Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    21. Svibanj 2015. 18:46

E da renchiii, jesi li probala masirati međicu?Ja sam isto kupila to ulje i probala sam neki dan al me strah jače rastezati zbog tih kontrakcija...ne znam da li je možda bolje da pričekam do punih 36 tjedana...

Buco tvoj
    21. Svibanj 2015. 18:52

Mene strah da si konac ne iscupam ...
    Bas me ubijaju leda, a kad legnem na leda onda me zaboli i presjece u trbuhu tamo kod zeluca. 
    Ali valjda je to zbog lezanja i kreveta vise 

A izdrzala budem jos malo, mislim kad se malo dignem ok mi je, ne boli tolko jako. 

Ukocila sam se, mislkim da je to zakljucak 

Jedva cekam da se pokrenem . 

renchiii
    21. Svibanj 2015. 21:57

Ma zivotinje su zakon, ja ih čitav život imam i ako im se posvetiš mogu ti promjeniti život... 
    Moji imaju mješanca retrivera i tornjaka i diiiivan je, ogromna beba koja se samo mazi... on meni isto zna gledati u trbuh i njuškati 

Nisam još probala s masažom, jučer kupila i maloprije sam se sjetila da mi je u torbi tak da kad se otuširam budem...
    Bas sam bila s frendicom i rekla mi je kad krenu trudovi samo hodaj, nedaj se na krevet jer to onda jako boli a kad šetaš je duplo lakše i brže će proć. Rekla mi je dođi do bolnice i ispred šetaj dok ne bude pravo vrijeme 

Mary36
    21. Svibanj 2015. 22:47

Ja isto tako mislim šetati al po doma i za tuširanje sam čula da pomaže za smanjenje boli. Čučnut u tuš kabinu i poljevati se. Čak nam je na tečaju sestra rekla da ne krećemo odmah u bolnicu kad krene...al to je sve tako individualno, neko se otvori potpuno brzo, a nekome dugo treba. Ja ču probat tak ak me ne uhvati panika, ili naravno ne pukne prvo vodenjak, onda odmah u bolnicu.

Buco tvoj
    22. Svibanj 2015. 00:49

Ja se bojim čučnut da mi ne ispadne beba ko onoj kaj je nedavno rodila u tuš kabini .

Ja sam danas koma, a takav mi je i muz. Leda me ubijaju, valjda sam se zalezala, i uhvatio me nekakav grc ispod lijevog rebra i drzao 40 min, vec sam se prepala da nije nekaj, a onda sam od sebe popustio. Se vama to dogada?
    Muz sav nikakav boli ga njegova slupana glava, posljedica nesrece, i tak.
    Znam da vam samo kukam, osjecam se ko bakica od 99 godina koja svojim unucima non stop kuka da joj neki vrag je.

Ja se bojim da bum skroz otvorena kad maknu konac .
    Tak da nebum bas mnogo setala, ali vise mi je dosta budenja ujutro i pipanja pod sobom da vidim jel krevet mokar. 

Koje ste si vi uloske kupile za bolnicu?

Mary36
    22. Svibanj 2015. 02:28

Meni je danas tijekom dana baš bilo dobro, paše mi ovako hladnije vrijeme. Od kada sam ostala trudna stalno sam vruća ko peć, iako sam inače bila zimogrozna. Danas pijem sok i upadne mi ogroman led u usta, želim ga ispljunuti a kad ono već se otopio . Baš mi je to čudno jer sam inače ovisnik o suncu i toplini. Sad navečer sam par puta osijetila onako sjevajuću bol nisko u zdjelici. Možda je to spuštanje glavice dublje u zdjelicu?
    Buco tvoj ja sam kupila vir 80. Vidjela sam ti peseke, stvarno su preslatki. Svaki u svojoj boji!

renchiii
    22. Svibanj 2015. 11:17

I mene je sinoć presjecalo, mislila sam da je nesto krenulo, ali danas je ok... ja sam kupila vir 80 i jessa najveće pa koji mi budu vise odg... Planiram isto odugovlačiti s bolnicom ako ne bude panike, a nadam se da neće, pokušavam si utuviti u glavu da je to sve prirodan proces i da to tak mora biti...

Buco to muzica zbog promjene vremena boli sigurno, i ja osjećam isto, ali bar moze disati sad kad je kisa pala jel da?

Ma samo ti kukaj, mi smo tu da slušamo  a kukamo i mi bome

Buco tvoj
    22. Svibanj 2015. 12:55

Hvala Mary, zlocestobe moje velike :-) 

Da ne ureknem, ali danas me nikaj ne boli. Bojim se da je to zatisje pred buru kak se veli :-D . 
    Osim kaj me bebolina ljuti jer je sve mirnija i imam osjecaj da se ona nekam sprema,jucer sam u zdjelici osjetila ko neke baloncice pa sam se prepala da nije plodna voda,ali nije bila.

Meni je mama kupila neke divovske chiccho u bipi,bas su ogromni. Ko beba u pelenama budem,jer ak bum krvarila ko mengu kak krvarim ni 5 takvih mi nebu dosta. 

Joj vec sad me strah ponedjeljka,ne pregleda,ne niceg takvog nego njegovog provociranja 

Buco tvoj
    22. Svibanj 2015. 12:59

Renchiii disat moze kolko tolko. Mislim nemrem ocekivat da dise skroz normalno kad su mu sinusi smrskani,ali lakse mu je. Ali ga onda glava rastura. Jucer je dosao ranije s posla i skoro do jutra prespavao. Uz moja budenja njega daj se pomakni zgural bus me na pod i tak 

Mary36
    22. Svibanj 2015. 13:37

Buco tvoj nemoj se nervirati zbog pregleda...možda baš bude sve ok! A kad će ti skinuti serklaž? Ja imam pregled u srijedu, pa onda tek u Petrovu . Ja sam i mojoj dr rekla da ću se još poroditi dok dočekam taj pregled u Petrovoj , al nakon komentara na te preglede koje čujem nije to možda ni tak loše!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI