Spontani pobačaj

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ZabrinutaM

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Molim vas da mi se javi neko ko je imao pobacaj s tabletama. U 7tt srce je prestalo da kuca morala sam u bolnicu po tri tablete, za dva dana dolazim u bolnicu gdje mi daju jos jednu i tu krecu bolovi i krvarenje. Za 3-4 idem na uzv gdje pise u otpusnom da GV nema. Ono sto me zanima da li su bolovi normalni dva tri dana nakon pobacaja. Nisu jaki ali me brinu. Krvarim normalno isto kao mjesecnica

Simbalija

Broj poruka: 1312

Prijavi adminu

Draga Zabrinuta, žao mi je zbog pobačaja. Bolovi su normalni, tijelo se čisti i dalje iako je izbacilo GV i plod, ja sam zadnji put krvarila 17 dana, a bolovi su bili prisutni sigurno prvih deset ako ne i više. Ukoliko se pojačaju i budu baš jaki ili dobijete temperaturu onda se javite na hitnu da vas još jednom pregledaju. 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading.......

• Arianne

Broj poruka: 293

Prijavi adminu

Meni su isto bili bolovi nakon tableta, bila je bol nesto kao mjesecnica nekoliko dana. Znam npr da je to bilo ponedjeljaj kad sam uzela tabletu i krajem tjedna je jos boljelo.

It's a boy 💙

• ZabrinutaM

Prijavi adminu

Hvala vam puno na odgovoru. Bolovi su se smanjili ali mi se pojacalo krvarenje s ugruscima. Prvih dana sam vrlo malo krvarila…zvala gin kaze da je to u redu. A ja se prestravim kad idem u wc 😒
    Toliko sam istraumirana da se bojim ponovno ostati trudna

jasamja

Broj poruka: 933

Prijavi adminu

ZabrinutaM

Hvala vam puno na odgovoru. Bolovi su se smanjili ali mi se pojacalo krvarenje s ugruscima. Prvih dana sam vrlo malo krvarila…zvala gin kaze da je to u redu. A ja se prestravim kad idem u wc 😒
    Toliko sam istraumirana da se bojim ponovno ostati trudna

Znam kako ti je. Ja sam u tom periodu najradije sjedila na wcu i čekala da izađe van. Bilo mi je lakše kad bi osjećala da nešto izlazi odmah padne u wc nego da nešto nađem na ulošku, gadljiva sam po tom pitanju.
    Iako jedva čekam ponovno ostati trudna priznajem da me strah svih budućih dana jer dok ti se nešto tako ne desi nisi ni svjestan ničega. 
    Ali preporuka je ponovno krenuti na to kad si sam sebi posložilš stvari u glavi, nemoj ništa na silu. Ja sam se posložila prilikom loše vijesti da srce više ne kuca da je to nažalost normalna stvar o kojoj se malo priča u javnosti i da ako je već trebalo biti tako bolje sada nego nekad kasnije. Bit će sve uredu, jake smo mi žene, imamo naše muškarce koji su nam velika podrška i koji nam čuvaju leđa. 
    A i ovaj forum je izvor dobrih žena i pun dobre pozitive. 
    ❤️😘

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• Ivana0611

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Pozdrav cure,Molim ako mi netko moze sati savjet. Prosli petak bila sam 7 +4 ali na ultrazvuku je utvrđeno da je srce stalo prije tjedan dana, na 6 +4. Nisam imala nikakvih simtoma koji bi ukazivali da nesto nije u redu, pa sam sigurna da znate kakav je to bio šok i kolika tuga. 
    Poslali su me doma da razmislim zelim li tablete ili zahvat, ugl odlucila sam se za kiretazu za koju su me naručili tek sljedeći petak. U međuvremenu su me pripremili na mogućnost krvarenja i samo čišćenja međutim počeli su jaki bolovi nakon par dana koji traju evo već 3.dan ali krvarenja jos nema. Ni iscjedka ni nicega. Da li je i vama tako započinjao spontani i jel to normalno? Bojim se da ne dođe do neke upale ili neke komplikacije dok cekam tu kiretazu.

• ZabrinutaM

Prijavi adminu

Simbalija

Draga Zabrinuta, žao mi je zbog pobačaja. Bolovi su normalni, tijelo se čisti i dalje iako je izbacilo GV i plod, ja sam zadnji put krvarila 17 dana, a bolovi su bili prisutni sigurno prvih deset ako ne i više. Ukoliko se pojačaju i budu baš jaki ili dobijete temperaturu onda se javite na hitnu da vas još jednom pregledaju.

Da li vam je nekad stalo na dan dva pa opet pocelo? Meni se upravo tako desava. I dalje imam boluckanja i nadutost.
    Koliko sam istraumirana ne znam kad cu opet biti spremna da pokusam opet s bebicom

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.