite mozda?
A moram cekat ginekologa, bez njega ne mogu nista…
Tek za 10dana.
Pa odite privatno, ja sam zbog spontanog pratila betu... msm 16eura da sam platila
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Pozdrav radila sam opet clearblue prije 2dana rezultat u roku 3minute saljem slike.
https://postimg.cc/gallery/qpvHThB/07ec9785
I danas ujutro sam napravila muller test trakicu ona negativna. 🤷🏻♀️
Ginekolog mi na godisnjem tek se vraca za 10dana.
Od simptoma teze grudi I svako malo zna bolit koda cu dobit.
Upratila sam vasu situaciju zadnjih par dana, trebala bi vam tamniti linija. Ne znam sta se dogadja, mozda biokemijska..da betu izvadite mozda?
A moram cekat ginekologa, bez njega ne mogu nista…
Tek za 10dana.
Pa odite privatno, ja sam zbog spontanog pratila betu… msm 16eura da sam platila
Ici cu iduci tjedan, danas radim ne stignem nista...
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣
5.9 💔
Pozdrav svima.Nova sam ovdje.Djevojka od 29 godina.Interrsuje me kada se moze uraditi test za trudnocu jer dobiti menstruaciju trebam tek pred kraj augusta?Negdje sam procitala da se treba cekati sedmica do 2 za tacan rezultat testa.Hvala Vam puno.❤️
Pozdrav svima.Nova sam ovdje.Djevojka od 29 godina.Interrsuje me kada se moze uraditi test za trudnocu jer dobiti menstruaciju trebam tek pred kraj augusta?Negdje sam procitala da se treba cekati sedmica do 2 za tacan rezultat testa.Hvala Vam puno.❤️
Pozdrav, ne razumijem baš najbolje. Kad ti je bila poslednja menstruacija? Što se tiče testa, uvijek je najbolje uraditi na dan očekivane M ili pričekati dan dva kašnjenja.
👱♀️27 PCOS 🧔27 normo
Ovulacije potvrdjene
💊 Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ❌
4/23 IUI ➕
A. 🧸👣
8/24 ➕️ spontana trudnoca
Pozdrav cure, evo me opet na ovoj temi. Pošto imam trombofiliju i teže ostanem trudna i često imam biokemijske nikako ugledat opet plusic.
U cet negdje 10 dpo mullerov test slaba druga crtica (Trakica za ovulaciju mi je bila pozitivna negdje 30. 7. Navečer, drugi dan nisam više radila pa ne znam točan dan ovulacije). Danas 2 dana kasnije crtica je tamnija ali nekako mi se čini da nije dovoljno tamna i da mirusi na biokemijsku. Ako je koja od vas radila mullerove pa da stavi slike da vidim kako tamne. Evo moje slike
Šta vi mislite?
Ne vidi se baš dobro na slikama
41 g. Ciklusi su mi oko 28 dana
https://ibb.co/s5VYVFy
Evo sad od popodne mullerov mrvu je tamniji od jutros. A na moru sam i ne mogu vaditi betu do sri
https://ibb.co/qpP71tZ
Evo sad od popodne mullerov mrvu je tamniji od jutros. A na moru sam i ne mogu vaditi betu do sri
https://ibb.co/qpP71tZ
Ovo su definitivno pozitivni testovi🥳🥰 kad izvadite betu, najbolje ćete znati, do tad pratite testovima!
Nadam se najboljem ishodu 🤞🤞
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Pozdrav.
Menstruacija mi kasni 2 dana, inace mi je uvijek na 28.dan
U zadnje vrijeme probada me stomak i jajnici, Bole me ledja, imam glavobolje i vrtoglavice, i osjecam da Cu dobiti svaki cas, a nista.
Jutros sam uradila test gravignost mini i negativan je
Da li neko ima savjet za mene?
Hvala
Pozdrav.
U zadnje vrijeme probada me stomak i jajnici, Bole me ledja, imam glavobolje i vrtoglavice, i osjecam da Cu dobiti svaki cas, a nista.
Hvala
Pozdrav, na to kašnjenje taj test bi bio jako pozitivan već. Možda je O bila kasnije, niste napisali jel ste je pratili i potvrdili.. moguće da je se nešto mali pobrkalo.. u svakom slučaju sretno i da na kraju bude pozitivan test..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Pozdrav.
Hvala
Pozdrav, na to kašnjenje taj test bi bio jako pozitivan već. Možda je O bila kasnije, niste napisali jel ste je pratili i potvrdili.. moguće da je se nešto mali pobrkalo.. u svakom slučaju sretno i da na kraju bude pozitivan test..
Imala sam odnos dva dana prije ovulacije, bili su plodni dani. A ovulacija je bila 30.7.
Sortiraj odgovore
Najstariji