Ja sam isto u problemu. U biti sam stalno u problemu i vise postajem luda. ove price da se dijete uci rutini unatoc grcevima zavezi macku o rep. Dijete se grci, jedina mu je utjeha mama. Moja cura jma 3 i pol mjeseca, 2 i pol mjeseca je imala grceve. Ljuljali smo ju i cica je pomagala. Grcevu prestali nastavio se cesti plac dok doji. preko dana spava par puta po pola sata, ostatak vremena je ziva energija. Jede svaka dva sata sto je precesto za bebu te dobi. i taj plac je cesto povezan s tim da ne zeli jesti nego sisati ili je puna zraka od cestog dojenja koje je i nepravilno jer mlohavo sisa i vuce zrak. Dudu naravno ne zeli. Sve sam ja to trpila jer bi navecer zaspala u 7, budila se 2 puta do 8 kako bi se nasisala mlijeka i onda dojenje oko 1 i oko 4. Dok odjedno nijs krenuo veceernji kaos. Vec nekoliko dana ju uspavljujem 3 sata. 3 sata cuclanja pa se kaki, pa se igra, la zaspi, ja ju spustim u kevetic ona se budi itd. Ja umorna, satrana, cekam to vece da konacno napravim sve sto trebam jer neke od nas nemaju uz sebe mamu ili svekrvu. peglam robu sat i pol, kuhanje rucka jer preko dana ne stignem jer sam apsolutno posvecena njoj. Za muza nemam snage. VecerAs smo isle u sobu u 6. Izasla sam 15 do 10. Dok sam plakala iznad nje i cak se zaderala na nju ona se smjeskala. Jer nezna za vikanje. nakon takve veceri jednom se probudila u 3, kakila 20 min i sama zaspala. Sto je tada bilo, kako nije trazila ciku? ja sam kronicno umorna, moja beba je preziva i ako treba da se isplace, neka place. Jer u 4 mjeseca nije suze pustila osim kad je grceve imala. Nije normalno ni za mene ni za nju da ona svako vece zaspi u 9 i pol, nakon par sati sisanja, spavanja i budjenja. Jedva cekam da prodje 6 mj i da osjetim da je zrela za to. Kazete emocionalno ce biti ostecena. Ma daj! kad joj nedam puding isto ce biti emocionalno ostecena. uh,
Nikad, ama baš nikad nemoj prestati slijediti svoje snove...
Didi moja mala ce za par dana 6 mjeseci i jos uvijek ima dana kad jede svaka dva sata. Jer dojim na zahtjev pa je cica i hrana ali i utjeha i sve drugo kaj treba bit. Al dobro ti muz veli. ti se uz nju onda i odmoris i malo dremuckate obadvije. Kod moje je palilo ovo. kada bi vidjela da se pocela buditi onda bi joj stavila ruku na lice da osjeti toplinu pa bi natrag zaspala. Bez brige uhvatit ce ona svoj ritam i kolko god da ti se rutina cinila besmislenom njima je to jako bitno. Daje im osjecaj sigurnosti:)
Sortiraj odgovore
Najstariji