Cure i ovaj sam sad i ja vidim plusic a vi?
https://ibb.co/2syhdVz
Hey vidim na svim CB pozitivno… Očito se radi o još jako jako ranoj trudnoći… Sad jedino možeš čekati još par dana… Ovi moji testovi koje sam ti gore stavljala su rađeni kroz nekih 5 dana i realno 5 dana je trebalo da se od one jedva vidljive sjene pokaže pravi plus. Znam da inaće digitalac većini cura nikada nije krivo pokazao. Doduše meni je, kod onih mojih fotki pokazao negativno, a onda sam za nekoliko dana imala onaj pravi plus… čekat ili privatno izvaditi betu, iako mislim da se radi o stvarno ranoj trudnoći
Sutra idem raditi betu pa javim :*
Hey vidim na svim CB pozitivno… Očito se radi o još jako jako ranoj trudnoći… Sad jedino možeš čekati još par dana… Ovi moji testovi koje sam ti gore stavljala su rađeni kroz nekih 5 dana i realno 5 dana je trebalo da se od one jedva vidljive sjene pokaže pravi plus. Znam da inaće digitalac većini cura nikada nije krivo pokazao. Doduše meni je, kod onih mojih fotki pokazao negativno, a onda sam za nekoliko dana imala onaj pravi plus… čekat ili privatno izvaditi betu, iako mislim da se radi o stvarno ranoj trudnoći
bravo, to sam ti htjela predložiti :)) onda ćeš sve znati, ali bitno ju je onda ponoviti za dva dana da vidiš da li pravilno raste... Javiiiiiiii
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Drage cure, čitam vas otkad smo muž i ja počeli raditi na bebi, prije tri mjeseca. Zadnja menstruacija bila mi je od 5. do 8. veljače. Pokrili smo sve ključne dane kad je trebalo , a nekih 6 dana nakon ovulacije počela sam osjećati grčeve u donjem dijelu trbuha, jajnicima, bolove u donjem dijelu leđa, grudi da ni ne spominjem. Sva bol je bila prisutna do jučer, danas još osjetim lagane grčeve i grudi su strašno bolne. Nisu oni uobičajeni menstrualni grčevi, ali i nikad prije M nemam grčeve pa mi je to neobično. M treba stići za tri dana, u petak. S obzirom da sam užasno nestrpljiva jučer sam naravno napravila test, ali našla sam samo onaj Duchesse iz Mullera i ispao je negativan. Tek nakon što sam piškila skužila sam da piše kako je test namijenjen za korištenje tek od izostale menstruacije. E sad, da sam trudna bi li i taj test bio pozitivan, ili ga stvarno nema smisla koristiti s obzirom na upute? Tj. mogu li ipak biti trudna, a da taj test to ne može detektirati.
Danas idem u misiju pronalaska testa koji se može koristiti i prije izostale M, pa ako imate preporuke koji je najbolji - pišite. :)
Probaj sa Clear blue testovima, oni pokažu do 5-6 dana prije nego što trebaš dobiti i svakako probaj iskoristiti jutarnji urin, tada je beta hcg hormon na najvišoj razini. Ovaj test moguće da je slabije osjetljiv pa ti zato nije pokazao. Kupi CB i sretno
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
+ 28.10.
bravo, to sam ti htjela predložiti :)) onda ćeš sve znati, ali bitno ju je onda ponoviti za dva dana da vidiš da li pravilno raste… Javiiiiiiii
Draga beta mi je 19.40 s time da sam to jucer u bio mi je 12 dan poslije ovulacije..mislis da je to oke? Bas me strah nekak mi je mala
Al kad gledam tablicw to je to vrijednosti pase s tim danima poslije ovulacije
Wuhuuuu, to je to,ocito je i malo kasnila implantacija bila, zato ti i jesu sjene bile na testovima jer je njihova vrijednost 25, a tebi vidis tek jucer 19 bila... Sad fino laganini, bitno je da se dupla beta... Mozes napraviti test ako zelis za dva dana, tada bi trebao biti pravi plus,. A onda se naruci na pregled... Nemoj ići na pregled prije 6tj trudnoće jer ti onda doktori jos nemogu potvrditi trudnoću da se bezveze ne razočaras. Čestitaaaaam ♥️😍
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
+ 28.10.
Wuhuuuu, to je to,ocito je i malo kasnila implantacija bila, zato ti i jesu sjene bile na testovima jer je njihova vrijednost 25, a tebi vidis tek jucer 19 bila… Sad fino laganini, bitno je da se dupla beta… Mozes napraviti test ako zelis za dva dana, tada bi trebao biti pravi plus,. A onda se naruci na pregled… Nemoj ići na pregled prije 6tj trudnoće jer ti onda doktori jos nemogu potvrditi trudnoću da se bezveze ne razočaras. Čestitaaaaam ♥️😍
https://ibb.co/8YnKc8k
Wuhuuuu, to je to,ocito je i malo kasnila implantacija bila, zato ti i jesu sjene bile na testovima jer je njihova vrijednost 25, a tebi vidis tek jucer 19 bila… Sad fino laganini, bitno je da se dupla beta… Mozes napraviti test ako zelis za dva dana, tada bi trebao biti pravi plus,. A onda se naruci na pregled… Nemoj ići na pregled prije 6tj trudnoće jer ti onda doktori jos nemogu potvrditi trudnoću da se bezveze ne razočaras. Čestitaaaaam ♥️😍
https://ibb.co/8YnKc8k
Draga to je od danas i to druga mokraca a taj test je od 25 i jucer mi nije nista skoro pokazao super
Samo da bude sve u redu
Odličnooo, znala sam da je to to, nisam ja bezveze kopala da nađem one svoje testiće :))))) sad samo pozitiva i smireno, bit će sve ok
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
+ 28.10.
Pozdrav mame .
Decko i ja radimo na bebii.. Menga mi kasni 6 dana ,sto poprilicno nije uobicajno . Prije menge tj dana sam imala mucnine ,bolove u ledjima i u trbuhu. Poceo je sluzavi iscjedak koji je prestao. Radila sam test na vrijeme menge bio negativan ,te sam jos jednom nap digitalni pokazao mi je minus u plusu i ja ga rastavim i vidim pored debele plave crte ,svijetlo plavu i nako malo zbunjena. Prije 2 dana sam dobila malo krvavog iscjedka koji je bio popracen bolovima u ledjima dole. To je prestalo isti dan .
Uzasno sam umorna ,grudi su mi natekle ,ali od menge ni M .
Radila sam jucer popodne test Sing First i nakon nekoliko minuta pokazala se kao sjenica od crtice ali je i nestala. Totalno zbunjena . Sto mi je dalje ciniti?
Sortiraj odgovore
Najstariji