Svako dijete može naučiti spavati

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Didi21
    14. Ožujak 2015. 21:53

Nestavljam ju u 5 u krevet nego tad krece priprema, 
    Masaza nogica, presvlacenje u nocnu pelenu. U 6 idemo u sobu. To vrijeme sam odabrala prema preporuci drustva pedijatara dojencad. A i ona postane grintava. Evo veceras je cuclala i spavala na cici 2 i pol sata. Par puta sam ju odvojila i ponasa se kao kad bebi duda ispadne, rukama treska i mahnito je trazi. Onda mi je puka film i otisla sam s njom nazad u kucu. Tamo smo se igrale, ona se pokakila, presvukla ju i zaspala mi je u krilu dok sam gledala praskozorje na tv-u.  Danas preko dana je odspsvala svega skupa nekoliko puta po pola sata. Meni samo nije jasno zasto tako dugo cucla? Za poludit!! Kako zubici rade? Inace bali
    I sve trpe u usta. Desni izgledaju dobro. Danas sam ju pokusals stavljat budnu u krevet i tjesit ali ne ide. Malo kenka, pa guguce, pa suti ceka me i onda krene plakati na sto ju dizem odmah. Mislim da je dnevni san problem, da ga ima vise bolje i lakse bi zaspala navece. A inace je jako napredna. Imitira sve zvukove, sve mora cuti i vidjeti, ako je 5 ljudi oko nje oa fokusira svakog tko prica u roku sekund itd...

Nikad, ama baš nikad nemoj prestati slijediti svoje snove...

renata6
    15. Ožujak 2015. 07:16

Slažem se sa curama, prerano ide spavati, ne može nikako biti mirna po noći i bez buđenja ako ide spavati u 6, ona je već do 12 ko nova, tako da svakako probaj, mislim da će ti se i dnevno spavanje onda popraviti.

koala123
    15. Ožujak 2015. 07:47

Da i rekli su mi nije ti dobro da ide spavat tak kasno popodne. Nece spavat po noci onda al vraga. Normalno je spavala uz dva tri budjenja za cicu. E da i za dnevno spavanje je bilo bolje kad je bila u zamracenoj sobi uz onaj white nois. To pak mislim pali kod svake bebe

mirka4
    15. Ožujak 2015. 08:46

Didi, moje iskustvo je takvo da nema fiksnog sata za odlazak na spavanje, al uvijek je u rasponu od 19.30 do 21.00. Ono po čemu se ja ravnam je njezina pospanost, i na prvi znak je stavljam budnu u krevetić, i to do sad super funkcionira. Bilo je dana kad sam nadobudno probavala stavljat je uvijek u 20.00 u krevetić, al ona se tako pakleno naljuti kad je stavim tamo a ne spava joj se... I onda je kasnije satima van sebe, čak i ako zaspe, stalno se budi...

Sinoć mi je zaspala na sisi i naivno sam je stavila u krevetić, a kad se probudila bia je belaj, i znala sam da sam sama kriva, jer se probudila tamo di nije zaspala.

I u pravu si da dnevno spavanje utječe na noćno, moja mora odspavat oko 3 sata dnevno (na to pazim i stvarno se trudim) da bi lipo spavala noću. Večernje spavanje nama ne utječe na noćni san, tako da ona može spavat od recimo 18 do 19, pa će opet zaspat u 20.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.