Hvala draga Loza od srca! Kao što kažeš, neka nas na ovom forumu sa vedrijim temama, da budemo primjer ovdje da nakon svega dođu i lijepi dani❣
PiaBuu, hvala puno draga! Još koji dan ću sacekati pa se naručiti na pregled.
Uzimam normabel samo prije spavanja, a duphaston mi je jučer smanjio na 3x1. Ma razumijet ćeš i trakice kad vidiš da potamne 😁 kad krenu tamniti onda znaš što ti je činiti 😁 koji si dc sada?
Ne znam kakvi su ti šefovi i kolege, bi li razumjeli situaciju da im sve objasniš kad dođe do toga...
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Cure evo da s ejavim, malo sm ona odmoru, i još sam povremeno smedjarila. Sad cekam prvu m nakon spontanog. Baš me zanima kada će stići!
Bravo za pluseve!
Loza, tamnile su svakako ovaj mjesec 😂 nažalost ne mogu im reci sve dok ne saznam za zdravu trudnocu.. velim, najviše me strah da se ne bi šta desilo dok šutim… al svakako i da sam 8 tjedana trudna isla bih na komplikacije, jer raditi u trgovini i bit trudna je problem, dosta smo na nogama i nosimo teško i non stop smo u brzom pokretu a da ne spominjem koliko puta čučnemo.. nekako se tješim da koliko zema me zna da je trudno pa radu sve normalno
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Hej cure svako toliko skocim na forum da vas procitam,meni M zavrsila i sada cekam pregled gin da vidimo dali ona daje zeleno svijetlo,malac me stalno pita mama ti imas bebu u stomaku jelda ,di je beba u trbuhu daj da je ljubim....
Zal pa cestitam od srca stvarno ti zelim zdravu i urednu trudnocu naravno kao i ostalima drzite se i pozitivno cure pa zasjat ce i nama sunce !
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Izgleda da ništa od moje trudnoće. Jedva sam čekala jutro da ponovo uradim test, nadajući se tamnijoj crtici, ali ipak ponovo je jako svijetla. A danas mi je 3. dan kašnjenja. I to sam uradila 2 različita testa jutros, na nekom kvalitetnijem je bila ta tanka crtica, a na trakici, koja mi je na dan izostanka menstruacije, tj. u srijedu i juce pokazivala tanke crtice, jutros nema nikakve. Jučer ujutro uradila digitalni Clear Blue, po njemu pozitivan i 1-2 tjedna trudnoće. Međutim, vjerovatno je biokemijska
Zal, ne tamne crtice brzinom kojom bismo zelele, kad mi je bila kao dovoljno tamna, beta iz krvi vec 1.800, tako da nemoj da se stresiras zbog crtica, zato je najbolje koristiti uvek iste... javljaj se svakako, mislimo na tebe i drzimo palceve
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Zal drzm fige da je ipak sve uredu
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Bila sam danas kod hemostaziologa, moja je na godisnjem pa sam bila kod koleginice, tri puta me je pitala koliko imam godina, vidim da me smatra gerantoloskom trudnocom, napomenula je isto tako da sam visoko rizicna trudnica, nalazi su svi odlicni samo ne zna zasto je CRP bio jedan a sad je tri, ali kao da ne brinem i vidimo se za mesec dana...
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Beban draga, još uvijek nema menstruacije, totalno sam zbunjena. Vođena dosadašnjim iskustvom, crtica bi trebala da bude jasna na 3.dan kašnjenja, ali se nadam tvom iskustvu sa crticama! Ti se samo čuvaj i opusti što više možeš, sve će ako Bog da biti uredu. ❤
Hvala ti Nas_ bebac puno! Sve dok ne dođe menstruacija, ima neke nađe...❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji