Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌼TiKi🌼
    12. Siječanj 2020. 10:36

suzanaruskan

Nova sam ovdje pa me zanimaju Vasa iskustva,kasni mi 6 dana i jučer napravim test..druga mi je crta bljeda pa me zanima trudnoća ili ne?

Druga crta ako postoji, bila blijeda ili tamna, oznacava trudnocu. Svjetla je jer je rana trudnoca u pitanju. Mozete izvaditi betu da vidite da li se pravilno dupla. Sretno ☺️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Ehli2812
    13. Siječanj 2020. 14:49

Pozdrav.Radila sam test prije 7 dana i bila je svijetla,danas sam ponovo ponovila isto svijetla crta,jel moguce da je doslo do biokemiske trudnoce il je rana trudnoca,pa jos nece da bude jasna crta.Hvala

Ehli2812

Liliana_K
    13. Siječanj 2020. 15:23

Zene moja beta 33dan ciklusa je 70,1 sta mislite o tome stim da imam PCOS..Sutra sam narucena privatno na UZ kaze mi doktorica da dodjem nema veze sto je niska 

[/url

Lavica27
    13. Siječanj 2020. 18:21

Liliana ne razumijem zaato te dr zvala na uzv kad sa betom ispod 1000 ne moze vidjeti uopce istq u maternici🤔
    Obzirom imas PCOS i pretpostavljam neredovite cikluse 70 nije mala beta. Sretno🤞

Liliana_K
    14. Siječanj 2020. 14:34

Lavice hvala ti ja cu sutra svakako ponoviti betu ali eto onda insistira da me vidi vjerovatno hoce i utrice da mi propise i ja stvarno mislim da sa takvom betom nema sanse ista da vidi ali eto otici cu naravno..Javim vam se u 15:20 sam narucena 🙂

[/url

• Obi000
    15. Siječanj 2020. 01:54

Hej curee, helppp! 😂 
    Imala sam s deckom odnos bez zastite u plodnim danima, trebam menst. Dobiti 26.01.
     Imam bolove u jajnicima,ledja me jaaako bole i pojacan iscjedak. Mislite li da li sam trudna? Nisam mogla docekati pa sam test jucer pravila negativan je naravno, ali znam i sama da je za test prerano 😘

Liliana_K
    16. Siječanj 2020. 10:03

Beta juce 272,3 🥰

[/url

• kokica37
    19. Siječanj 2020. 09:03

Ok, znam da sam luda, ali koliko luda mogu napisati samo tu... danas mi je 29. dan nakon krvarenja kojim je zavrsila biokemijska trudnoca. Pokusavali smo i ovog mjeseca, bilo je jako puno plodne sluzi. 
    Sad vec 6 dana imam lagani smedji spotting, a zadnja 3 dana radim i testove, one trakice sa ebaya. E sad... svaki izgleda negativno DOK ga ne stavim par sati poslije na izvor svijetla, onda se vidi svijetla linija i na svijetlu, a ja vidim i golim okom sjenu. Svaki. I znam za evaporacijsku liniju pa sam natjerala decka da se i on popiski i napravila test sa njegovim urinom. Isto sam pricekala par sati, i stavila test na izvor svijetla, i tu te linije nema. 
    Moguce da su moji testovi ipak pozitivni?

• Alea
    19. Siječanj 2020. 09:50

kokica37

Ok, znam da sam luda, ali koliko luda mogu napisati samo tu… danas mi je 29. dan nakon krvarenja kojim je zavrsila biokemijska trudnoca. Pokusavali smo i ovog mjeseca, bilo je jako puno plodne sluzi.
    Sad vec 6 dana imam lagani smedji spotting, a zadnja 3 dana radim i testove, one trakice sa ebaya. E sad… svaki izgleda negativno DOK ga ne stavim par sati poslije na izvor svijetla, onda se vidi svijetla linija i na svijetlu, a ja vidim i golim okom sjenu. Svaki. I znam za evaporacijsku liniju pa sam natjerala decka da se i on popiski i napravila test sa njegovim urinom. Isto sam pricekala par sati, i stavila test na izvor svijetla, i tu te linije nema.
    Moguce da su moji testovi ipak pozitivni?

A da probas napravit neki iz dm-a, pa ces biti sigurna...

• kokica37
    19. Siječanj 2020. 10:33

Aha zaboravila sam napisati da zbog nervoze ne spavam vise od 4 sata u komadu i onda naravno svaki put kada se probudim, moram ici piskiti. 
    Tako da nijedan test nije napravljen nakon cijele noci kvalitetnog sna...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.