Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nana1986
    13. Veljača 2021. 19:34

Lijep pozdrav. Dragi i ja radimo na bebi. Danas sam napravila ovaj test pa me zanima da li je moguce da je pozitivan? Hvala
    https://ibb.co/MBRbVXQ

Tonia♥️
    13. Veljača 2021. 21:10

Nana1986

Lijep pozdrav. Dragi i ja radimo na bebi. Danas sam napravila ovaj test pa me zanima da li je moguce da je pozitivan? Hvala

Pozdrav, test je na žalost negativan, par milimetara od crvene kontrolne crte bi se druga trebala pojaviti da bi bio pozitivan

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• Nana1986
    13. Veljača 2021. 21:15

Tonia

Nana1986

Pozdrav, test je na žalost negativan, par milimetara od crvene kontrolne crte bi se druga trebala pojaviti da bi bio pozitivan

Hvala na odgovoru. Dosada mi je bio skroz prazan pa sam se malo ponadala. 

Tonia♥️
    13. Veljača 2021. 22:27

Nana1986

Tonia

Nana1986

Hvala na odgovoru. Dosada mi je bio skroz prazan pa sam se malo ponadala.

Dok menga ne dodje sve je moguće,svakako držim fige 🤞

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    + 28.10.

• anni123
    13. Veljača 2021. 22:36

Pozdrav cure! Ovako,ujutro sam radila test za trudnoću first sign. Naime dva su prozorčića i ako je crtica samo u gornjem (negativan) a ako je i u gornjem i donjem test je pozitivan. Također piše ako se crtica ne pojavi u gornjem da je test ne valjan. Meni se pojavila samo dole. Nakon par sati sam išla baciti test i bio je pozitivan. Zbunjena sam,dali je itko imao slično iskustvo? 😲

Tonia♥️
    14. Veljača 2021. 09:47

anni123

Pozdrav cure! Ovako,ujutro sam radila test za trudnoću first sign. Naime dva su prozorčića i ako je crtica samo u gornjem (negativan) a ako je i u gornjem i donjem test je pozitivan. Također piše ako se crtica ne pojavi u gornjem da je test ne valjan. Meni se pojavila samo dole. Nakon par sati sam išla baciti test i bio je pozitivan. Zbunjena sam,dali je itko imao slično iskustvo? 😲

U principu se testovi u većini slučajeva očitavaju unutar 10min od kad su testirani, jer kasniji rezultati nisu važeći i često se pojavljuju evaporacijske crte. Moj savjet, svakako pokušaj sa drugim testom i sa prvim jutarnjim urinom.

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    + 28.10.

• znatiželjna
    15. Veljača 2021. 16:52

Pozdrav!

Nova sam u ovome svemu pa vas molim za malu pomoć. Kao prvo, znate li nekog dobrog ginekologa u Rijeci, Opatiji ili okolici da prima pacijente preko HZZO? Drugo, ako bih išla preko HZZOa, moram li doći sa uputnicom kod ginekologa ili bez uputnice?

Silver Moon
    16. Veljača 2021. 08:43

Poz
    Ciklusi mi traju od 29 do 36dana
    U 1mj dobila sam 11.1.2021.nakon 29dana
    33dan smedkasto krvarenje
    34bol u desnoj strani tupa bol samo tijekom hodanja
    35dan radila test clearblue +/- i bio neg
    Jucer 36dan su me uzasno boljelje bradavice znaci cijelo vrijeme nema sanse da ih dotaknem(kao da su iskocile nez kako opisat) jos uvijek me bole ali slabije
    Danas mi je 37dan
    Fizicki tezak posao radim u sumarstvu pomicem trupce,dižem ih i prebacujem,terenski posoa cak i po snjegu i kisi (kod privatnika a oni se ne drze pravila na uvjete),svaki dan me skoro drvo poklopi doslovce opadne niti pola m od mene ugl jako puno ljudi na hrpi i sa svih strana ruse drva...Rekla bih da je jako opasan posao,covjek se oznoji a vani hladno za cas prehladu dobije.

Ugl da skratim zanima me kad se naruciti gin s obzirom da radim takav posao a jos nisam dobila
    Najkasnije sto sam ikad dobila je bio 36dan i proslo jucer).
    Zasto je test 35dan pokazao negativno i dali je to sigurno?
    Msm nez imam znaci bolne grudi,povremenu tupu bol i smedkasti isjedak...
    Nez sto da radim...bzv mi bacat novce na testove...
    Znaci danas 37dan a prosli ciklus dobila na 29dan...

💃 25
    🤵29
    Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
    Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
    Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
    Femisan a kapi 1
    Vrkuta čaj
    Matičnjak čaj
    Lh trakice bezuspješn
    Fertilup za muskarce
    Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
    1.postupak IUI 11.9.23.
    Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...

• anni123
    16. Veljača 2021. 15:42

Evo žene da vam javim,ponovila sam test i plus velik kao kuća!! 😁😁

Angel 🌼
    16. Veljača 2021. 18:49

Pozdrav, nova sam. Zanima me sto mislite o ovom testu napravljen dan prije ocekivane menstruacije?  i just love you poems

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.