Cao … Nova sam ovde …Naime sinoc sam uradila test i dobila pozitivan rezultat.. ali sa jako jako bledom linijom… kakva su vasa iskustva ? Da napomenem kasni mi 6 dana.
Postavi nam sliku. Možda je kasnije bila ovulacija pa zato takva linija. Meni je m kasnila po kalendaru 4 dana i nije se ništa vidjelo i ponovila sam nakon par dana i bila je prava linija😊
I da, jel test učitan u roku koji je naznačen?Cestitam ti, neka i tebi napokon dode sunce nakon kise 🎉🎉🎉 drago mi je zbog tebe. Nesto si spominjala prije trombofiliju ako se sjecam, ako sam u pravi vidi s ginicem da ti daje andol i provjeri si progesteron, to odi i privatno da vidis jel ti je ok ako ti fali da ga odmah uzimas, meni je ginic rekao da ce mi odmah davati progesteron i andol cim budem imala pozitivan test posto sam isto imala spontani.
Hvala ti puno!
Kod mene je doktorica opće prakse sumnjala na to zbog otekline ali nije ipak bila riječ o tome, hvala Bogu.
Ginekologinja me naručila tek u 8.tj
Trenutno nisam u mogucnosti da slikam .. test je ocitan posle 5 minuta iako pise da je validan do 10.. ali i posle 10 je linija bila isto bleda ... ja se iskreno nadam da je ovukacija bila kasnije jer po mojoj racunici trebala je da bude 6 og ili 7 og ...
Pozdrav ženiceee, odavno vas pratim ali prvi put pisem.
Moji problemi nastaju 2021.
U feb.21.saznam da sam trudna, nazalost 8.3.21 missed ab.kiretaza u 9 sedmici.
Od tada nikako da ostanem u drugom stanju, svi nalazi ok.
Ciklusi inace tacni, 30 dana, medutim u posljednja 4 mjeseca varirali su ( 30, 31, 34, 36, dana ) danas je 42.dan i dalje bez krvarenja 🥰
Test radila prije 2 dana, negativan 😔
Potajno se radujem ali sa ogromnim strahom, kada mi preporucujete posjetu ljekaru.
Da li je neko ima slicno iskustvo
Napravila sam first sign test međutim mi je sve crveno i dvije tamnije crvene crte koje se primjete kada se zagleda u to.. sto to znaci?
Postovane dame, molim vas za informaciju kako postaviti sliku. Zelim pitati sve vas koji imate iskustva sa Clear blu testovima da li vam ovo lici na pozitivan ili je ipak negativan rezultat. Sutra cu svakako ponoviti ali nemam mira do ujutru, toliko zelimo bebu, prvi put smo uradili test ali nismo ujutru vec predvece. Hvala svim koje odvoje vreme da mi odgovore 💓🙏🙏😇😇💗💗
Najbolje ti je odmah kupiti njihov digitalni koji pokazuje tjedne, ja sam ga napravila navečer, dan prije očekivane m i pokazao mi je 1-2 weeks, tako da kod njega nema greške u smislu blijedih crtica :D
Najbolje ti je odmah kupiti njihov digitalni koji pokazuje tjedne, ja sam ga napravila navečer, dan prije očekivane m i pokazao mi je 1-2 weeks, tako da kod njega nema greške u smislu blijedih crtica :D
Hvala puno, hocu probacu i tako 😇😇❤
Postovane dame, molim vas za informaciju kako postaviti sliku. Zelim pitati sve vas koji imate iskustva sa Clear blu testovima da li vam ovo lici na pozitivan ili je ipak negativan rezultat. Sutra cu svakako ponoviti ali nemam mira do ujutru, toliko zelimo bebu, prvi put smo uradili test ali nismo ujutru vec predvece. Hvala svim koje odvoje vreme da mi odgovore 💓🙏🙏😇😇💗💗
https://imgbb.com/upload
Ovdje uploadas sliku i zalijepis u komentar 🙂
Hvala najlepse evo saljem pa ako mozete da prokomentarisete slikicu 💓💓💓🙏🙏🙏😇
https://ibb.co/74gh040
Molim vas zumirajte sliku i javite mi misljenja 😬🙂😇🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji