Pozdrav i od mene :) prije tjedan dana sam imala pozitivan test ali danas mi je dan ocekivane M pa sam cekala da ponovim i plus veliki ko kuca :)
Cestitam svim trudnicama 🤰🏼
Pozdrav, zadnja menstruacija mi je bila od 15.1 do 19.1. Ciklusi su mi neredoviti, traju od 32 do 45 dana cak nekad.. nemam uopće simptome da ću dobiti.. prije para dana me samo jako bolio stomak , probadanje u jajnicima i donji dio leđa, ali od tada ništa . Jučer i danas me lagano kao skaklja u stomaku, al ništa jako i ništa puno..da li je rano napraviti test sada? Kada bi mogao pokazati pravi rezlutat ako itko zna.. ? Hvala..🤗
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Pozdrav, zadnja menstruacija mi je bila od 15.1 do 19.1. Ciklusi su mi neredoviti, traju od 32 do 45 dana cak nekad.. nemam uopće simptome da ću dobiti.. prije para dana me samo jako bolio stomak , probadanje u jajnicima i donji dio leđa, ali od tada ništa . Jučer i danas me lagano kao skaklja u stomaku, al ništa jako i ništa puno..da li je rano napraviti test sada? Kada bi mogao pokazati pravi rezlutat ako itko zna.. ? Hvala..🤗
Meni je jasno vidljivo bilo 5 dana prije menstruacije, probaj i ti ako zelis s clearblue
Meni je jasno vidljivo bilo 5 dana prije menstruacije, probaj i ti ako zelis s clearblue
Hvala, probat ću onda sutra napraviti test, zbog takvih ciklusa nikad ne znam kada je vrijeme za napraviti test...🤷♀️😂
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Hvala, probat ću onda sutra napraviti test, zbog takvih ciklusa nikad ne znam kada je vrijeme za napraviti test…🤷♀️😂
Samo pozitivno!:) i sretno :)
Pozdrav,situacija je sledeca.
Ocekivana menstruacija treba da bude 05.03.,
jucer sam radila test na trudnoću 25.02 (gravignost mini trakica) koja mi je pokazala pozitivno,ali crtica je bila jedva primjetna.Jutros sam ponovila test sa Clear Blue 26.02. koji mi je pokazao negativno.Sad sam skroz u zabludi,sta se desilo? 🤨
I prilično sam se rano testirala,skoro 9 dana prije ocekivane menstruacije,ali opet brine me kako jedan test pokazuje pozitivno a drugi ne a obadva su na osjetljivost od 25 milijedinica.
Jeli neko imao slicna iskustva?
Sacekaj jos koji dan pa se testiraj Gravignost Ultra, on je osjetljiviji od mini, 25 mlU nije neka osjetljivost...
9 dana prije M nijedan test ( a pogotovo taj od 25mlU) ne moze pokazati nista tako da nisi imala pozitivan pa negativan nego dva negativna , a ta linija je evaporacijska...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Drage pozdrav,
Prvi put pišem na ovoj stranici, pa evo trebam vaš savjet.
Da objasnim svoju situaciju tri godine radimo bebu ali evo do sad nazalost nista,s obzirom da imam pcos i neredovite menstruacije krenuli smo u postupak klomifena ,ovo mi je prvi mjesec.
Pik lh tj. Ovulacija mi je bila 18.2, menstruaciju ocekujem oko 3.3 4.3 s obzirom na moje neredovite vjestice.
Danas sam radila test clearblue,pokazao mi je nekakvu crtu unutar 10 minuta..pa evo ni ja nisam sigurna dali je pozitivan ili ne..mozda je netko imao slicna iskustva s tim testovima ili stvarno daju lazan rezulatat nekad ...stavim vam sliku
https://ibb.co/fk1hRxW
Ovo bi mogao biti pozitivan test, ali je očito još malo prerano jer je prošlo 10-11 dana. Najbolje ponoviti prekosutra sa jutarnjim urinom, tada bi trebala biti jača crtica. Sretno
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi