Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    17. Srpanj 2015. 13:45

Bucek i moja mala ima dosta jake grčeve...danas smo bili kod Pedijatrice i ništa nam nije rekla za to izvijanje jer je to kao od grčeva. Isto sam vidjela da to može biti znak da nešto s mišićima nije u redu pa sam se već uspaničila. Nama je ped rekla da ima labave kukiće i da je široko povijamo...jel vi to radite? Meni je žao dijete siroto po ovoj vrućini u te tri pelene zamatati, to mi se baš čini ko mučenje. Što vi mislite? Uzv termin smo dobili tek za dva mjeseca, ma užas. Sad tražimo neku vezu da sredimo ranije. Ne znam što da radim s tim povijanjem...Radit ću joj vježbice svakako.
    Bucek žao mi je za tatu, ali bolje ipak da znate gdje je i imate kako otići na grob...šaljemo zagrljaj!

Buco tvoj
    17. Srpanj 2015. 14:05

Hvala Mar. Mi ti tek 23 idemo pedijatru pa cu vidjeti, u Petrovoj su mi rekli da su kukovi ok, a sad vidjet cemo sta ce pedijatrica reci. 
    Ubijaju me ti grcevi, jedva cekam da prestanu. Ovak je i ona izmorena i ja. Pa ne kaka dan, pa drugi dan urlikanje kod kakanja. Joj nadam se da je to izvijanje zbog grceva. Ona kao da se rasteze krene. Ko mi kad se probudimo. :-). 
    Joj jadna ako budes morala u te tri pelene stavljati. 
    Ja znam da sam ja to nosila ko mala i mama me 6 mjeseci zamatala. A rode a sam u 4mjesecu. Kaze da je bilo koma. Nadam se da cete to rijesiti :-*

renchiii
    23. Srpanj 2015. 13:37

Bok zenske! Evo i mene napokon! Bit cu kratka jer se isto borimo s grcevima od jutra, a navecer me opet ceka pa idem odmorkt dok spava...
    Buco i moja nika se izvija prema iza i isto je pedica rekla da ju ravnam i da ce sljedeci put pogledati pa cemo vidjeti kaj s tim jer kao nece moc sjedit ako ne ojaca te neke misice na trbuhu. Ali ne zamaram se jer grcevi ce ih ojacati 
    Ja sam.uzasno iscrpljena i cekam mamu s mora sljedeci tjedan da se odmorim malo...
    Mary kukice odi privatno, zab sam ime doktora koji radi na salati ali ima i svoju polikliniku. Đamic ili tako nesto, rekla mi pedica za njega. Ja cu prek veze pocetkom 8. ali zasad su ok kukici i puno vjezbamo da se isprdi jadna jer joj jedino to pomaze kod grceva...

Bublica123
    24. Srpanj 2015. 20:49

Ej ekipica...nama jos nisu krenuli grcevi i nadam se da nece...jedino se mucimo sa prdenjem i kakanjem......muz mi je nocna ptica pa on nuna nocu a ja danju...velika mi je pomoc...stvarno mi uskace kad god zatreba...puno cikimo i ubio mi je bradavice...lijepo primi i na kraju vrti glavom i grize sa zubnim mesom, znaci oci mi hoce ispast...puse svima

Mary36
    24. Srpanj 2015. 22:32

Nama su grčevi koma...danas sam već skoro poludjela. Cijeli dan sam s malom sama doma, mužu gotov godišnji i opet radi po 13 sati. Danas je plakala cijelu noć i da, evo sad je napokon zaspala. Ja plakala s njom, stvarno više nisam znala što da radim. Nisam mislila da te kolike mogu biti tako teške, ono bila sam već skroz na rubu sa živcima od tog vrištanja...Samo da to što brže prođe. A i moja se jako uznemiri čim me nema u vidokrugu. Ja odem na wc i toliko se uzruja da je više ne mogu umiriti. Jel se to i vama događa ili je moja tako osjetljiva mazica?

renchiii
    25. Srpanj 2015. 18:03

Meni nika hoce ostat sama po 5-10 min kad nije faza grceva. Zadnja tri dana su strasni i toliko zna plakati da se prestrasim jer ne ispusta zvuk nego ukocena i poplavi od placa. Uzasno mi je to stresno. Hvala bogu nisu po noci nego po danu, nekad cijeli dan, nekad ujutro, nekad navecer. Jedva cekam da prodju jer sam na rubu sa zivcima. Muz mi ju ne moze nikako smiriti, a seka uskace svaki drugi dan poslije posla navecer i da nema nje mislim da bi na hitnoj zavrsila od iscrpljenosti.
    Sab Simplex pomaze jer se isprdi pa se smiri na sat vremena i onda opet. Vjezbice pomazu ali vise ju bas ne mogu uloviti u mirnim razdobljima jer tad spava s kad place toliko mlati nogama i rukama da ne mogu vjezbat s njom i ne smijem ju ni ispustiti iz ruku.
    Uh drage moje, nadam se da cemo sve ubrzo zavrsiti s tim, grozno je!!!!

Mary36
    02. Kolovoz 2015. 20:59

Cure kako ste? Sve manje smo na našoj temi. Nama su se čini se grčevi malo smanjili, ali su se danas opet vratili i imali smo težak dan. Kako je vama vama Renchiii? Jel ide na bolje ili? Ja sam svojoj kupila Biogaia kapljice, al nemam pojma da li to uopče išta djeluje. Prije par dana je počela po malo gugutati i sad se tome divimozvuči jako slatko! Ja sam se danas prvi puta od početka trudnoće provozala opet na svom biciklu i baš sam se nauživala!! Tako su mi falile takve stvari. Još malo i idemo u troje na Sljeme.

Lollypop
    04. Kolovoz 2015. 19:50

Kad pocinju ti grcevi? Koliko traju? Da se psihicki pripremim, vec me strah.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Mary36
    05. Kolovoz 2015. 12:40

Oko trećeg tjedna i traje do trećeg mjeseca, ali ne mora biti da će ih tvoja beba imati. Držim ti fige da vam se to neće dogoditi jer je grozno 

Lollypop
    05. Kolovoz 2015. 16:26

Mislim da oce, vec se cijeli napreze i muci samo oko prdekanja i kakanja. onako u snu njurga i onda prdne i onda onaj slatki andeoski osmjeh..to mi je trenutno najdrazi trenutak majcinstva, kad se bebac najede i isprdi i nasmije zadovoljno 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI