Svako dijete može naučiti spavati

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    17. Ožujak 2015. 22:46

mislim da je njima lakše prestat danju dojit nego noću pa vi  koje zbog posla planirate prestat dojiti noću rađe počnite sa odvikavanjem danju.. hahahahah e sad tko skuži skuži :P :P danju imaju puno zanimacije, igre možda i neko društvo, svako sisanje se nekako može nekom kašicom zamijenit a ako budete na poslu a oni u vrtiću neće se ni sjetit cicke vjerojatno, a po noći u njih "uđe" ono nešto bebasto, pa bi se i mazili i tražili mamu i utjehu u cici, i noću proživljavaju sve kaj se kroz dan dogodilo i vjerojatnije bude više tuge za cickom noću..

url=https://lilypie.com]

• Didi21
    18. Ožujak 2015. 10:09

Evo moja cura je mene sinoc opet zbunila. Znaci probudi se u 11 i pol i jede, pokaki se, ja ju presvucem. Ona zivahnam budna. Stavila ju u krevetic i domalo ja i muz idemo leci i skroz smanjla svjetlo. Ona nas gleda, mi sutimo, suti i ona. I frajerica za 5 min zaspi sama. 
    Ja u soku. tako sam ja danas odlucila krenuti s metodom podigni-utjesi-spusti.  Jel itko to probao?  Znaci cim zaplace podignem ju i uljuljam, ona usuti, ja spustim i tako bar 20 puta dok se nijd umorila i zaspala dok sam ju spustala, bez cike. Ta metoda mkze trajati tjednima ali je super za bebu, nema stresa,plakanja a i za mamu. Jedino kicma pati ali tu je i muz, sad ce i on sudjelovat. uglavnom, kad ju spustim kazem ššš, i ona bi ubrzo trebala nauciti da nakon ššš slijedi spavanje. Jel netko zna ista o ovom?

Nikad, ama baš nikad nemoj prestati slijediti svoje snove...

• enchy86
    19. Ožujak 2015. 10:28

Pozdrav mame! imam pitanjce. Ovako, nama nikad uspavljivanje bilo problem, od prvog dana sam curku stavila u kindac i zaspala bi bez problema. E, ono sto je nama problem je cuclanje prstica. Ne cucla ih uopce dok ne krene spavati. Fino se namjesti na bok, jednu rukicu preko ociju, a druga (kaziprst i srednji prst) u usta. Kako ju oducit od toga? Pokusala sam ju drzat za rukicu, ali bori se kao da joj goli zivot u pitanju. I imam pitanje o nocnom hranjenju. Na ad-u je, ali jos uvijek se budi bar jednom po noci. Rado bih ju vratila na spavanje bez bocice, ali bojim se da je gladna, a ne zelim ju bas izgladnjivati...

iva8
    19. Ožujak 2015. 12:59

angellah izgleda da cemo se mi morat namucit da ih odviknemo od tog uspavljivanja na cikija ne znam stvarno, nikad mi se ne cini kao da je pravi trenutak da cijelonocno cviljenje tjedan dana, prvo je muz puno bio na poslu pa reko neka budemo iduci tjedan, nek se ovaj tjedan naspava, onda smo isli prespavati u goste za vikend, pa nije ni sad pravo vrijeme budemo drugi tjedan, aovaj tjedan nam je godisnjica braka i opet nikak jer kao ne zelim si pokvarit godisnjicu sa drekom, radije bih malo mira :Dal morat cu jednom prije ili kasnije! do godisnjeg u hrvatskoj svakako!

mirka4
    21. Ožujak 2015. 15:34

E baš i mene zanima ova tema o odvikavanju od noćnog sisanja, pa neka piše kome je uspilo. Još nije hitno, ali zatrebat će.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.