https://ibb.co/jbz68Sg evo valjda sam uspjela 🥰
S obzirom sa sam u soku i nevjerujem htjela bih vadit krv pa jel me netko moze uputiti malo ? Jel se to moze u bilo koje doba dana ?
Ako mislis na betu, mozes u bilo koje doba dana jer je ona u trudnoci stalno prisutna😁 i ako ces ju vadit najbolje bi bilo da izvadis jednom pa za dva dana opet da vidis dupla li se pravilno^^
Radila betu 463 IU/L znaci li to da nije trudnoca ?
To je bome trudnoca draga moja😁 cestitam ti😍 prekosutra opet otidi da vidis je li se poduplala😁
To je bome trudnoca draga moja😁 cestitam ti😍 prekosutra opet otidi da vidis je li se poduplala😁
Hvala , splasena sam jer mi je teta u labosu rekla da ako je manje od 5 nije trudnoca :/
Hvala , splasena sam jer mi je teta u labosu rekla da ako je manje od 5 nije trudnoca :/
Pa da, ali tebi je vece od 5, tebi je 463😁😁😍
Ahaaaa hahahah kak sam glupa ...bas sam u soku htjela sam to jako al sam mislila nista od toga dok se ne opustim :/ ...
Bome me iznenadilo 😊🥰🥰🥰
Hvala na odgovoru sve ste tako susretljive i bas je ljepo vidjet tu pozitivu u vasim odgovorima .💖
Ahaaaa hahahah kak sam glupa …bas sam u soku htjela sam to jako al sam mislila nista od toga dok se ne opustim :/ …
Bome me iznenadilo 😊🥰🥰🥰
Hvala na odgovoru sve ste tako susretljive i bas je ljepo vidjet tu pozitivu u vasim odgovorima .💖
Zato smo tu😁😁 zelim ti urednu trudnocu do kraja😇❤
30.08.bila ovulacija, kada najranije napraviti test??
ovo iscekivanje me iscrpljuje..u petak idem vaditi betu
Test mozes napravit kad ti zakasni tek menga, a kad trebas dobit uopce?
sutra trebala, ali evo danas lagano krvarenje.. :( nista, vise srece drugi put..
06.01.2016 ❤
10.06.2020 ❤
27.09.2021. II ---> 19.10. Čekamo pregled 😁
pozdrav cure, nova sam ovdje, procitala sam sve postove od pocetka do kraja
moja prica ukratko, imala sam dva misseda, jedan 2017. i drugi 2018. Nakon niza pretraga, dobila sam zeleno svijetlo da mozemo krenuti na trecu trudnocu. Prosli ciklus je bio anovulatorni, trajao je 80 dana, poludit sam htjela.
Sada ni ne znam kad bih trebala dobiti menstruaciju, zadnja je bila 9.8., uhvatila sam pik na lh trakicama 30.8., pokrili smo taj dan i 31.8. Kao sto mi sam nick kaze uzasno sam nestrpljiva pa sam napravila dva testa jucer i danas, negativni. da li je ipak prerano?
kako mi vrag nije dao mira, pisala sam po lh trakama i one pozitivne vec tjedan dana, ali onako fino pozitivne. ispricavam se na dugom postu
Pozdrav cure , menga kasni 10 dana ali sam posumnjala jer su me cice predugo bolile insce mi stalno kasni i prosli mj na moru je kasnjenje bilo 10 dana .ugl napravila jucer test i danas ujutro ponovim i + je :)
Zanimljivo je da sam pratila ovulaciju sa testom clearblue i 7 dana je pozitivan bio pa sam zakljucila da je pokvaren :)
p.s
Htjela bih sliku ucitati ali s obzirom da sam nova neznam jesam uspjela
cestitam ti od srca ❤
koliko su ti intenzivne bile testne linije na lh trakicama i da li si radila i testove na trudnocu u tom periodu?
Sortiraj odgovore
Najstariji