Mi za tjedan dana imamo godinu dana i samo 2 gornja zuba sad mu izbijaju donji noc nikad nismo prespavali jos sad se budi cesce za ciku nego ikad prije ....koma smo neki put mislim da je cicanje i dojenje krivo za to stalno budenje i nespavanje...
A tko ce vise znati zasto oni ne spavaju...malo im je skok, pa grcici, te regresija, onda pak zubi....mislim te njihove faze se toliko izmjenjuju da covjek vise ni sam nezna... Taman dok se ponadas da ste nesto uskladili eto usla mu Venera u Mars i mali promjenio rutinu...ja sam se odviknula od spavanja i pomirila s tim da cu se odmarat kad sinek vjerojatno krene u skolu hehehehe 🌺🌷🌸
Jaaaooo
Mom su grcici krenuli sa 7 dana, trajali do 2.5 mj, onda tijekom 3.mj 2 puta po 10 dana nespavanja zbog zacepljenog nosica, sa 4 mj i 10 dana izbili prvi zubi - donje jedinice, pa sad sa 5 ipo mj ovo. Mozda bih se jos prije i ja pomirila s tim da ne cujem svako drugi dan price kako svima oko nas dijete zaspi od 20h do 7, jos od 2-3 mj! Onda se zapitam, Boze, pa gdje ja grijesim?! Kakva sam to ja majka?! :(
Sortiraj odgovore
Najstariji