Hej da se ubacim.
Dali je moguce da se vidi cista zutog tijela na jajniku 5CM, , a bilo prerano da bi se vidla trudnoca?
Na kontroli bila 37dan, sutra opet 40dan bude.
Nnisam dobila nikakvu terapiju jer je gin rekla da bi trebala dobit m i da ona tu nista nemoze.
Grudi me ubijaju vec tjedan dana doslovce,a 33dan je bio smeđkasti iscjedak 1-2dana.
Dal je sad trudnoca 100% iskljucena?
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
Ista ili nista? Test raden 10 dpo, jutarnji 🤞
https://ibb.co/N1d8FBn
Mislim da je to to, ponovi opet za dva dana s jutarnjim urinom, mislim da je ovo lijepi plusić, samo neka potamni
Cekam sutra ko ozebli sunce 🥰🥰🥰
Eto potvrde 😍
https://ibb.co/cY2MXZj
Kada mi je najbolje otici na pregled, a da se moze potvrditi trudnoca ultrazvukom?
Kakva iskustva ste imale sa otvaranjem komplikacija? Radim dosta stresan posao (voditelj poslovnice) koji ukljucuje i podizanje teskih stvari, kutija sa odjecom, stajanje 7 sati dnevno, pod maskom non stop...zeljela bih otici sto prije na bolovanje..
🙋🏼♀️29
🙋🏻♂️32
16.02. ➕
12.03. Prvi pregled ❤ kuca
09.06. Stize nam curica 🥰
27.10. Love is born ❤ baby E.
Bravooooo, cestitam od ♥️ e ovak moj savjet ne prije 6-7tj svakako jer dr ne mogu potvrditi trudnoću, sa 7 tj se cak i otkucaji čuju u nekim situacijama...ovisno o ovulaciji. Komplikacije idu nakon 8 tjedana...ukoliko ti na temelju tvog posla neće dati, uvijek mozes reci da imas nenormalne mucnine i da puno povracas i da ne mozes tak raditi.
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Tonia, hvala od ❤. Samo da sve bude u redu i da docekamo tih 7 tj 🤞🤞
🙋🏼♀️29
🙋🏻♂️32
16.02. ➕
12.03. Prvi pregled ❤ kuca
09.06. Stize nam curica 🥰
27.10. Love is born ❤ baby E.
Ja sam bila naručena na prvi pregled u 6tt, srculence se već vidjelo.. ali najsigurnije ti je od 7tt ići na pregled.
Komplikacije nije bas ni lako dobiti ukoliko je riječ o urednoj trudnoći, zapravo sve ovisi o ginekologu... ja nisam htjela odmah na komplikacije, ali sam toliko povraćala da sam bila na klasičnom bolovanju i nisam mogla raditi, a onda sam prokrvarila i otišla na komplikacije..
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
Pozdrsv za sve mame i buduće mame . Nova sam ovdje .
Čekam M. Već deveti dan . Radila sam test na dan kad sam trebala dobiti bio je neg. I sad sedmog sam uzela test , i odradila ga popodne ,al sam prije njega dosta tekucine popila a nisam znala da se ne smije. I kazu da se ne smije ni 3 sata piskiti prije testa. Pa mi je i taj bio neg. Mozda sam trebala cekati jutro da ga uradim. Imam stalno podrigivanje. Grceve imam samo navecer po danu nista. Grudi ogromne. Nekad me bradavice svrbe. Dal je netko imao slicna iskustva ? ❤
Pozdrsv za sve mame i buduće mame . Nova sam ovdje .
Čekam M. Već deveti dan . Radila sam test na dan kad sam trebala dobiti bio je neg. I sad sedmog sam uzela test , i odradila ga popodne ,al sam prije njega dosta tekucine popila a nisam znala da se ne smije. I kazu da se ne smije ni 3 sata piskiti prije testa. Pa mi je i taj bio neg. Mozda sam trebala cekati jutro da ga uradim. Imam stalno podrigivanje. Grceve imam samo navecer po danu nista. Grudi ogromne. Nekad me bradavice svrbe. Dal je netko imao slicna iskustva ? ❤
Nisi trudna. Svaki test bi pokazao sedmog dana kasnjenja plus bez obzira koliko si pila i razvodnila urin...kasni ti od stresa i razmisljanja ili su se hormoni poremetili...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Pozdrav, ovo mi je prva trudnoca i imam mnostvo pitanja 😂 za vikend sam uradila nekoliko testova za trudnocu i svi su pokazali blijedu crticu. Nisam bila sigurna pa sam prvi pregled zakazala danas. Doktor je potvrdio jako ranu trudnocu od nekih 5 sedmica. Međutim preporucio mi je da vec sljedece sedmice radim kolposkopski pregled. Zanima me da li su vama to ginekolozi trazili, da li je bolno, i da li je opasno za bebu. Hvalaa unaprijed
Sortiraj odgovore
Najstariji