Ovo je pozitivan test, rana trudnoca cestitke ❤️
Hvala, nadam se da zaista jest jer crtica je izuzetno blijeda! 🧐☺️
Cao svima, nova sam ovdje.
Ja i decko zadnjih pola gadine radimo na bebi ali ne ide nam. Prosli mjesec sam imala 11.7 i poslije toga na moru 16 dan ponovo dobijem ali skroz cudnu mengu koja je trajala 4 dana dva smedje poslije samo crveno u tragovima i prestalo.. Racunajuci po toj cudnoj mengi trebala sam dobiti danas ( na 24- 25 dan imam cikluse) ali nje nema nit ima kakvi naznaka da dolazi osim da mi se place vec danima i da u grudima imam neko cudno strujanje ne bole i nisu natecene. Test radjen jucer poslije podne i negativan, dali sam pozurila i dali da sacekam jos par dana ako ne dodje pa da odradim test ili mogu odah sutra ponoviti?
Cao svima, nova sam ovdje.
Ja i decko zadnjih pola gadine radimo na bebi ali ne ide nam. Prosli mjesec sam imala 11.7 i poslije toga na moru 16 dan ponovo dobijem ali skroz cudnu mengu koja je trajala 4 dana dva smedje poslije samo crveno u tragovima i prestalo.. Racunajuci po toj cudnoj mengi trebala sam dobiti danas ( na 24- 25 dan imam cikluse) ali nje nema nit ima kakvi naznaka da dolazi osim da mi se place vec danima i da u grudima imam neko cudno strujanje ne bole i nisu natecene. Test radjen jucer poslije podne i negativan, dali sam pozurila i dali da sacekam jos par dana ako ne dodje pa da odradim test ili mogu odah sutra ponoviti?
U principu msm da nije rano radjeno, trebao bi vec biti pozitivan test
Al buduci da su ciklusi malo cudni, bilo bi ok da se javite ginekologu da vidite jel neki hormonalni disbalans..ili eventualno trudnoca
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Pozdrav svima!
Inace imam redovne cikluse i od prve trudnoce koja je nazalost zavrsila kiretazom, nije mi niti jednom kasnila. Sada mi kasni 4 dana i svaki cas imam osjecaj da cu dobiti. Radila sam test 2 dana nakon izostanka menge i jutros i oba su negativna. Imam prozirni iscjedak bez mirisa. Da li ima jos nade za pozitivan test ili je u pitanju nesto drugo?
Gin se vraca s godisnjeg tek iduci tjedan….
U prvoj trudnoci mi je test imao blagu crticu dan nakon izostanka. Svako iskustvo ili savjet je dobrodosao.
Pozdrav. Nova sam ovdje i zanima me da li koja ima iskustva s Clear Blue digital testom. Naime, trebala sam dobiti M prije tjedan dana i kako mi je kasnila već 5 dana, kupila sam test koji je pokazao +. Ostala sam u šoku jer trudnoću nismo planirali, a i nije mi jasno kako je došlo do toga jer prvo dvoje djece nismo tako lako dobili
Jedino kad smo imali rizičan odnos je početkom srpnja, ali sam u međuvremenu imala M.
Sad sam kupila digitalni test i on mi pokazuje 2-3 tjedna trudnoću nakon što sam malo više tekućine pila i radila sam ga nakon nepunih sat vremena od zadnjeg pišanja pa me zanima da li je s obzirom na to moguće da je trudnoća ipak malo veća od toga ili ne?
Drugim riječima, da li je moguće da sam bila trudna unatoč M?
Ispričavam se na podužem postu i zahvaljujem na odgovorima
Pozdrav. Nova sam ovdje i zanima me da li koja ima iskustva s Clear Blue digital testom. Naime, trebala sam dobiti M prije tjedan dana i kako mi je kasnila već 5 dana, kupila sam test koji je pokazao +. Ostala sam u šoku jer trudnoću nismo planirali, a i nije mi jasno kako je došlo do toga jer prvo dvoje djece nismo tako lako dobili
Jedino kad smo imali rizičan odnos je početkom srpnja, ali sam u međuvremenu imala M.
Sad sam kupila digitalni test i on mi pokazuje 2-3 tjedna trudnoću nakon što sam malo više tekućine pila i radila sam ga nakon nepunih sat vremena od zadnjeg pišanja pa me zanima da li je s obzirom na to moguće da je trudnoća ipak malo veća od toga ili ne?
Pa cula sam dosta slucajeva zena koje su dobivale mengu a trudne..jesi primjetila da je menga bila drugacija, oskudnija?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Pa cula sam dosta slucajeva zena koje su dobivale mengu a trudne..jesi primjetila da je menga bila drugacija, oskudnija?
Bila je nešto slabija, ali nije bila baš slaba kao što opisuju da izgledaju te "lažne". Ali mi je pms bio onda puno izraženiji i baš čudan. Simptome ni sad nemam nikakve osim umora pa nisam ni onda na to obratila pažnju.
A ne znam. Javi se gin, sretno..i cestitaaam😊
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
A ne znam. Javi se gin, sretno..i cestitaaam😊
Hvala 😊 To ću svakako
Sortiraj odgovore
Najstariji