enchy86, kolko je stara? mozda je fakat gladna? o.O
enchy86, kolko je stara? mozda je fakat gladna? o.O
za koji dan ce 11 mjeseci. Iskreno, ne znam sto da mislim jer ne ponasa se kao da je gladna, vec vise kao da se dosađuje. Sjedi u kindacu i ponavlja si sve sto je naucila, pa malo pjeva, pa skace... ali cim ju nahranim, mir.
Cureja sam u banani, gledam ga kak je majušan i sve se premisljam..
Vi koje ste uspjele, jesu vam bebice preko dana bile uzrujane? Jel se dogodila neka promjena u ponasanju nakon toga? Uzasno me strah da ce izgubiti povjerenje u mene.. Sve mi se cini da je mozda on toliko vezan uz mene jer ga ja ne pustam od sebe :(
Vi koje ste uspjele, jesu vam bebice preko dana bile uzrujane? Jel se dogodila neka promjena u ponasanju nakon toga? Uzasno me strah da ce izgubiti povjerenje u mene.. Sve mi se cini da je mozda on toliko vezan uz mene jer ga ja ne pustam od sebe :(
Ja možda nisam mjerodavna ko Clericova, jer nisam doslovno provodila metodu pošto mi beba ima tek 5 mj, ali mogu ti reći da meni moja bebica nije zamjerila ama baš nijedno puštanje da malo bude nezadovoljna
Nemoj se toga bojati, to je nemoguće, moj je i dalje isti prema meni ko i prije, mama je zakon i to ništa ne može promijeniti. Već sam negdje napisala, gledaj na to ko na dio odgoja, kaj onda kad budu veći, kad tad će morati postojati neka pravila ponašanja koja im neće biti po volji pa će se derati i protestirati..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji