Curke znate li mozda razloge zasto menstr kasni?
Dali je manjak progesterona kriv za to ?
Progesterom je 0.83 a treba za ovulaciju 0.385-38.1 ili luteinska 5.82-75.9
Estradiol je isto nizak 81 a treba 114-300
Samo te dvije stavke su lose i azoospermija i sta sad i zasto mi kasni...
Test nisam radila jer me strah 🤷🤣
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
https://ibb.co/t2YGjnc
Curke ima li koja aktivna ovdje? Toliko dugo vec gledam test da su mi se crte pocele prividat.. 😂 rekla bih da je ovo negativno ali moj mozak od silne zelje me uvjerava da vidim skroz blijedu skoro neprimjetnu crticu. Pa eto ako je netko voljan komentirat 🥰
Zene lijepe i drage lp😀
Mene zanima da li je ovo pozitivan test.
Ako mi iko moze odgovoriti?
Lp😀
https://ibb.co/x7PTqbx
Nego sta je, cestitam🙏🥰🥰
Ti si bjese prosli mjesec imala neko kasnjenje i blago crtu?
Ja sam imala biohemijsku i nadam se ds cu u ovom ciklusu ugledati ovakvu liniju.🍀
Nego sta je, cestitam🙏🥰🥰
Ti si bjese prosli mjesec imala neko kasnjenje i blago crtu?
Ja sam imala biohemijsku i nadam se ds cu u ovom ciklusu ugledati ovakvu liniju.🍀
Hvala draga moja 💋
Jesam da ali sad amo pokusali i eto druge bebe, a mala mi 4 mjeseca.
Jooj zao mi je zelim ti svu srecu na svijetu i da stocprije ugledas crticu na testu.
Ljubim te 💋
Pozdrav drage, da vam napisem svoju pricu.
Prva trudnoca
, 04.05. Sam bila 11tjedan, dosla kod ginekologa rekao je da je prestalo srce kucati I plod se prestao razvijati ostao je kao da je 8tjedan sok, nevjerica ne znam ni sama koji osjecaji.., pretpostavlja kromosomska greska ploda.
Nakon toga pregleda pocela sama krvariti I ocistila se sama to je trajalo 11dana, nakon 20dana supurug I ja smo imali odnose nismo pazili nego smo isli nit sam razmisljala ni nista. Radila I ovulacijske trakice bila ovulacija nakon ovulacije I odnosa nekih 7dana dobila rozo krvavi iscjedak sa laganim bolovima ko menstruacija drugi dan preslo u smedji I trajalo 3dana, od toga je proslo nekih 6dana jucer me pocelo bolit sa desne strane ispod rebra, tako me I u prvoj trudnoci pocelo bolit dok jos nisam znala da sam trudna. Radila test jucer jakoo slabo se vidi druga crtica bas moras se zagledati.
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣
5.9 💔
I sad sam u sto cuda, da li je to uopce pozitivan test jer se jakooo slabo vidi jedva, da li je ono mogla biti implantacija... da li se nekoj slicno desilo, mozda sam rano radila test 7dana nakon ako je bila imp. Pomagajte.
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣
5.9 💔
I sad sam u sto cuda, da li je to uopce pozitivan test jer se jakooo slabo vidi jedva, da li je ono mogla biti implantacija… da li se nekoj slicno desilo, mozda sam rano radila test 7dana nakon ako je bila imp. Pomagajte.
Moze slika draga
I sad sam u sto cuda, da li je to uopce pozitivan test jer se jakooo slabo vidi jedva, da li je ono mogla biti implantacija… da li se nekoj slicno desilo, mozda sam rano radila test 7dana nakon ako je bila imp. Pomagajte.
https://imgbb.com/
Uplodaš sliku i posaljes
Sortiraj odgovore
Najstariji