Baby1
Niste sigurno pogrijesili kad ste svoju bebu mazili i ljubili.....ako zelite probati ovu metodu bilo bi mozda najbolje najprije nabaviti knjigu I prouciti postupke...sa ovim nacinom mislim da se moze startati od navrsenih 5 mj al nisam sigurna...I pozeljno je svakako da djete uvijek spava na istom mjestu...sto ne znaci da nece tu I tamo spavati u kolicima jer ste u setnji...🌺💐
Ma znam da nismo pogriješili To je došlo prirodno, ali sada je malo problem jer se ne zna drugačije uspavati... I dalje se mazimo, igramo, pričamo i nasmijavamo, ali nekako mislim da je došlo vrijeme da ga pokušamo naučiti da sam zaspi. Svakako ću pokušati nabaviti knjigu. Hvala Belle2.
Moja bebica nije htjela spavati po noći, do 3,4 smo obavezno bili budni, ali skužili smo da je problem što je spavala cijelo popodne i večer do negdje 10, 11, i naravno kad je trebalo ići spavati, više nije bila ni umorna. Sad pokušavamo bit budni bar od 8 navečer tako da oko 11 bude pospanija. Eto, naš problem je bio što nije bila više umorna kad je došla večer
Pozdrav mame,
Moja curica ima 8 mjeseci i donedavno je malo spavala samnom na krevetu(meni je lakse po noci dok sisa) a malo u kreveticu. Preko dana u kreveticu,znala sam joj upaliti glazbeni vrtuljak i ona nakon par minuta i okretanja sama zaspala..aaalii otkad je pred kraj 7 mj naucila sama se dignuti u sjedeci polozaj i stati na nogice vise nece sama spavati. Ja je stavim u krevetic a ona ni da pokusa zaspati odmah se dize i pocne s dernjavom,prvo malo onda sve jace..jedan dan je sat i pol vrtila se i tulila sve dok nisam ju uzela i legnula s njom na krevet,tad je odmah zaspala..sad je pocela i samnom po noci kad spava kad se probudi odmah se dize da sjedi a jadna jos uvijek spava i nema snage..neznam zasto joj se to dogada i ne moze mirno spavati i zaspati kao i dosad :(
To ti je sve normalno, to svi rade...ne brini....trebat ce malo vremena da shvati da kad je u kreveticu je vrijeme za spavanje...nas se po noci u stand na nogice I zove al onda se ja ustanem, poljubim ga, polegnem I malo kosici dragam...legnem nazad I gotovo...ako se buni samo malo mu kazem: ššš šš I to je to....al pomalo naucit ce sve...🌺💐🌸
Ps. I bilo bi bolje da spava samo u kinbacu....lakse im je onda sve to povezati a I ubrzo ce se manje po noci buditi ps se neces toooooliko morat ustajat....I nas je s nama spavao do 8 mj starosti
A mislila sam si da je to faza koja mora proći kao i sve..jer im je to sad sve novo i ja vidim koliko je ona ushićena radi tog ustajanja i stajanja.. Sad je po noci nakon sta ciki vracam u kimbac nazad i spavala je dobro..jedino sta ciki jos 3 puta,nadam se da ce se i to uskoro smanjiti :)
Sortiraj odgovore
Najstariji