Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lion♡baby
    11. Siječanj 2020. 13:09

Cestitam jos jednom. Samo opusteno i pozitivno, to je to 🍀 tipkamo dalje na jesenskim 😊

Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.

Liliana_K
    11. Siječanj 2020. 13:17

Lion♡baby

Cestitam jos jednom. Samo opusteno i pozitivno, to je to 🍀 tipkamo dalje na jesenskim 😊

Hvala ❤️

[/url

• ibrina1
    11. Siječanj 2020. 14:02

Pozdrav, Nova sam ovdje. Moze li mi neko reci da li je ovo Plus ili ne ? Samo okrenuto prema svjetlosti vidim ovu liniju. Tako vec 3 dana. Imam losih simptoma, prehlada bol u dnu ledza i stomaka. Hvala unaprijed

• ibrina1
    11. Siječanj 2020. 14:04

ibrina1

Pozdrav, Nova sam ovdje. Moze li mi neko reci da li je ovo Plus ili ne ? Samo okrenuto prema svjetlosti vidim ovu liniju. Tako vec 3 dana. Imam losih simptoma, prehlada bol u dnu ledza i stomaka. Hvala unaprijed

https://ibb.co/gygJ53v

Lion♡baby
    11. Siječanj 2020. 14:17

Moj savjet, ponovite test za 2 dana, s jutarnjim urinom. Koliko vam kasni?

• ibrina1
    11. Siječanj 2020. 14:19

Lion♡baby

Radila sam s jutarnjim urinom draga, ali uvijek tako bude.kasni mi 3 dana. 

Lion♡baby
    11. Siječanj 2020. 14:28

Mozda je kasnija ovulacija bila. Zato sam napisala da ponovite za 2 dana. Mozete i traziti da vam naprave nalaz bete, onda cete biti sigurni. Meni su isto dosta svijetle linije bile, dok u prve dvije T radila sam dosta kasnije test i bila je tamna crta poput kontrolne. Za mene je svaka linija ne znam koliko blijeda oznaka da je beta u porastu, a to znaci trudnoca. Nakon testa u koji niste sigurni (a i onog potpuno sigurnog) preporuca se napraviti beta iz krvi kako bi se vidjelo da li se pravilno dupla tj pokazuje trudnocu koja se razvija. 

🌼TiKi🌼
    11. Siječanj 2020. 14:28

ibrina1

Lion♡baby

Radila sam s jutarnjim urinom draga, ali uvijek tako bude.kasni mi 3 dana.

Izvadite onda betu. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

jelenajelena
    11. Siječanj 2020. 14:33

Mislim da je to crtica od te plastile od testa...tako sam ja radila isto sa tom kasetom.i mislila pozitivno,,dok mi nije i ljekarni cura rekla da je odsjaj od testa...i ja otvorila da viidim....probaj neki drugi test radit

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

12. Siječanj 2020. 09:08

Nova sam ovdje pa me zanimaju Vasa iskustva,kasni mi 6 dana i jučer napravim test..druga mi je crta bljeda pa me zanima trudnoća ili ne?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.