Svako dijete može naučiti spavati

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle2
    14. Studeni 2015. 19:09

Baby1
    Niste sigurno pogrijesili kad ste svoju bebu mazili i ljubili.....ako zelite probati ovu metodu bilo bi mozda najbolje najprije nabaviti knjigu I prouciti postupke...sa ovim nacinom mislim da se moze startati od navrsenih 5 mj al nisam sigurna...I pozeljno je svakako da djete uvijek spava na istom mjestu...sto ne znaci da nece tu I tamo spavati u kolicima jer ste u setnji...🌺💐

Baby1
    14. Studeni 2015. 21:33

Ma znam da nismo pogriješili  To je došlo prirodno, ali sada je malo problem jer se ne zna drugačije uspavati... I dalje se mazimo, igramo, pričamo i nasmijavamo, ali nekako mislim da je došlo vrijeme da ga pokušamo naučiti da sam zaspi. Svakako ću pokušati nabaviti knjigu. Hvala Belle2

nananamamama
    18. Studeni 2015. 16:01

Moja bebica nije htjela spavati po noći, do 3,4 smo obavezno bili budni, ali skužili smo da je problem što je spavala cijelo popodne i večer do negdje 10, 11, i naravno kad je trebalo ići spavati, više nije bila ni umorna. Sad pokušavamo bit budni bar od 8 navečer tako da oko 11 bude pospanija. Eto, naš problem je bio što nije bila više umorna kad je došla večer 

Suby
    10. Siječanj 2016. 20:50

Pozdrav mame,

Moja curica ima 8 mjeseci i donedavno je malo spavala samnom na krevetu(meni je lakse po noci dok sisa) a malo u kreveticu. Preko dana u kreveticu,znala sam joj upaliti glazbeni vrtuljak i ona nakon par minuta i okretanja sama zaspala..aaalii otkad je pred kraj 7 mj naucila sama se dignuti u sjedeci polozaj i stati na nogice vise nece sama spavati. Ja je stavim u krevetic a ona ni da pokusa zaspati odmah se dize i pocne s dernjavom,prvo malo onda sve jace..jedan dan je sat i pol vrtila se i tulila sve dok nisam ju uzela i legnula s njom na krevet,tad je odmah zaspala..sad je pocela i samnom po noci kad spava kad se probudi odmah se dize da sjedi a jadna jos uvijek spava i nema snage..neznam zasto joj se to dogada i ne moze mirno spavati i zaspati kao i dosad :(

Belle2
    11. Siječanj 2016. 03:53

To ti je sve normalno, to svi rade...ne brini....trebat ce malo vremena da shvati da kad je u kreveticu je vrijeme za spavanje...nas se po noci u stand na nogice I  zove al onda se ja ustanem, poljubim ga, polegnem I malo kosici dragam...legnem nazad I gotovo...ako se buni samo malo mu kazem: ššš šš I to je to....al pomalo naucit ce sve...🌺💐🌸

Belle2
    11. Siječanj 2016. 03:55

Ps. I bilo bi bolje da spava samo u kinbacu....lakse im je onda sve to povezati a I ubrzo ce se manje po noci buditi ps se neces toooooliko morat ustajat....I nas je s nama spavao do 8 mj starosti

Suby
    11. Siječanj 2016. 16:24

A mislila sam si da je to faza koja mora proći kao i sve..jer im je to sad sve novo i ja vidim koliko je ona ushićena radi tog ustajanja i stajanja.. Sad je po noci nakon sta ciki vracam u kimbac nazad i spavala je dobro..jedino sta ciki jos 3 puta,nadam se da ce se i to uskoro smanjiti :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.