Svako dijete može naučiti spavati

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M@lena
    01. Studeni 2015. 12:53

Pozdrav, mame!
    Javljam se s istim problemom!
    Moj sincic Luka se zadnja dva tjedna nocu budi od 6-10 puta. Prvo sam pomislila da je zbog izbijanja zubi, jer je s 4 mj dobio donje jedinice, a uskoro ce i gornje izbiti. No kako se ne budi uplakan, nego se krene vrtiti dok se ne razbudi, ipak mislim da nas muci tzv regresija spavanja. S 1-2 nocna budjenja dosao je na 6-10 budjenja. Dojim ga. Poceli smo lagano uvoditi i dohranu. Danas imamo 5 ipo mj. Nemam hrabrosti primjeniti ovu metodu pa me zanima na koji nacin pripremiti psihicki  sebe i dijete na to. Izdrzat cu jos 15 ak dana, pa cu pokusati jer nemam izbora, gubim snagu i sve sam iscrpljenija. Ponekad zaspi na cici, nekad ga moram ljuljati na rukama pa ga spustim u kindac kad zaspi. No ima preko 8 kg i sve mi je teze tako ga uspavljivati. Molim vas za savjete! Hvalaaaa unaprijed!

Belle2
    02. Studeni 2015. 19:12

M@lena

Pozdrav, mame!
    Javljam se s istim problemom!
    Moj sincic Luka se zadnja dva tjedna nocu budi od 6-10 puta. Prvo sam pomislila da je zbog izbijanja zubi, jer je s 4 mj dobio donje jedinice, a uskoro ce i gornje izbiti. No kako se ne budi uplakan, nego se krene vrtiti dok se ne razbudi, ipak mislim da nas muci tzv regresija spavanja. S 1-2 nocna budjenja dosao je na 6-10 budjenja. Dojim ga. Poceli smo lagano uvoditi i dohranu. Danas imamo 5 ipo mj. Nemam hrabrosti primjeniti ovu metodu pa me zanima na koji nacin pripremiti psihicki  sebe i dijete na to. Izdrzat cu jos 15 ak dana, pa cu pokusati jer nemam izbora, gubim snagu i sve sam iscrpljenija. Ponekad zaspi na cici, nekad ga moram ljuljati na rukama pa ga spustim u kindac kad zaspi. No ima preko 8 kg i sve mi je teze tako ga uspavljivati. Molim vas za savjete! Hvalaaaa unaprijed!

Mi imamo slicnu situaciju samo sto nas Ima sutra 10 mj;) ako niste spremni na plakanje od kojeg boli cijelo tijelo nemojte ni pokusavat...izmucit cete malog I sebe... Nasem izbijaju sad sviiiiii zubi pa mozes mislit kako to izgleda,budjenje po noci non stop I vracanje u kinderbet paketic od 10 kg... Kicmu ne osjecam vise hehehehe 🌺🌸on se uspava sam preko dana I prvo nocno a onda slijedi cickanje nooooon-stop!! Jako tesko, znam I sama al mislim da nema lakog nacina do prospavane noci nego istrpit da jos malooooo narastu jer mi  nasem slozimo sve preduvjete da duze spava pa ne ide( poluzamrecana soba, rutina odlaska na spavanje, pjevanje, ljuljkanje, moja majica u krevetu...itd itd).. Znam kako ti je I ako se odlucite na cry out metodu sretno🌺🌹🌸drz se!!

MAMA X2
    02. Studeni 2015. 22:46

Mi za tjedan dana imamo godinu dana i samo 2 gornja zuba sad mu izbijaju donji noc nikad nismo prespavali  jos sad se budi cesce za ciku nego ikad prije ....koma smo neki put mislim da je cicanje i dojenje krivo za to stalno budenje i nespavanje...

Belle2
    03. Studeni 2015. 06:43

A tko ce vise znati zasto oni ne spavaju...malo im je skok, pa grcici, te regresija, onda pak zubi....mislim te njihove faze se toliko izmjenjuju da covjek vise ni sam nezna... Taman dok se ponadas da ste nesto uskladili eto usla mu Venera u Mars i mali promjenio rutinu...ja sam se odviknula od spavanja i pomirila s tim da cu se odmarat kad sinek vjerojatno krene u skolu hehehehe 🌺🌷🌸

• M@lena
    03. Studeni 2015. 08:55

Jaaaooo 
    Mom su grcici krenuli sa 7 dana, trajali do 2.5 mj, onda tijekom 3.mj 2 puta po 10 dana nespavanja zbog zacepljenog nosica, sa 4 mj i 10 dana izbili prvi zubi - donje jedinice, pa sad sa 5 ipo mj ovo. Mozda bih se jos prije i ja pomirila s tim da ne cujem svako drugi dan price kako svima oko nas dijete zaspi od 20h do 7, jos od 2-3 mj! Onda se zapitam, Boze, pa gdje ja grijesim?! Kakva sam to ja majka?! :(

Belle2
    03. Studeni 2015. 19:03

M@lena

Jaaaooo 
    Mom su grcici krenuli sa 7 dana, trajali do 2.5 mj, onda tijekom 3.mj 2 puta po 10 dana nespavanja zbog zacepljenog nosica, sa 4 mj i 10 dana izbili prvi zubi - donje jedinice, pa sad sa 5 ipo mj ovo. Mozda bih se jos prije i ja pomirila s tim da ne cujem svako drugi dan price kako svima oko nas dijete zaspi od 20h do 7, jos od 2-3 mj! Onda se zapitam, Boze, pa gdje ja grijesim?! Kakva sam to ja majka?! :(

Tako ti je I nama bilo...al ne zamaraj se jer nigdje ne grijesis!! Svako dijete je svoja prica...neka djeca bolje spavaju, druga bolje jedu ili motoricki brze napreduju....uglavnom svi su razliciti!! Ne slusaj glupe price jer neke mame vole malo I pretjerivati!! Glavno da je beba zdrava I napreduje a doci ce Dan kad ce I spavati...to ti govori netko tko I sebe tako tjesi 🌺🌹I grcevi su prosli pa  ce I Zubi...a onda slijedi druga faza🌺🌹🌸hehehehe 🌺čari majčinstva🌺🌹🌸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani