Lilana to je pozitivno..
Koliko je dana proslo od Ovulacije?imas simptome?
Pa malo sam potamnila sliku da se bolje vidi cetica.Ovo je onaj iz dm-a 10mlu osjetljivi.Nemam pojma imam pcos i cikluse malo na 28 malo na 32 al sam bila na klomifenu i prosli petak sam primila stopericu i kao po doktorici O je bila nedelja znaci danas 10dpo ako sam dobro izracunala.Prvo sam mislila da je ona isparavajuca ali odma sam je vidjela posle svega tri minuta bila mi je vidljiva.
[/url
Da simptomi samo temp 37,2 do 37,5 i stomak mi je naduvan bas bas i cice malo naduvane ali ne nesto posbeko bolne.Iskreno ja ne vjerujem da je to pozitivno ovako rano.Uraditi cu prekosutra ujutru jos jedan test.
[/url
Ponovi sutra opet da vidis dal tamni crta..
Al po meni je ovo pozitivno.
Imas li simptoma?kolko pokusavate ?godines?
Pa cure imaju i vec 7dpo pozitivne testove .
Tako da ja mislim da si T jer imas i temperaturu..
A grcevi?
E znas sta mozda ti od stoperice jos u tijelu hcg hormon🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ja sam 94 muz 89..Pokusavamo pune cetri godine.Jedna biohemiska 2018 i sad prestanak srcane radnje u 10tt.
Malo me ko bocka i zulja u prosloj mi nije bilo ovako.Nisam ni znala da sam trudna dok nisam uradila isto dva dana pred ciklus i vidjela sam crtica i onda tek simptomi.
Sad me smao malo zulja i zateze.Jooj nadam se da je pozitivno.
[/url
Ajde bas me zanima sutra dal ce tamnit.
Ako bude tamnija od ove danas crte onda je T definitivno.
Ali od stoperice bude pozitivan test do otprilike 10dpo.
Iako imas i simptome temperaturu..
Sutra objavi test opet ..sretnoooo🥰🥰
Radila sam proslu subotu test zbog stoperice i bio je skroz bijel.Isti ovaj bas da znam koliko ostaje a primila sam od 5000 doduse isto popodne sam radila.E sad ne znam moguce je.
[/url
Hocu javit cu obavezno.Al radicu isto posle podne jer ujutru radim ne mogu kupiti test dok ne krenem sa posla
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji