Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Rujan 2019. 17:05

lamka

Dibar dan zenice, nova sam pa imam jedno pitanje. Imam dosta simptoma za trudnocu, cesto mokrim, kad kasljem cak mi mokracni mjehur i popusti. Kada jedem kao da gutam eksere. Menzes je trwbao danas doci ali nista ( inace dobijem ujutro) da li mi je rano za test ( 1 sam radila 5 dana prije menzesa i bio je negativan) lp za sve

Mislim da si prvi uradila dosta rano, ako si trudna mislim da bi onda i na prvi dan kasnjenja sto kazes moglo pokazati pozitivno, ili ako hoces pokušaj napraviti drugi za par dana naravno ako ne dobijes, a nadamo se da neces 😊
    Sretno! ☺️

C1M4
    08. Rujan 2019. 21:36

lamka

Dibar dan zenice, nova sam pa imam jedno pitanje. Imam dosta simptoma za trudnocu, cesto mokrim, kad kasljem cak mi mokracni mjehur i popusti. Kada jedem kao da gutam eksere. Menzes je trwbao danas doci ali nista ( inace dobijem ujutro) da li mi je rano za test ( 1 sam radila 5 dana prije menzesa i bio je negativan) lp za sve

To je prerano raden test.. Nekima pokaze ispravan rezultat, ali to je rijetkost.. Napravi novi test za dva dana ako ne stigne u meduvremenu menga😊

09. Rujan 2019. 10:35

Pozdrav, danas uradjen test na dan ocekivane M, što mislite o ovom rezultatu 😊
    https://ibb.co/f9JJqRF

Amy2019
    09. Rujan 2019. 10:48

Tina cestitam, definitivno si trudna :D reci nam jesi ga radila prije izostavljene Menge ili poslije, I da li si radila na bebici, I koliko :D

09. Rujan 2019. 11:03

Amy2019

Tina cestitam, definitivno si trudna :D reci nam jesi ga radila prije izostavljene Menge ili poslije, I da li si radila na bebici, I koliko :D

Hvala ti punoo 😊
    Radila sam ga na dan ocekivane M. I odmah ovaj rezultat 😊
    Na bebici smo radili nekih 3, 4 mj. I iskreno vec sam se pomalo uplasila i prestala nadat kad ono iznenađenje 😍

• carizma
    09. Rujan 2019. 19:21

30.08.bila ovulacija, kada najranije napraviti test?? 
    ovo iscekivanje me iscrpljuje..u petak idem vaditi betu 

06.01.2016 ❤

10.06.2020 ❤

27.09.2021. II ---> 19.10. Čekamo pregled 😁

C1M4
    10. Rujan 2019. 08:00

carizma

30.08.bila ovulacija, kada najranije napraviti test??
    ovo iscekivanje me iscrpljuje..u petak idem vaditi betu

Test mozes napravit kad ti zakasni tek menga, a kad trebas dobit uopce?

Majuska
    10. Rujan 2019. 08:28

Pozdrav cure , menga kasni 10 dana ali sam posumnjala jer su me cice predugo bolile insce mi stalno kasni i prosli mj na moru je kasnjenje bilo 10 dana .ugl napravila jucer test i danas ujutro ponovim  i + je :) 
    Zanimljivo je da sam pratila ovulaciju sa testom clearblue i 7 dana je pozitivan bio pa sam zakljucila da je pokvaren :)  
    p.s 
    Htjela bih sliku ucitati ali s obzirom da sam nova neznam jesam uspjela 

Majuska
    10. Rujan 2019. 08:33

https://ibb.co/jbz68Sg evo valjda sam uspjela 🥰
    S obzirom sa sam u soku i nevjerujem htjela bih vadit krv pa jel me netko moze uputiti malo ? Jel se to moze u bilo koje doba dana ? 

zvjezdica37
    10. Rujan 2019. 09:27

majuska

https://ibb.co/jbz68Sg evo valjda sam uspjela 🥰
    S obzirom sa sam u soku i nevjerujem htjela bih vadit krv pa jel me netko moze uputiti malo ? Jel se to moze u bilo koje doba dana ?

Cestitam test je pozitivan,mislim da se moze krv vaditi u bilo koje doba dana.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.