Hvala na iscrpnom odgovoru🍀
Sad se kajem sto jutros nisam uradila betu, al vjerovatno cu uraditi ujutru pa u subotu, jer me ovo sve bas izmrcvarilo. Prvo poz test, pa jaca linija, pa ista linija i danas jedva vidljiva. Da ne pricam o ushicenju i radovanju, pa strahu i sumnji, svakom stresnom odlasku u wc dal je krenulo ili nije🙈 dvije noci sam i sanjala pozitivne testove. Rekla sam sebi nikad vise necu raditi testove ovako, nego nek zakasni bar nedelju dana ili 10 pa onda. Najgore je sto se i dalje nadam necemu iako u sustini znam da nema nista, jer je danas vec 4 dan kasnjenja. Bas ono sama sebi zvucim kao neka ocajnica posle ovolikoh testova i postova🥴
Hvala na iscrpnom odgovoru🍀
Sad se kajem sto jutros nisam uradila betu, al vjerovatno cu uraditi ujutru pa u subotu, jer me ovo sve bas izmrcvarilo. Prvo poz test, pa jaca linija, pa ista linija i danas jedva vidljiva. Da ne pricam o ushicenju i radovanju, pa strahu i sumnji, svakom stresnom odlasku u wc dal je krenulo ili nije🙈 dvije noci sam i sanjala pozitivne testove. Rekla sam sebi nikad vise necu raditi testove ovako, nego nek zakasni bar nedelju dana ili 10 pa onda. Najgore je sto se i dalje nadam necemu iako u sustini znam da nema nista, jer je danas vec 4 dan kasnjenja. Bas ono sama sebi zvucim kao neka ocajnica posle ovolikoh testova i postova🥴
Kod mene prvi put isto bila blijeda crta ali opet vidljiva i kad sam radila betu bila 25 a već 5 dana mi kasnilo i doktor je tu posumnjao zato sto vec tada mora biti u hiljadama beta. Kroz 2 dana sam prokrvarila i to je tretirano kao biohemijska. Najbolje ti je uradi betu i sigurna si
Dobar dan!Menga mi kasni 4 dan,sad radila test negativan, zadnja menstruacija bila 24.4,nikad mi nije kasnila ovoliko
Znači da je ovulacija kasnila odnosno M još ne kasni ili je anovulatorni ciklus u pitanju
“New days has come”
12.05. ➕
24.05. 5+6 imamo GV i EO
01.06. 7+0 imamo jako ❤️
04.07. 11+5 (12+2) veliki smo 5cm 🥰
👧 U 🩷
Lista idućih pregleda i OTP 📖 552
Ja samo da javim da sam danas dobila M. Betu nisam ni radila, znala sam cim je test skoro negativan da je opala.
Ovo je prvi put da sam ulovila biohemijsku za 1ipo jer svaki mjesec radim testove, pa je i ovo neki pomak. Cula sam da zene cesto ostanu trudne i sve bude ok brzo posle biohemijske. Vjerujem da ce se i meni jedan mjesec posreciti, sto zelim i svim cekalicama🙃🍀
Hej ekipa! Pitanje
Ginekologica je rekla da sam dosta plodna, odnose sam imala 19.5, 21.5, 25.5,26.5 i 28.5. menstruacija mi je bila 12.5,ovulacija po kalendaru 28.05
Jel postoji ikakva mogućnost za trudnoću, sa prvim sam ostala trudna nakon dva odnosa isto u danima plodnosti.. i kad najranije mogu napraviti test?
Hej ekipa! Pitanje
Ginekologica je rekla da sam dosta plodna, odnose sam imala 19.5, 21.5, 25.5,26.5 i 28.5. menstruacija mi je bila 12.5,ovulacija po kalendaru 28.05
Jel postoji ikakva mogućnost za trudnoću, sa prvim sam ostala trudna nakon dva odnosa isto u danima plodnosti.. i kad najranije mogu napraviti test?
Kakvo je ovo pitanje? Ako si s prvim ostala trudna nakon dva odnosa, zasto sad nebi postojala mogucnost? Cekaj da ti menstruacija zakasni pa napravi test. Mozes i koji dan prije.
Pozdrav svima,
postavljam pitanje i ovdje :)
jeli još netko vidi drugu blijedu crtu ili samo umisljam..? test je napravljen 4 dana prije m
https://imgbb.com/PQ6KGJ1 [imgbb.com]
Vidim debelu plavu sjenicu. Ovaj test zna imati evaporacijske al one koje sam ja vidjela su tanje od ove tvoje. Ponovi svakako i drzim fige da tamni.
A mozes i kupit neki test sa crvenom crtom tipa muller trakica- oni su pouzdaniji. Sretno🤞
🧍♀️37; AMH 10,9 pmol/l 🧍40; spermio odlican
IVF 12/2021: 9🥚🪄3 oplodjena, 2 vratili beta😴
Blago stimulirani/ 7.2022- vratili 2, beta😴
Fet 9.2022 ❤️ [tickerfactory.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji