Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    12. Rujan 2019. 09:45

nestrpljiva18

pozdrav cure, nova sam ovdje, procitala sam sve postove od pocetka do kraja
    moja prica ukratko, imala sam dva misseda, jedan 2017. i drugi 2018. Nakon niza pretraga, dobila sam zeleno svijetlo da mozemo krenuti na trecu trudnocu. Prosli ciklus je bio anovulatorni, trajao je 80 dana, poludit sam htjela.
    Sada ni ne znam kad bih trebala dobiti menstruaciju, zadnja je bila 9.8., uhvatila sam pik na lh trakicama 30.8., pokrili smo taj dan i 31.8. Kao sto mi sam nick kaze uzasno sam nestrpljiva pa sam napravila dva testa jucer i danas, negativni. da li je ipak prerano?
    kako mi vrag nije dao mira, pisala sam po lh trakama i one pozitivne vec tjedan dana, ali onako fino pozitivne. ispricavam se na dugom postu

Koliko su ti inace ciklusi? To je najbolje napraviti test kad ti zakasni menga tek.. Majuska je radila test kad joj je kasnila 10 dana koliko sam skuzila po postovima😊 Pokusaj napraviti test za koja 2-3 dana opet ako ne dobijes, a ako bude negativan opet, a i dalje nisi dobila, savjetujem da odes vaditi betu  jer je najsigurnija pa ako je negativna, odi ginekologu da vidi u cem je problem onda😊

• nestrpljiva18
    12. Rujan 2019. 09:54

C1M4

nestrpljiva18

pozdrav cure, nova sam ovdje, procitala sam sve postove od pocetka do kraja
    moja prica ukratko, imala sam dva misseda, jedan 2017. i drugi 2018. Nakon niza pretraga, dobila sam zeleno svijetlo da mozemo krenuti na trecu trudnocu. Prosli ciklus je bio anovulatorni, trajao je 80 dana, poludit sam htjela.
    Sada ni ne znam kad bih trebala dobiti menstruaciju, zadnja je bila 9.8., uhvatila sam pik na lh trakicama 30.8., pokrili smo taj dan i 31.8. Kao sto mi sam nick kaze uzasno sam nestrpljiva pa sam napravila dva testa jucer i danas, negativni. da li je ipak prerano?
    kako mi vrag nije dao mira, pisala sam po lh trakama i one pozitivne vec tjedan dana, ali onako fino pozitivne. ispricavam se na dugom postu

Koliko su ti inace ciklusi? To je najbolje napraviti test kad ti zakasni menga tek.. Majuska je radila test kad joj je kasnila 10 dana koliko sam skuzila po postovima😊 Pokusaj napraviti test za koja 2-3 dana opet ako ne dobijes, a ako bude negativan opet, a i dalje nisi dobila, savjetujem da odes vaditi betu jer je najsigurnija pa ako je negativna, odi ginekologu da vidi u cem je problem onda😊

da, puno toga nisam ni napisala 😂
    inace mi uvijek kazu da imam jajnike nalik na pcos, fsh, lh i prolaktin uredni, ovo drugo me nisu ni slali vaditi. ciklusi mi budu 32-37 dana. u drugoj trudnoci mi je test bio pozitivan 11 dpo pa sam zato sad toliko nestrpljiva. hvala na odgovoru☺️

C1M4
    12. Rujan 2019. 10:28

Da, to je bome bas zeznuto🙄 tako su i mene nakon spontanog i izvanmatericne i to se sve pokazalo okej i nakon 6 mj. smo mogli opet radit na bebi i trebalo je malo vremena da se uhvati, ali kad smo u 5. mjesecu krenuli bas bas radit na bebi, iz prve se recimo primilo😁 vjerujem da bude i vama ubrzo ako vec nije😁 sretno!🙏✌

• lucy12
    12. Rujan 2019. 13:57

Pozdrav cure😍
    Ukratko da vam ispricam..vec duze vrijeme radimo na bebi,al neda se😔
    Ima li smo odnosi prije 18 dana i evo vec 3 dana mi kasni..inace imam redovne cikluse..test sam radila na dan ocekivane menst.i bila je jedva vidljiva druga crta..(morala sam dobro priblizit da se jedva vidi)
    Al  ima 10dana imam bolove u donjem djelu stomaka i bolne bradavice...
    Sad jel jos uvijek rano da ponovim test ili da ga probam ponovit??svaki savjet dobrodosao❤

C1M4
    12. Rujan 2019. 14:12

lucy12

Pozdrav cure😍
    Ukratko da vam ispricam..vec duze vrijeme radimo na bebi,al neda se😔
    Ima li smo odnosi prije 18 dana i evo vec 3 dana mi kasni..inace imam redovne cikluse..test sam radila na dan ocekivane menst.i bila je jedva vidljiva druga crta..(morala sam dobro priblizit da se jedva vidi)
    Al ima 10dana imam bolove u donjem djelu stomaka i bolne bradavice…
    Sad jel jos uvijek rano da ponovim test ili da ga probam ponovit??svaki savjet dobrodosao❤

Trk po dva testa, jedan sad, jedan ujutro😁 sad bi vec trebalo pokazati, bitno je da bude tamnija crta😁

C1M4
    12. Rujan 2019. 14:13

Tamnija u odnosu na prvi test jer znaci da raste beta😁 mislim, ne moras kuoitu dva haha, ali ja jesam jer nisam mogla docekati jutro pa sam jedan radila 4. dan navecer, a drugi ujutro s prvim urinom da bude sigurno😁 

Majuska
    12. Rujan 2019. 20:02

nestrpljiva18

majuska

Pozdrav cure , menga kasni 10 dana ali sam posumnjala jer su me cice predugo bolile insce mi stalno kasni i prosli mj na moru je kasnjenje bilo 10 dana .ugl napravila jucer test i danas ujutro ponovim i + je :)
    Zanimljivo je da sam pratila ovulaciju sa testom clearblue i 7 dana je pozitivan bio pa sam zakljucila da je pokvaren :)
    p.s
    Htjela bih sliku ucitati ali s obzirom da sam nova neznam jesam uspjela

cestitam ti od srca ❤
    koliko su ti intenzivne bile testne linije na lh trakicama i da li si radila i testove na trudnocu u tom periodu?

Hvalaa 🥰koristila sam clear blue digitalni test za ovulacije 
    Nisam radila test na trudnocu u tome periodu jer nisam ocekivala trudnocu nego eto kupila lh test da vidim uopce kad je ovulacija s obzirom da to nisam mogla pratit :)

• Jopaaa
    13. Rujan 2019. 05:58

Pozdrav curee 🤗🙋‍♀️🙋‍♀️
    Nova sam ovdje pa me zanima jedna stvar. Naime dragi i ja radimo na bebi, jutros radim test i pokaze mi se bas bas blijeda testna linija 🤷‍♀️🤷‍♀️ testovi su mi "one step", ne znam sto da mislim 🤷‍♀️ 

13. Rujan 2019. 06:13

jedva_cekamo

Pozdrav curee 🤗🙋‍♀️🙋‍♀️
    Nova sam ovdje pa me zanima jedna stvar. Naime dragi i ja radimo na bebi, jutros radim test i pokaze mi se bas bas blijeda testna linija 🤷‍♀️🤷‍♀️ testovi su mi "one step", ne znam sto da mislim 🤷‍♀️

Stavi sliku da vidimo. Mozes preko ibb.co stranice pa kopiras link ovdje. I blijeda crta je znak trudnoce. Vjerojatno rane. Koliko ti kasni? Ponovi test.

• Jopaaa
    13. Rujan 2019. 06:37

https://imggmi.com/full/2019/9/13/fc5fabca0979e9c99f5ea4a239e97984-full.jpg.html evo, nadam se da sam dobro stavila 😌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.