Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lolitaa
    01. Rujan 2023. 14:27

BlackRose

Lolitaa

Ja jos nisam dobila.
    Sve nekako ne znam bili radila opet test 😅
    Ili da samo cekam
    Sad je vec proslo tjedan dana tako da bi ja svakako ponovila. Mozda je bio lazno negativan

Jutros radila,nista. Bit ce 😄

2014 ab 😔

2019 biokemijska trudnoca

2020 biokemijska trudnoca

2021 +

2022 stiglo nase blago ❤️

2025 + ❤️

• BlackRose
    01. Rujan 2023. 14:31

Nikolinaaaaaaaaaa

Dobar dan…jutros sam uradila test za trudnocu, prvi test koji sam uradila je bio negativan na pocetku, posle se pojavila blijeda linija samo u jednom dijelu, skoro I da se ne vidi, nakon toga sam uradila jos tri testa da bih bila sigurna, ali sva tri testa su bila negativna.. sta bi to moglo da znaci?

Negativno ili prerano rađeni testovi

• BlackRose
    01. Rujan 2023. 14:32

Lolitaa

BlackRose

Lolitaa

Ja jos nisam dobila.
    Sve nekako ne znam bili radila opet test 😅
    Ili da samo cekam
    Sad je vec proslo tjedan dana tako da bi ja svakako ponovila. Mozda je bio lazno negativan

Jutros radila,nista. Bit ce 😄

Nadam se da ces brzo ugledati plusic. 🙂 Mozda zbog stresa kasni

• Dorica1509
    02. Rujan 2023. 18:36

Dobar dan..
    Napravila sam test na trudnocu ali neznam da li je to pozitivno ili negativno..molila bih nekoga ako je imao tako da se javi i objasni mi..na testu su se pokazale 2 crtice plave ali onaj dio koji treba imati dvije crtice ima jednu i ova druga je na pola dosla nije se do kraja pokazala da li je to onda pozitivno ili ne..hvala na odgovorima

• Ivy1304
    03. Rujan 2023. 11:22

Dorica1509

Dobar dan..
    Napravila sam test na trudnocu ali neznam da li je to pozitivno ili negativno..molila bih nekoga ako je imao tako da se javi i objasni mi..na testu su se pokazale 2 crtice plave ali onaj dio koji treba imati dvije crtice ima jednu i ova druga je na pola dosla nije se do kraja pokazala da li je to onda pozitivno ili ne..hvala na odgovorima

Napravi digitalni, ja sam imala problema sa tim crticama mislila da sam trudna na kraju nisam.bila. 
    I sad ovaj ciklus napravljen digitalni test I to 1dan prije menstruacije I pozitivan je bio.

06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
    23.8.2023. ➕🌈❣

5.9 💔

• baby0109
    05. Rujan 2023. 11:33

https://ibb.co/K637rFY
    Test raden dan prije izostanka..
    Sto mislite je li pozitivno, negativno ili neispravno ??
    Hvalaa

• Mašnica_22
    05. Rujan 2023. 11:39

baby0109

https://ibb.co/K637rFY
    Test raden dan prije izostanka..
    Sto mislite je li pozitivno, negativno ili neispravno ??
    Hvalaa

Ja bih rekla da je neispravan. Ponovi opet sutra i sretno 🤞

👱‍♀️27 PCOS 🧔27 normo
    Ovulacije potvrdjene
    💊 Novalac prenatal
    11/22 missed ab.
    2/23 IUI ❌
    4/23 IUI ➕
    A. 🧸👣
    8/24 ➕️ spontana trudnoca

• jela170884
    07. Rujan 2023. 23:03

Cure čestitam svima kojima je test pozitivan,molim vas možete li reći dali je meni pozitivan, kasni mi dva mjeseca...😅

• jela170884
    07. Rujan 2023. 23:11

Kako staviti sliku na ovaj blog ?

• Zorica999
    09. Rujan 2023. 17:04

Zdravo curee / zenee..
    Ja sam ovde nova..
    Znam da cu mozda malo utusiti ali bas sam nestepljiva i volela bi da znam sta vi mislite o tome..
    Naime, ja i moj muz vec 2 godine radimo na bebici i nazalost nikako nam nije do sada uspelo..
    Otkrilo se da nemam ovulaciju, te mi je doktor dao tablete za ovulaciju i ciljani odnos..
    Taj ciljani odnos bio je 28.08.
    Ja evo vec 4-5 dana, osecam mucnine, bolove u stomaku i donjim ledjima..
    I jutros u 3:30h uradim test onaj najosetljiviji clearblue(6 dana pre) , i pokaze mi ovako test..
    Menstruacija bi mi trebala biti 14.09, ali ja sam kao i svaka zena malo nestrpljiva i stvarno bih volela posle toliko vremena da ugledam plusic i da imam nasu malu bebicu..
    Da li je moguce da sam trudna i je li i vi vidite liniju ili sam od silne zelje pocela da umisljam sebi neke stvari.. 
    Nadam se da ste jos tu, i da ce te mi bar malo olaksati ovo razmisljanje..
    Hvala vam cure 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.