Jao :D Moja cura sad ima skoro 2 godine. Već me sram :D Al kad je bolesna il razdražljiva, cijelu noć visi na cici. Nema pelene, pa ako se probudi noću da ide piškit, opet mora na cicu. Ovih par dana je ok jer se jednom probudi, al do sad se budila barem po 5 puta. I badava ju da tati, to su onda tek promenade i razbudi se i tek onda niš od spavanja. Probala sam da ću joj dat vode, al ne, nju cica baš umiri i tak ljepše zaspi. Al nikad nije imala ni dudu ni flašicu.
Kaj se tiće dnevnog spavanja, veća je spavala po 20 min do 40 2 do 3 puta dnevno do godine i pol, tad smo u 6 tjedana prešli na jedno spavanje i od tad spava 2 do 3 sata u komadu :D
Didi, jel tebi onda ustvari dnevno spavanje najveći problem?
Nije tvoja beba uopće tako strašan slučaj.. To buđenje 2 puta noću za sisanje uopće nije čudno ni neobično, i neka traje, velike su dobrobiti od noćnog sisanja. A ovo šta si pitala za dohranu - dohrana kreće sporo i korak po korak, tako da će ti beba još neko vrijeme sisati kao i prije, tek će malo po malo počet smanjivat sisanje.
Kika, baš mi zanimljivo to... Koliko ti onda beba dnevno spava sati? Koliko ima mjeseci?
Sutra putujemo kuci u Dalmaciju, cekaju nas dvije promjene kreveta i sredine. prvo sam kod svekrve pa kod mame. Tako da vec me strah, jer i ovako kad imamo svoju rutinu i mjesto tesko ide.
sto ona bude svjesnija bit ce teze. Iskreno mislim da se bebe starije od 7,8 mj ne bi tebale buditi i jesti nocu. Mislim da je to stvarno navika. Isto kao sto neke mogu zaspati same a neke ne. Naposljetku ce to voditi losem spavanju u starijoj dobi. pogotovo beba od 2 god...
Definitivno je zaspala, halleluja
Nikad, ama baš nikad nemoj prestati slijediti svoje snove...
Sto se ticd promjena kreveta bit ce joj cudno prva dva tri dana i onda ce se vec naviknut nas dvije smo vec par puta isle na duze putove tako da bez brige dijeca to bolje podnesu....
Sortiraj odgovore
Najstariji