Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tinatina32
    19. Srpanj 2023. 20:54

dejana5

Dame moje pozdrav😊
    Nova sam na forumu i nadam se lijepom druzenju.. zanima me vase iskustvo sa clearblue testovima.
    Danas mi je 9dpo i imam neke cudne simptome pa sam maloprije napravila testic i ima neka sjena.. vidi se pod odredenim kutem haha pa ne znam jeli pozitivan ili je samo evap line🤯 ludim lagano..

S tim da na nakon ovih sjenica jasno vidljivih na 9dpo, beta u krvi bila 3.9🤣🤣🤣🤣🤣🤣 a test pozz. I onda je sve krenulo uzbrdo🙈

dejana5
    20. Srpanj 2023. 01:15

tinatina32

dejana5

Dame moje pozdrav😊
    Nova sam na forumu i nadam se lijepom druzenju.. zanima me vase iskustvo sa clearblue testovima.
    Danas mi je 9dpo i imam neke cudne simptome pa sam maloprije napravila testic i ima neka sjena.. vidi se pod odredenim kutem haha pa ne znam jeli pozitivan ili je samo evap line🤯 ludim lagano..

https://ibb.co/JCNCqLP

Evo , nadwm se da ce ti moje crtice bar maalo pomoci❤️

Ajme moj izgleda identicno kao tvoj od 8 dpo🙈🙈 doslovno sam morala isto svjetlinu na kameri smanjiti da bi se vidilo ista haha sad mi zao sto sam bacila

👩 24
    🧔 26
    👩‍❤️‍💋‍👨 10/2015
    💍 10/2016
    🤰 07/2023 biokemijska 4+5tt

dejana5
    20. Srpanj 2023. 01:28

https://ibb.co/gS8TcMp
    Nisam sigurna sto misliti u ovom trenu vise🙈🙈😂

👩 24
    🧔 26
    👩‍❤️‍💋‍👨 10/2015
    💍 10/2016
    🤰 07/2023 biokemijska 4+5tt

• tinatina32
    20. Srpanj 2023. 10:47

dejana5

https://ibb.co/gS8TcMp
    Nisam sigurna sto misliti u ovom trenu vise🙈🙈😂

Pa ako je to to trebao bi tamniti, vidis meni veliku razliku na 8 i 9 dpo.. ja ovde kod tebe lijepo vidim crticu.. ajd probaj sa clear blue testom sto rezultat bude u minutu, ja se kunem da mi se bolje vidjela crtica na njemu nego na ovom “ osjetljivijem” iz istog urina.. a dan nakon vec fini fini plus.. javi!!!❤️🤞🏻

Marina.25
    20. Srpanj 2023. 11:23

laurell

Dada25

Beta mi je poprilično niska, iznosi 43 😔 jako je nisko za 6 dan kašnjenja a pritom redovne ciklusa.
    Da li može biti vanmatericna bez ikakvih simptoma?

Kod mene i vanmatericne situacija je bila sljedeća - Beta se pravilno duplala (do momenta kad su mi otkrili kad se plod vise nije mogao razvijati jer nije imao mjesta u jajovodu), čak je bila i preko tisuću dosegla, ali 2 dana pred pregled imala sam čudne tupe bolove u donjem dijelu koji su dva dana “tinjali” do jednog trena kad me presjeklo malo jače odlučila sam otići na Hitni prijem jer je bio vikend. Tek tad su vidjeli da nema u maternici ničega (sto bi se ustanovilo i na pregledu prvom za 2 dana da nisam otišla prije). Znaci nikakvih drugih simptoma poput krvarenja ili nekih neizdrživih bolova nisam imala, čak mi je i Beta bila odlična. 🤷🏽‍♀️

Kolika ti je bila beta? Kod mene se još ništa ne desava... imam simptome kao da ću dobiti, a tek sutra trebam raditi betu

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

laurell
    20. Srpanj 2023. 11:30

Dada25

laurell

Dada25

Beta mi je poprilično niska, iznosi 43 😔 jako je nisko za 6 dan kašnjenja a pritom redovne ciklusa.

Kod mene i vanmatericne situacija je bila sljedeća - Beta se pravilno duplala (do momenta kad su mi otkrili kad se plod vise nije mogao razvijati jer nije imao mjesta u jajovodu), čak je bila i preko tisuću dosegla, ali 2 dana pred pregled imala sam čudne tupe bolove u donjem dijelu koji su dva dana “tinjali” do jednog trena kad me presjeklo malo jače odlučila sam otići na Hitni prijem jer je bio vikend. Tek tad su vidjeli da nema u maternici ničega (sto bi se ustanovilo i na pregledu prvom za 2 dana da nisam otišla prije). Znaci nikakvih drugih simptoma poput krvarenja ili nekih neizdrživih bolova nisam imala, čak mi je i Beta bila odlična. 🤷🏽‍♀️

Kolika ti je bila beta? Kod mene se još ništa ne desava… imam simptome kao da ću dobiti, a tek sutra trebam raditi betu

Pravilno se duplala do zadnje bete do 1270 tako nešto, i onda sam završila na Hitnoj ustanovili su da nema ništa u maternici (a trebalo je tad već biti). Vise mi nisu ni vadili betu već su potvrdili da vide plod u desnom jajovodu. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Marina.25
    20. Srpanj 2023. 11:53

laurell

Dada25

laurell

Dada25

Kolika ti je bila beta? Kod mene se još ništa ne desava… imam simptome kao da ću dobiti, a tek sutra trebam raditi betu

Pravilno se duplala do zadnje bete do 1270 tako nešto, i onda sam završila na Hitnoj ustanovili su da nema ništa u maternici (a trebalo je tad već biti). Vise mi nisu ni vadili betu već su potvrdili da vide plod u desnom jajovodu.

Kod mene sa prošlom trudnoćom svaki dan test linija bila tamnije, sad npr 3x mi identičan test znači da možda i ne raste nikako.. toliko sam uspanicena i bojim se istih scenarija i gubitka 😔

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

• Ivy1304
    21. Srpanj 2023. 09:12

Pozdrav radila sam opet clearblue prije 2dana rezultat u roku 3minute saljem slike.
    https://postimg.cc/gallery/qpvHThB/07ec9785
    I danas ujutro sam napravila muller test trakicu ona negativna. 🤷🏻‍♀️
    Ginekolog mi na godisnjem tek se vraca za 10dana.
    Od simptoma teze grudi I svako malo zna bolit koda cu dobit. 

06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
    23.8.2023. ➕🌈❣

5.9 💔

Martina1931
    21. Srpanj 2023. 10:05

Ivy1304

Pozdrav radila sam opet clearblue prije 2dana rezultat u roku 3minute saljem slike.

Upratila sam vasu situaciju zadnjih par dana, trebala bi vam tamniti linija. Ne znam sta se dogadja, mozda biokemijska..da betu izvadite mozda?

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Ivy1304
    21. Srpanj 2023. 10:07

Martina1931

Ivy1304

Upratila sam vasu situaciju zadnjih par dana, trebala bi vam tamniti linija. Ne znam sta se dogadja, mozda biokemijska..da betu izvadite mozda?

A moram cekat ginekologa, bez njega ne mogu nista...
    Tek za 10dana. 

06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
    23.8.2023. ➕🌈❣

5.9 💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.