Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    16. Kolovoz 2015. 12:30

Moja plače od nekih 23h pa do kad je ne uspijemo smiriti...Nakon toga spava lijepo, probudi se samo za cicanje. Nekad se budi oko 9, a zna potegnuti i do podne. Meni je lakše od kada spavamo skupa jer drukčije nisam mogla. Dok sam je vraćala u krevetić i uspavljivala, sebe bi skroz razbudila i nisam ništa spavala.

renchiii
    16. Kolovoz 2015. 22:09

Nika se oko 9 ugasi uvijek, i to nekad cak i sama zaspi bez uspavljivanja. Otpocetka sam forsirala oko 7-8 kupanje pa papanje pa mazenje i spavanje i sad si je ona to tak poriktala tako da kako god bilo preko dana ona je u 9 u krevetu, rijetko kad kasnije, to ako bas zaspe u 7-8 ako se vracamo od nekud. Tak da super smo sto se toga tice  Mary i moja je samnom u krevetu vec 2 tjedna jer jako nemirno spava i onda se ja stalno dizem do kinderbeta i isto nisam nis spavala, sad mi je puno lakse. Stalno se proteze, mlati nogama i rukama toliko da ju moram stisnuti jer se inace razbudi. Poludim kad mi pocne mlatarati usred noci. Jos uvijek mi cesto papa po noci, 3 puta obavezno jer jede male kolicine, dnevno svaka 2h i jedva cekam da se to prorijedi bar po noci. A spava mi do 6-7 ujutro, rijetko do 8 produzi.
    Nama se grcevi opet javili, oko 7 navecer pa nekih sat vremena, al ne svaki dan. I muci ju kakanje, svakih 2 dana kaka a na ad mlijeku je to problem, morat cu joj mijenjati opet. Nan navodno ima puno zeljeza a njoj to ocito ne pase i zatvara ju i zeleno kaka.

Buco nemam rijeci, mislim Sara je savrsena i bas je super napredovala i fakat ne kuzim te ljude!!!! Nemoj uopce dozivljavati to i samo nastavi jer vam ocito super ide, drugo da nemas mlijeka ili ostali problemi koji znaju biti...

Buco tvoj
    21. Kolovoz 2015. 00:38

Ma joj naslusala sam se svega, od toga da mi je dijete gladno preko toga da je defektno jer ljudi nisu culi za reflekse kod malih beba. Pa kad se trza u snu oni briju da je ona mutava. Ali kaj ces. Nemam komentara vise na neke ljude. 
    A da vam ne pricam o tome kako me rodbina razocarala. Uzas jedan. Ona od rodbine poznaje baku, dedu i mog uju i to je to. 
    Kaj se tice spavanja Sara i ne zna kaj je kinderbet. Muz i ja se stiscemo na jednoj strani kreveta, a ona se rastegne na cijelu polovicu. 
    Jel vas jos boli rana od svianja? Ja kad sam vidla svoju kak izgleda zlo mi je doslo. Cak sam brijala da me nisu dovoljno sasili. Ali nadam se da ce doc to na svoje mijesto j da nebu ovako ostalo. :-D

renchiii
    21. Kolovoz 2015. 13:09

Mene ne boli, samo me svrbi kad je promjena vremena kao i svi drugi oziljci, a imam ih bome...

Mary36
    21. Kolovoz 2015. 15:11

A joj Buco ti se stvarno svega naslušaš...ljudi su baš bedasti. Vidim da sam još i dobro prošla za sada. Ja sam danas malo u šetnji Larisu izvadila iz kolica a bilo je polu sunčano vrijeme, nije baš ni toplo. I prolazi neka baba i naravno da ona mora imati svoj komentar da pokrim djetetu oči da joj smeta sunce...mislim stvarno, valjda bi je trebala do desete godine držati u mraku jer ću joj u protivnom ispariti oči. Babe su najgore i uvijek imaju nešto pametno za reći.
    Ja na svu sreću nisam bila rezana i ništa me više ne boli pa ti ne znam reći.

Buco tvoj
    23. Kolovoz 2015. 09:43

Ma ajde jos nekak kaj svrbi i pece, ali kak izgleda. Velim meni to lici ko da nije dovoljno sasiveno. Ova moja koza od gin me narucila tek 1.9 tak da do tad moram cekat. Ali stvarno ko otvoreno sve. Bljak. Muz bu mi nasel drugu ak ovak ostane. Salim se, samo nek proba ;-). 
    Meni neki dan pozlilo jer mi je secer pao pa sam se najela cokolade i sad bebi ne kaka dva dana. Aaaaaaaa. Luda sam

Mary36
    23. Kolovoz 2015. 12:33

Ma daj...ginekologica ti je super. Mene je već pregledala 30.07. i sve ok. Možda je tvoja na godišnjem? Ak ti je tak grozno odi nekom drugom. Mojoj sestri su šavovi popadala pa je otišla privatno, ipak je to tvoja jel vagina.

Buco tvoj
    24. Kolovoz 2015. 13:51

Mary jesu ti sestru ponovo sivali ? Ili kak je to rijesila?

Mary36
    24. Kolovoz 2015. 15:29

Nije ju šivao nego stavio neke flastere koliko se sječam. Bilo je prije dvije godine pa ne znam točno više, mogu je pitati što je to točno bilo. Ali to je bilo čim je izašla iz bolnice jer se njoj to odmah rašivalo.

Bublica123
    24. Kolovoz 2015. 17:19

Ej curke..evo i nas...i mi smo vam vec veliki i imamo istebprobleme sa babama ko i vi ;) ja to po kratkom postupku rjesavam...samo nek si rode opet dete pa nek hrane s cim hoce :) komoracima, vodicom i ostalo...samo cikimo i super je...nije buco, na tatu je i skroz je dug...ma secer je nema sta...aja cijelu noc, tri put se budi papati...jedino ga zna nekad muciti kakica i prduckanje...kad sam mu dala plivit d3 poceo mi se jako grciti i odmah kad sam prestala sve po starom...jucer pao prvi sex...naravno da sam bila ko na iglama al probili smo led...isto sam mislila da mi se rana otvorila al nekako zadnjih dana kao da je sve zaraslo...mozda jos skroz malo osjetim :/ pavel salje puse curkicama

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI