https://i.postimg.cc/wBLs5x5L/IMG-20230519-174229.jpg
https://i.postimg.cc/1XGkDjJy/IMG-20230519-174322.jpg
Zenee kako vam ovo izgleda, popodnevni urin, juce je bila svjetlija crta 🙈🙈🙈🙈🙈
Ovo meni izgleda baš obećavajuće.. javite kad ponovite..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
https://i.postimg.cc/SsSSW-ZQb/IMG-20230521-084222.jpg
Ovo je slika od dva dana kasnije, ujutru cu da ponovim i ako bude ovakva ili jaca idem da radim betu.
Ne izgleda mi kao evaporacijska al me buni sto nije tamnija. Nekako sam se bila o radovala al mi sad nesto pao entuzijazam, plasim se ponovnog razocarenja.
Sta vi mislite moze li ovo biti lazno pozitivan?
https://i.postimg.cc/SsSSW-ZQb/IMG-20230521-084222.jpg
Ovo je slika od dva dana kasnije, ujutru cu da ponovim i ako bude ovakva ili jaca idem da radim betu.
Ne izgleda mi kao evaporacijska al me buni sto nije tamnija. Nekako sam se bila o radovala al mi sad nesto pao entuzijazam, plasim se ponovnog razocarenja.
Sta vi mislite moze li ovo biti lazno pozitivan?
Ne mislim. Idite betu napraviti danas, da možete ponoviti u petak. Sretno!
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Sad sam poludela, radim isti onaj test i neka jadna sjena, skoro pa negativan😢 i odustah od bete. Mora da je biohemijska, tako sam se razocarala ne mogu vam opisati. Da bar nisam radila ove testove i ponadala se🥹
Kad je biohemijska da li prvo pada beta pa dodje M ili dodje M pa pada beta? Nemam iskustva sa tim.
Pozdrav zene,nezasticen odnos sam imala 2.4.(prvi spolni odnos) Zatim sam 3.4. Krvarila 5 dana i 27.4. Isto ali neka 2,3 dana samo,17.5.sam vadila betuhcg bila 0,0 dali sam je prerano izvadila? Dali jos postoji mogucnost trudnoce? Jer me jako boli donji dio trbuha stalno mi je slabo i sise su mi vece,te mi je trbuh napuhan i tvrd stalno mi je muka i ne mogu jesti,dali sam je prerano izvadila,dali da je ponovim danas?
Kad je biohemijska da li prvo pada beta pa dodje M ili dodje M pa pada beta? Nemam iskustva sa tim.
Žao mi je 😔. Kada sam imala biohemijsku prokrvarila sam nakon 15 dana od očekivane M. Najbolje da izvadiš betu i potom nazoveš gin. da vidiš šta će ti on reći.
👱♀️27 PCOS 🧔27 normo
Ovulacije potvrdjene
💊 Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ❌
4/23 IUI ➕
A. 🧸👣
8/24 ➕️ spontana trudnoca
Odustala sam od bete, danas mi je 35dc racunam ako je biohemijska da cu dobiti ova 2,3 dana. Danas sam mislila da hocu jer sam povremeno imala onaj tupi osecaj i svaki cas sam isla u wc al samo neki bijeli sekret. Vise nemam nikakav osjecaj.
Ne znam da li se desilo nekome da mu crte budu slabe ma testovima a beta da je bila pozitivna i uspjesna?
Znam da nemam cemu da se nadam al sve dok ne dobijem necu se uvjeriti🥹
Hvala na iscrpnom odgovoru🍀
Sad se kajem sto jutros nisam uradila betu, al vjerovatno cu uraditi ujutru pa u subotu, jer me ovo sve bas izmrcvarilo. Prvo poz test, pa jaca linija, pa ista linija i danas jedva vidljiva. Da ne pricam o ushicenju i radovanju, pa strahu i sumnji, svakom stresnom odlasku u wc dal je krenulo ili nije🙈 dvije noci sam i sanjala pozitivne testove. Rekla sam sebi nikad vise necu raditi testove ovako, nego nek zakasni bar nedelju dana ili 10 pa onda. Najgore je sto se i dalje nadam necemu iako u sustini znam da nema nista, jer je danas vec 4 dan kasnjenja. Bas ono sama sebi zvucim kao neka ocajnica posle ovolikoh testova i postova🥴
Hvala na iscrpnom odgovoru🍀
Sad se kajem sto jutros nisam uradila betu, al vjerovatno cu uraditi ujutru pa u subotu, jer me ovo sve bas izmrcvarilo. Prvo poz test, pa jaca linija, pa ista linija i danas jedva vidljiva. Da ne pricam o ushicenju i radovanju, pa strahu i sumnji, svakom stresnom odlasku u wc dal je krenulo ili nije🙈 dvije noci sam i sanjala pozitivne testove. Rekla sam sebi nikad vise necu raditi testove ovako, nego nek zakasni bar nedelju dana ili 10 pa onda. Najgore je sto se i dalje nadam necemu iako u sustini znam da nema nista, jer je danas vec 4 dan kasnjenja. Bas ono sama sebi zvucim kao neka ocajnica posle ovolikoh testova i postova🥴
Kod mene prvi put isto bila blijeda crta ali opet vidljiva i kad sam radila betu bila 25 a već 5 dana mi kasnilo i doktor je tu posumnjao zato sto vec tada mora biti u hiljadama beta. Kroz 2 dana sam prokrvarila i to je tretirano kao biohemijska. Najbolje ti je uradi betu i sigurna si
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Sortiraj odgovore
Najstariji