IvyNaravno da mozes, nakon 12 dana od spontanog dr je rekao kako ce ovulacija izbaciti visak zaostale krvi koja je bila vidljiva i rekao je da ce puknuti folikuli. Mene vec par dana trgaju jajnici tocnije samo lijevi a on me uvijek bolio kad bi bila ovulacija tako da sam sigurna da ju imam ali dok ne dode menstruacija ne mogu u postupak. Spontani se gleda kao prvi ciklus a kad dode menga to je drugi ciklus.
Amy žao mi je. Po ovome sto pises mislim da ce vas mozda slati na ivf kako bi mogli ici na pgd analizu kromosoma, ili geneticku analizu. Takva analiza nije dostupna u hr vec samo u inozemstvu.
Zelim ti puno strpljenja i volje da se oporavis psihicki jer bol koju imas ne mogu ni zamisliti. Uz tebe smo 🙏🏻Ahaa, nisam to znala…doktor mi nije nista rekao za ovulaciju, zato sam citala da su neke zene zatrudnile nakon spontanog a nisu dobile jos menstruaciju. Mene boli desni jajnik, vjv on ovaj mjesec u funkciji.Mozete probati mozda uspije, naravno ako si psihicki spremna nakon spontanog..A I jesam I nisam, nekako mi je lakse misliti na drugu trudnocu ako me razumijete. Ovako se vracam na staro pa mi jos gore, biti ce kako treba biti. Sada me jos vise strah toga svega, ne znam da li bi imala snage da mi se opet desi.
Upravo tako, bit ce kako treba biti. Bog nam ne stavi na teret ono sto mi ne mozemo nositi tako da mi zene imamo veliku snagu koje nismo ni svjesne. Nemojte me krivo shvatiti, ali kako vrijeme prolazi zapravo razumijem ono, bolje da je zavrsilo na ovaj nacin i u tako ranoj fazi jer ako su bile kromosomske greske to nikako ne bi bilo dobro ni u kasnijoj fazi, ja to gledam kao prirodnu selekciju, ja sam jako realna i mozda prerealna, netko ce reci grozna, mene je pobacaj pogodio, i to jako, jer bilo mi je zao, naravno, zelim dijete, ali brzo sam to preboljela jer sam u glavi poslozila stvari u vidu, tako je moralo biti i sto god ja uradila to bi se dogodilo jer se ocito moralo dogoditi.
Najbitnije je da vi budete dobro jer vi morate ici dalje i vase tijelo mora biti spremno, zdravlje je najbitnije i zelim nam svima srecu u ostvarenju nasih zelja i snova ❤️❤️
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Tako je da, nego da mi se nedo bog rodilo mrtvo ili bolesno, znam tako nekih situacija. Tako da me Bog spasio od necega goreg. Pa I ja sam si nekako poslozila u glavi zna me tu I tamo tuga uloviti, ali sada mislim na drugu trudnocu I puno mi je lakse.
Nikad nece biti zaboravljeno ali moram dalje.
Zelim svima da ugledaju svoje bebice I da uzivaju u roditeljstvu ❤❤😁
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔
Pozdravv cure opet, uglavnom radila sam test trakice na lh I prije 6dana bilo pozitivno jucer negativno pokazivalo. No medutim jucer ujutro krenulo mi ko rozi iscjedak pa onda smedji I danas je isto na dnevnom ulosku smedji, malo me bolucka ko menstruacija ali nisam ni napuhana ko uvijek pred mengu ni grudi ni nista.
Pa sad ne znam da li tako dolazi menstruacija nakon spontanog ili nakon ovulacije premda mi nikad to nije bilo, ili implatacija jer se nismo pazili suprug I ja?
23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔
Pozdravv cure opet, uglavnom radila sam test trakice na lh I prije 6dana bilo pozitivno jucer negativno pokazivalo. No medutim jucer ujutro krenulo mi ko rozi iscjedak pa onda smedji I danas je isto na dnevnom ulosku smedji, malo me bolucka ko menstruacija ali nisam ni napuhana ko uvijek pred mengu ni grudi ni nista.
Pa sad ne znam da li tako dolazi menstruacija nakon spontanog ili nakon ovulacije premda mi nikad to nije bilo, ili implatacija jer se nismo pazili suprug I ja?
Hej draga, dosta je tesko znati dali je menatruacija jer svaka je žena različita. Vidjet ces za koji dan, samo smireno i strpljivo. Meni je od kad sam prestala krvariti od pobacaja, iscjedak bio malo smeđi pa malo svjetlo smeđi, da bi u petak navecer prilikom odlaska na wc izaslo dosta smedeg i nakon par sati je bila svježa krv i evo stigla menstruacija.
Kazem ti, samo opusteno i strpljivo i prati situaciju. 🤞🤞
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Pa sad ne znam da li tako dolazi menstruacija nakon spontanog ili nakon ovulacije premda mi nikad to nije bilo, ili implatacija jer se nismo pazili suprug I ja?Hej draga, dosta je tesko znati dali je menatruacija jer svaka je žena različita. Vidjet ces za koji dan, samo smireno i strpljivo. Meni je od kad sam prestala krvariti od pobacaja, iscjedak bio malo smeđi pa malo svjetlo smeđi, da bi u petak navecer prilikom odlaska na wc izaslo dosta smedeg i nakon par sati je bila svježa krv i evo stigla menstruacija.
Kazem ti, samo opusteno i strpljivo i prati situaciju. 🤞🤞
Meni je krvarenje trajalo 11dana I nisam vise imala nikakav iscjedak, proslo je tocno mj dana od toga I jucer sam primjetila taj iscjedak I danas se smanjilo. Pratit cu ali malo mi sumnjivo. Kako si ti?
23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔
Ako u periodu od 4-6 tjedana od spontanog ne dobis M, svakako se javi liječniku da te pogleda da ne bi slucajno sto ostalo u maternici i lučilo betu i sprecavalo dolazak M.
Ja sam ti super, sutra zovem dr da se dogovorimo za uzv prije ovulacije da mi da injekciju i idem na transfer opet, ako svi uvjeti budu povoljni naravno.
Kako si ti?
Ako u periodu od 4-6 tjedana od spontanog ne dobis M, svakako se javi liječniku da te pogleda da ne bi slucajno sto ostalo u maternici i lučilo betu i sprecavalo dolazak M.
Ja sam ti super, sutra zovem dr da se dogovorimo za uzv prije ovulacije da mi da injekciju i idem na transfer opet, ako svi uvjeti budu povoljni naravno.
Kako si ti?
Aha ok, bila sam vec pregledana nakon krvarenja sve je bilo otislo.
Ajme super, drzim fige 🙏🏻
Pa dobro sam, danas je tocno mjesec dana, zapalila svijecu, malo me tuga obuzela ali dobro sam, vratila sam se na posao pa manje razmisljam I bolje se osjecam... Nadam se da cemo obje uskoro opet ugledati plusic I da ce sve proci u najboljem redu.
Danas navecer bilo mi malo nesto lose I proslo.
23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔
Kako si ti?Aha ok, bila sam vec pregledana nakon krvarenja sve je bilo otislo.
Pa dobro sam, danas je tocno mjesec dana, zapalila svijecu, malo me tuga obuzela ali dobro sam, vratila sam se na posao pa manje razmisljam I bolje se osjecam… Nadam se da cemo obje uskoro opet ugledati plusic I da ce sve proci u najboljem redu.
Danas navecer bilo mi malo nesto lose I proslo.
Samo pozitivan stav, dobro je da si krenula raditi i tako skrenula misli na nesto drugo. Nakon kiše uvijek dolazi sunce i sigurna sam da cemo uskoro i mi imati svoju djecu ❤️
Kako si ti?Aha ok, bila sam vec pregledana nakon krvarenja sve je bilo otislo.
Pa dobro sam, danas je tocno mjesec dana, zapalila svijecu, malo me tuga obuzela ali dobro sam, vratila sam se na posao pa manje razmisljam I bolje se osjecam… Nadam se da cemo obje uskoro opet ugledati plusic I da ce sve proci u najboljem redu.
Danas navecer bilo mi malo nesto lose I proslo.Samo pozitivan stav, dobro je da si krenula raditi i tako skrenula misli na nesto drugo. Nakon kiše uvijek dolazi sunce i sigurna sam da cemo uskoro i mi imati svoju djecu ❤️
Nadam se ❤
23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔
Meni stao taj oscjedak prekjucer malo bilo I jucer I tjt, malo jajnike osjetim, pricekat cu jos par dana pa vidjet da li ce doci menstruacija ili nece.
23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔
Sortiraj odgovore
Najstariji