Samo da javim da je kod nas još uvijek ista situacija - uz cicu cijelu noć, kako se pokušam odmaknuti tako se meškolji i počinje me tražiti ustima
Još vas pratim i skupljam hrabrosti... I ja se bojim da će mi zamjeriti... Ima netko za posuditi knjigu na čitanje?
Cure evo da javim, promjena kreveta prosla napeto, dva dana me nije pustala i onda sam ja od umora napravila nesto sto me na kraju iznenadilo, ja nju obicno drzim na malom jastuku kad dojim, kad zaspi dignem ju i onda se ona obicno budi i opet smo na pocetku. Prije 4 dana sam ju spustila na tom jastuku u krevet i sve se promijenilo. Zaspi odmah, vise se ne budi, dnevno spava 3 puta po 40 min, danas cak 2 i pol sata odjednom, sok. Navecer zaspi u 19:30 i budi se oko ponoc i oko 3. Nocu je budnu spustim u krevet i sama zaspi. Nisam pokusala izvuc jastuk nakon sto ju spustim. Nesvidja mi se sto je on u krevetu mada izgleda da je ona to htjela cijelo vrijeme. Ja sam
Se preporodila. Ali neznam sto cu s jastukom. To je onaj mali tanki djecji al opet... Cura ima 4 i pol mjeseca. Kad se krene okretati u snu taj jastuk nece doci u obzir... A tako je sretna otkad spava na njemu...
Nikad, ama baš nikad nemoj prestati slijediti svoje snove...
Koliki je taj jastuk? Ako je ona na njemu cijelom površinom tijela onda je ok. Drago mi je da ide na bolje!
Jastuk je 50 cm x 35 cm, debel 2 cm. nije cijelom duljinom na njemu nego od pola ledja i glava. Mene ne brine toliko kraljeznica, ima i platnene pelene pa ne smetaju nego kasnije kad se krene okretati kako ce to na kusinu funkcionirati. A micek spava cudo, danas jednom sat i pol i dva puta 40 min.
Nikad, ama baš nikad nemoj prestati slijediti svoje snove...
Dakle, evo mojih dogodovština. Danas dan 3 cio metode koja to sad baš i nije. Prvu večer sam nekako našla snage provoditi kako treba - 3 min plakanja, 2 min mazenja i tjesenja, 5 min plakanja, 2 min tjesenja, opet 5 min plakanja i tako je potrajalo oko 45 min dok na kraju ga nisam samo mazila po glavi i zaspao je. Budio se oko 1 i opet metoda cio cca 30 min. Kad se probudio oko 5 stavila sam ga na cicu jer mislim da je malo prenaglo da ga prebacim u krevetic i maknem cicu preko cijele noci (da ne spominjem da su cice htjele eksplodirati ). Nakon cice opet malo šuškanja i maženja po glavi i odspavali do 8:30. Za prvu noc super.
Eh druga noć je bila malo lošija. Zaspao za 30 min ali se budio na kratko oko 22, tu je samo malo šuškanja pomoglo. Slijedeće buđenje bilo je u 2 i do 3:30 bilo je puno šuškanja i maženja jer nisam htjela da baš tuli opet. Valjda mu se nije spavalo pa bi se malo tegnuo i htio zaplakati a ja bi ga malo pomazila, uhvatila za rukicu i smirila. Opet buđenje u 5, dobio cicu i nazad u krevetić, mislim da je dosta brzo zaspao. Slijedeće buđenje u 6:30 i opet na cicu i ostavila sam ga kod sebe u krevetu opet do 8:30.
Večeras je zaspao nakon 15 min ali ćim bi shvatio da se mićem od njega, opet plakanje. Pokušala sam izići valjda 5 puta iz sobe. Problem je što nam škripi prokleti parket pa ga to obavijesti da odlazim. U dva navrata sam ga pustila da plače cca 3-4 min i onda ga opet umirila, držala za rukicu, mazila i brzo bi se smirio i opet pomalo zaspao. Vidjet ćemo što će biti noćas.
Mislim da je ovo napredak u odnosu na cjelonoćno cicanje i zajedničko spavanje. Ipak zaspe u svom krevetiću i spava dobar dio noću u njemu iako se zasad budi 2-3 puta.
Ako netko ima još kakav pametan savjet....
Didi, meni taj jastuk izgleda ok kad je tako tanašan! Ako funkcionira - dobro je, neka beba nauči spavat, pa onda kreni sa micanjem jastuka. Mic po mic, i sve će bit lakše
Angelahh, pa super je to! Svaki put neki korak naprid!
Sortiraj odgovore
Najstariji