Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buco tvoj
    08. Kolovoz 2015. 22:38

Curke kako ste mi? Mi vodimo borbu s grčevima kad god ne kakamo jedan dan, onda je to urlanje. Već je dva puta ostala bez glasa, uzas, plače a glas ne izlazi. Muž ju je razmazio jako jako jako puno pa eto ja malo ispaštam. :P. Trenutno je u fazi da neće  nikoga osim mene, samo mene prizna ko utjehu, ali ajde i to će proći.

renchiii
    10. Kolovoz 2015. 18:56

Bokic drage moje! Jeste zive? Ja prezivila grceve, izgleda su prestali! Nema ih vec 5 dana, ali ipak je nervozna navecer kad pocne sunce zalaziti i onda oko 9 zaspi. Nadam se samo da se nece vratiti ti grcevi... mi smo super, vecinom smo kod moje mame malo van grada na svjezem zraku, ona je na GO pa mi je super jer mi stvarno sve preuzme oko nike i napokon sam se odmorila. I najela! :)
    Ona mi se jos uvijek dosta cesto budi po noci, ali pocela je ujutro duze spavati, vise se ne budi u 5-6 nego 7-8 pa nije strasno za izdrzat kao u pocetku... jedino sto mi stenje i meskolji se cijelu noc pa me budi stalno... :) tako da vecinom poslije prvog hranjenja zavrsi samnom u krevetu jer mi je tak lakse, da se ne dizem stalno gledat u krevetic.

Mary meni Biogaia nisu nis pomogle ali Sab Simplex je, cim bi poceo djelovat isprdila bi se i ipak malo manje vristala... rekla mi je teta u ljekarni da one djeluju mehanicki i razbijaju mjehurice i lakse prodju kroz crijeva...

renchiii
    10. Kolovoz 2015. 19:00

Meni je trenutno najdraze jutro jer se ona toliko smije i guguce cak i sama sa sobom... :) stvarno su napredna ta danasnja djeca!
    Ali kad namirisi kavu odmah trazi paznju i ne mozemo u miru popit, ona mora sudjelovat :)

renchiii
    10. Kolovoz 2015. 19:03

Lollypop jesu poceli grcevi? Nama tocno sa mjesec dana poceli i najgori su bili u 6. tjednu kako i kazu...tad su po cijeli dan trajali i jedino je fen pomagao kad bi zaspala na 5-10 min i onda opet vristanje, a jesti skoro uopce nije htjela...
    Nadam se da su te zaobisli!

Mary36
    10. Kolovoz 2015. 22:29

Joj blago tebi renchii da su grčevi gotovi...kod nas je opet zadnja tri dana urnebes.Isto odbija jesti i vrišti cijele dane...evo sad sam je stavila u maramu pa je mir, možda bude nam to pomagalo ubuduće. Ja sam već totalno otišla s živcima zbog toga, a vjerojatno i to na nju jadnu djeluje

Lollypop
    11. Kolovoz 2015. 09:54

Mislim da je nama prerano za grceve..to su vise smetnje sa probavom. Jednostavno se muci pokakati i prducnuti. Kupila sam biogaia kapi jucer pa cemo probat sa njima. 

O boze, strah me tih grceva..a vec vidim da cemo imat problema s njima.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Buco tvoj
    12. Kolovoz 2015. 12:01

Renchii Sara kad namirisi da idem jesti odmah je budna :-D.

Vec mi 3 dana nije kakala i samo cekam da se grcevi jave. Luda sam kad krenu. Urla od 8-11 navecer. Uspije ju smiriti kontakt koza na kozu i cicanje u hodajucem polozaju. Krepala budem. 
    Mary kako si ti? Tebe nisam cula 100 godina :-P. 
    Kolko su vasi bebaci teski? 
    Sara sa mjesec i pol ima 5670g i 59cm. :-D. Mali bumbar :-)

Mary36
    12. Kolovoz 2015. 16:37

Hej Buco Joj mi muku mučimo s grčevima i stalnim plačem...sva sam izbezumljena. Danas me još opet i svekrva dotukla s tim da joj dajem čaj i vodu, da je mi teroriziramo, ma popizdila sam...samo uđe u stan dok nas nema doma i sve izpremješta. To me stvarno izludi pa ta moja nervoza vjerojatno isto djeluje na nju. Kad je mirna je super sretna bebica, al kad to krene...zna plakati cijelu noć. Isto je smiri kad je stavim koža na kožu, onda zna zaspati.
    Buco tvoja je stvarno bumbarić! Ja ne znam koliko moja ima, tek drugi tjedan imamo pedijatra pa ću točno znati. S malo manje od mjeseca je imala 4250, mislim da je preko pet sada

renchiii
    12. Kolovoz 2015. 18:10

Nika je isto dosta jaka, negdje 5500 ima cca   sarmice su na nogama, obrascici i tako... a jaka je ko bik, nesmijem ju ni u kolicima ostavit samu, osim ako je u kosari. Ja ju vec i u sportski dio stavljam jer najvise voli u njemu bit i razgledati i povjesam joj igrackice pa guguce s njima. Ali tolko mlati nogama da se sve istuce po plastikama sa strane... 

Mary i moja nika je prestala plakati i smanjili su se grcevi kad sam se ja smirila, tj kad je moja mama dosla s godisnjeg i uskocila  a bila sam na rubu zivcanog sloma. S muzem sam bila isto nikakva zbog svega toga i jer mi nije nis pomagao, jednostavno ne zna i ubilo me to sve skupa. 

Ipak sad kad se nasmije sve zaboravim . Al skuzila je da placem dobije paznju i sve vise to koristi zloca mala, zahtjevna je dosta moram priznat...

Buco tvoj
    15. Kolovoz 2015. 22:53

Mene teroriziraju da nemam mijeka dovoljno. A dijete ne da je bumbar nego nemam za nju garderobu za zimu jer joj je sad sve dobro. Al dobro kaj sad vise ne idem tim ljudima i to je to. Zakaj da se zivciram ak nemoram. Uglavnom danas pojela kolac u kojem su piskote bile umocene u kavu i Sara nece spavati. Spava 10 min i to je to. A vidimo po njoj da se pati. Bar  sad znam da je kava zaboravljena za neko vrijeme... 
    Moj mali bumbarcic voli malo zafrkavati. Kak spavate po noci?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI