Svako dijete može naučiti spavati

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva8
    17. Ožujak 2015. 14:53

Hvala, MAMA PRVI PUT

imam jedno pitanje za iskusne sa ovom metodom spavanja..
    Sto ciniti kada se dijete po noci probudi?
    Dal ga onda podizem, dojim, pjevam mu ili ga ostavim u kreveticu?

koala123
    17. Ožujak 2015. 18:15

iva8

Hvala, MAMA PRVI PUT

imam jedno pitanje za iskusne sa ovom metodom spavanja..
    Sto ciniti kada se dijete po noci probudi?
    Dal ga onda podizem, dojim, pjevam mu ili ga ostavim u kreveticu?

evo ne mogu rec da sam nesto iskusna jer imam bebu s kojom je od prve to islo tak da sam ju spustila u kinderbet ona je malo nesto kenjkala al nije zaplakala i zaspala je. e sad poanta je ak sam dobro shvatila te metode da se bebu ne dize iz krevetica. naravno moja se budi za papanje. onda ju nahranim i vratim u kindac. ako je jos uvijek nemirna onda ju dragam malo joj pjevam i stavim joj ruku na lice ali ju ne dizem. jednu noc sam ju samo podigla jer se jako plakala i bila uznemirena i jednostavno sam osjetila da me treba:) a ako ocjenim da nije gladna onda probam isto tak dragat i pjevat dok ne zaspi opet. nadam se da sam bar malo pomogla

iva8
    17. Ožujak 2015. 19:13

hvala ti koala123 
    znači ne trebam ga dizati osim u ekstremnim slučajevima :)
    sad, što vi kažete, trebam li mu ukinuti noćne podoje i KAKO ako bilo tko zna!
    ima 10 mjeseci i skoro 11 kila, a svejedno stalno trazi ciku. :(
    ja bih ga voljela naviknut na krevetic jer se za par mjeseci selimo u drugi stan gdje ce on imati svoju sobu...

koala123
    17. Ožujak 2015. 20:40

iva8

hvala ti koala123 
    ja bih ga voljela naviknut na krevetic jer se za par mjeseci selimo u drugi stan gdje ce on imati svoju sobu…

opet ja:)) navodno sa 6, 7 mjeseci vise ne trebaju cicati po noci. sto je meni naravno glupo pravilo jer nisu sve bebe iste. i kak da znam da siroce nije ipak gladna nego da joj je cica samo utjeha. uglavnom da skratim s 10 mjeseci ipak vjerojatno nije gladan po noci pa ima par trikova. tipa neka ga kada se probudi tjesi tata ako postoji ta mogucnost. jer oni tocno znaju naravno tko imam cicu a tko ne:) ali ipak probaj prvo da se navikne na krevetic i sam zaspi i onda u akciju s odvikavanjem od cice. jer mozda ova metoda uspavljivanja i odvajanje od cice mu bude previse promjene odjednom. uglavnom to za odvikavanje jos probaj umjesto cice ponudit malo vode ili za nevecer dat malo jacu kasicu. bilo je tu super recepata za kasice za laku noc. ne znam sto ti sada jede prije spavanja. znaci osim cice nudis sve ostalo. pjevanje, draganje i tako. sigurno ce se buniti prvo vrijeme ali mislim da treba bit uporan. to i mene zapravo brine kak ce moja cicovisnica to dozivjet. jer lako je davat savjete al se uvijek bojim kaj ak nista ne upali. a opet si mislim mora postojat nacin da se odvikne ako ti to zelis jer cekat da beba sama prestane ne znam. za mene je to nezamislivo jer treba funkcionirati na poslu kad krenem radit a to necu moc ako ce ona cicati po noci tak da....jao jesam oduzila. sori. al bas bi ti htjela pomoci

angellah
    19. Ožujak 2015. 10:03

Ista situacija kod nas, samo cica pomaže 

angellah
    19. Ožujak 2015. 10:04

iva8

hvala ti koala123 
    ja bih ga voljela naviknut na krevetic jer se za par mjeseci selimo u drugi stan gdje ce on imati svoju sobu…

Ista situacija kod nas, samo cica pomaže  (al smo jos 1 kg teži)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani