Cestitam jos jednom. Samo opusteno i pozitivno, to je to 🍀 tipkamo dalje na jesenskim 😊
Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.
Cestitam jos jednom. Samo opusteno i pozitivno, to je to 🍀 tipkamo dalje na jesenskim 😊
Hvala ❤️
[/url
Pozdrav, Nova sam ovdje. Moze li mi neko reci da li je ovo Plus ili ne ? Samo okrenuto prema svjetlosti vidim ovu liniju. Tako vec 3 dana. Imam losih simptoma, prehlada bol u dnu ledza i stomaka. Hvala unaprijed
Pozdrav, Nova sam ovdje. Moze li mi neko reci da li je ovo Plus ili ne ? Samo okrenuto prema svjetlosti vidim ovu liniju. Tako vec 3 dana. Imam losih simptoma, prehlada bol u dnu ledza i stomaka. Hvala unaprijed
https://ibb.co/gygJ53v
Moj savjet, ponovite test za 2 dana, s jutarnjim urinom. Koliko vam kasni?
Radila sam s jutarnjim urinom draga, ali uvijek tako bude.kasni mi 3 dana.
Mozda je kasnija ovulacija bila. Zato sam napisala da ponovite za 2 dana. Mozete i traziti da vam naprave nalaz bete, onda cete biti sigurni. Meni su isto dosta svijetle linije bile, dok u prve dvije T radila sam dosta kasnije test i bila je tamna crta poput kontrolne. Za mene je svaka linija ne znam koliko blijeda oznaka da je beta u porastu, a to znaci trudnoca. Nakon testa u koji niste sigurni (a i onog potpuno sigurnog) preporuca se napraviti beta iz krvi kako bi se vidjelo da li se pravilno dupla tj pokazuje trudnocu koja se razvija.
Radila sam s jutarnjim urinom draga, ali uvijek tako bude.kasni mi 3 dana.
Izvadite onda betu.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Mislim da je to crtica od te plastile od testa...tako sam ja radila isto sa tom kasetom.i mislila pozitivno,,dok mi nije i ljekarni cura rekla da je odsjaj od testa...i ja otvorila da viidim....probaj neki drugi test radit
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Nova sam ovdje pa me zanimaju Vasa iskustva,kasni mi 6 dana i jučer napravim test..druga mi je crta bljeda pa me zanima trudnoća ili ne?
Sortiraj odgovore
Najstariji