Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pavlica
    27. Lipanj 2025. 19:41

pavlica

Pozdrav cure, mozete li molim vas podijeliti svoje iskustvo s prvom menstruacijom nakon spontanog? Ja sam imala missed ab u 8+2 i madikametozan prekid s mispregnolom, zapoceto krvarenje 30.5 koje je zavrsilo 6.6. Sad mi je 24.6. pocelo opet smede, izgleda kao pocetak menge ali traje mi vec par dana, ulozak ne napunim skroz i cijelo vrijeme je smede, nema one prave krvi, pa ne znam je li to menstruacija ili nije? Inace imam uredne cikluse, 32-34 dana pa mi je cudno i ovo sto je novi dosao nakon 24 dana. Citala sam da zene govore da im je menga nakon spontanog obilnija nego inace, nisam cula da je nekome bilo ovako da jedva icega ima a opet traje vec par dana. Hvala svima na podijeljenom iskustvu, zelim vam (nam) da se ne ponovi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani