Tjesim se sa cinjenicom da su prva 2 testa bila za do 6 dana ranije,a ova druga 2 za dan ocekivane M. 🤔
Sutra ujutro bi mogli ponoviti sa nekim drugim,nadam se samo da nije bila biokemijska 😔
Mozda je taj drugi test manje osjetljiv, pokusaj ponovno s nekim trecim
Mislim da bi to mogao bito uzrok ,hvala puno 😁
I jesi dobro pogledala da se barem neka sjenica ne nazire?
Nazalost ,pojavila se sjenica nakon pola sata ,ali to je vec promasilo vrijeme ocitavanja pa nisam ni uzela u obzir.
Ponovi svakako ujutro pa javi, drzim fige da je +!! Vjerujem da je to osjetljivosti testa :)
Napravljen test ,negativan je. U popodnevnim satima sam prokrvarila ,krvarenje nije jos uvijek obilno,narucili smo se na pregled sutra pa cemo znat na cemu smo ,dali jos ima nade 😔
Napravljen test ,negativan je. U popodnevnim satima sam prokrvarila ,krvarenje nije jos uvijek obilno,narucili smo se na pregled sutra pa cemo znat na cemu smo ,dali jos ima nade 😔
Bas mi je zao, cekala sam da javis ishod :(
Moguce da je bila biokemijska nazalost, samo hrabro dalje :)
Imala sam i spontani i evo sad vec 2.po redu urednu trudnocu tako da nema straha😊
Nazalost bila je biokemijska 😔
Ali ginekologica je rekla bez straha ,da je to kao dobro?
Da gledam na to kao na zakasnjelu menstruaciju ,mozemo odmah pokusati ponovo 😊
Zao mi je Klaou.
Sretno sa sljedecim ciklusom ❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Drage zene da li ste imale iskustva sa testovima iz dm.Naime radila sam gravidnost ultra i sad nisma sigurna da li je blijeda crtica ili evap. Vidjela sam ju kroz nekih tri minuta ali svedno mi nekako vise lici na sivu nego na obojenu(i bas je jako blijeda)s tim da sam test vrlo brzo rasklopila 🙄😁
Ja imam ok iskustva s njima. Jednom pokazao trudnoću i bila je. Sad zadnje nije ništa pokazao a bila sam trudna al mislim da sam rano radila. Stavi nam sliku :D
Sortiraj odgovore
Najstariji